tomm írta:Trigoria írta:engedd el)
és te minden egyes alkalommal felhozod, kb hetente a témát
Megértem ha a lelkedbe gázolt ez a dolog, de még egy Roma fórumon is van megfelelő topik arra, hogy a juvet ne csak gyalázni lehessen (ez az a topik - csak szólok).
Szerintem találnál olyan fórumot is a világhálón, amit kifejeztetten erre hoztak létre. Lehet inkább ott kéne nyomulnod ezzel
De miert en engedjem el? Miert nem te? Es te mar nagyon sokszor irtad, hogy arrol irsz itt a forumon amirol csak akarsz, mert jogod van hozza. De akkor ezt a jogot masnak miert nem adod meg? Ezzel kapcsolatban kerdeznem, hogy megis ki a tokomnek kepzeled te magad?
megint csúsztatsz, sarkítasz, kamuzol. Idézd be, a teljes szövegkörnyezetével együtt, mikor és mire mondtam én ilyet? Van egy fórumszabályzat, az hál istennek rendezi ezt a kérdést. Azontúl marad az illem, etika, jóérzés. Ez az a hármas, ami láthatóan nincsen meg benned. Tudod, hogy a többséget zavarja ez az állandó szurkálódásod, mégis csinálod. Mert neked egyedül jó ez, ami felülírja a többséget.Es te mar nagyon sokszor irtad, hogy arrol irsz itt a forumon amirol csak akarsz, mert jogod van hozz
Zsolti írta:A tiszta és erős Juve, Inter, Milan, Napoli szükséges lenne.
Ha viszont kiderül bármi bűn bárkiről, akár rólunk is, akkor bűnhődjön.
Ha folytatták a csalást a legutóbbi kizárás után is, irány a Purgatórium.
Trigoria írta:engedd el)
és te minden egyes alkalommal felhozod, kb hetente a témát
Megértem ha a lelkedbe gázolt ez a dolog, de még egy Roma fórumon is van megfelelő topik arra, hogy a juvet ne csak gyalázni lehessen (ez az a topik - csak szólok).
Szerintem találnál olyan fórumot is a világhálón, amit kifejeztetten erre hoztak létre. Lehet inkább ott kéne nyomulnod ezzel
hát kbOlyannyira nagy, hogy szerintem volt olyan időszak a 2010-es években, amikor pl. a Milannak annyi volt az éves költségvetése... Ehhez még a Barca előző vezetése is megnyalja a tíz ujját...
Jelenlévő fórumozók: Trigoria valamint 1 vendég