ForzaRoma24 írta:totti11 írta:De unszimpatikus nekem mindenki milánói oldalról.1-2-nél Pastore elcseszte.
Na hát ilyen jó meccset már rég nem láttam gyerekek, igazából az x reális lett volna, de a végén a mázli az inter mellé állt, pedig Balzaretti helyzetét megelőzően gyönyörű kombinációt csinált a Palermo, és igazából a lövés is bement volna, ha nincs a mázli!
Helyzet itt, helyzet ott, fantasztikus nagy meccs volt, őszinte leszek nem bánom h a szokásos római langyos foci helyett ma ezt nézhettük! Bivalyerős ez a Palermo, talán hiba volt Miccolit lekapni és olyan korán ráülni az eredményre. De iagzából a 11-essel meg előtte és utána is volt még két nagyon nagy helyzetük, szóval ebből a 4-5 lehetőségből eggyel még élni kellett volna, és akkor nem maradnak pont nélkül!
Pastore egy zseniális képességű játékos, a 11est most kihagyta (elflegmázta tán), de a mezőnyben tarthatatlan volt, Cassani, Nocerino, sorolhatnám... Talán szét kéne nézni a Roma-nak is (ahogy az inter tette) és néhány ilyen játékost beépíteni kicsinyke csapatunkba.
Pazzini, és Kharja behozatala egyértelműen offenzívvá tette az intert, nagyon jól játszottak, és hát kis mázlival ugyan de meg tudták fordítani a meccset!
Egy remény a végére: szeretnék egyszer ilyen offenzívan játszó Roma-t látni, mint ahogy ma ez a két csapat játszott!
totti11 írta:De unszimpatikus nekem mindenki milánói oldalról.1-2-nél Pastore elcseszte.
Trigoria írta:ami az inter meccsen történik az csak annak meglepő aki nem ismeri az olasz focit
törvényszerű minden....![]()
![]()
(Rudolf amúgy kihagyott egy tizit)
Hunszi írta:a Nápoly is hatalmasat szakitott evvel a Cavani gyerekkel nem tudok ilyen játékosról aki ennyire bevállt volna egyből igazolás után (megint mesterhármas és meg nincs vége a meccsnek)
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég