slider írta:Mikor játszunk az Inter ellen?
bence írta:Ahogy annak idején Simon mondta:,,Rosszul lehet játszani de lélektelenül soha." Szerintem aki felveszi a Róma mezét az nem engedheti meg magának, hogy a 90 percből 80-at végigsétál még akkor se ha minden meccsen ollóz egy gólt. És azt az embert le fogom szarozni, aki nem teszi oda magát, a csapatért és legfőképpen értünk szurkolókért.
F72Quadraro írta:Maga a mester nagyon reálisan értékelte a meccs után a látottakat, összességében nem volt egy nagy mérkőzés, a Roma különösen az első fél órában túlságosan is lassú volt, sosem indultak meg, csak labdabirtoklás, túl sok területet engedtek át az ellenfélnek. Sajnálja, hogy a gól nem kis lesről született, de ez nem befolyásolja abban, hogy a csapat játéka nem tetszett neki. A második félidő már lényegesen jobb volt, de itt is a végéig izgulni kellett. Totti túlságosan a szélen játszott, nem ezt kérte tőle, sokkal többször kellett volna betörnie, ez nem sikerült neki. Lamelának is csak néha... Ezen sokat fognak még dolgozni. Tehát kritizálja a játékvezetőt, ehhez szerinte joga van, de természetesen ez nem mentség a csapat játékára, amit ugyanúgy kritizál... Nem mellékesen megjegyezte még egy héttel ezelőtt talán, hogy Lamela és Lopez elképesztő tehetségek, de még nem egészen értik, hogy mi is lenne a feladatuk.
Azt azért látom, ki az, aki a ’90-es évek végén még nem nagyon követte figyelemmel a Roma eredményeit vagy azóta sem Zeman pályafutását. Azt gondoltátok, hogy mostantól minden meccsen 5-0 vagy legalább 5-3 lesz a Roma javára? Hogy augusztus végén már sziporkázni fognak? Ilyen felkészülés után? Majd októbertől talán...
Azt gondoltátok, hogy fiatal, tizenéves, első Serie A-s meccsüket játszó gyerekek egyből, első mérkőzésükön megváltják a világot? Komolyan én azért hagytam abba a fórumok látogatását, mert rossz volt nézni, hogy „mesteredzők” szinte gyűlölettel pocskondiázták saját csapatukat, játékosaikat. Minden szar. Pires szar, Pjanic szar, Osvaldo szar, egyik-másik játékosról már ne is beszéljünk, minden igazolás szar, csak kukázunk hulladékot, Baldini szar, Sabatini szar, aki csak kukázik szarokat, miért nem ez, miért nem az, Zeman szar, minden szar, inkább ő kellene, meg az a játékos és nem ez a hulladék... atya ég, gyerekek, ez az AS Roma, nem Barcelona vagy Real Madrid vagy Juventus. Így fröcsögni a saját csapatotok játékosaira... Rossz csapatot választottatok magatoknak, ha ennyire sikerorientáltak vagytok. 85 év alatt 3 bajnoki cím nem sok. Ha az arányokat nézzük úgy 25-30 év múlva várhatjuk a következőt... A Románál azért sírtak a boldogságtól szurkolók, mert az utolsó előtti fordulóban egy döntetlennel kiharcolta az első osztályban maradást a csapat. Képzeljük ott mekkora "hulladékok" játszhattak... Mégis csókolgatták őket a szurkolók.
Én láttam egy gyengécske első félidőt, egy remek, 20-25 percet a második félidőben, amin úgy leizzadtam és olyan extázisban voltam, mint már régen ASR meccsen, láttam két lesgólt ez egyik oldalon és két ritkán látható, parádés gólt a másik oldalon. Az egyiket egy 18 éves szar „kikukázott” dél-amerikaitól...
Szóval ez az első forduló után a fél társaság már temet és csak kritizál... Nem értem, komolyan.
Trigoria írta:és Osvaldo megint hogy örül Lopez góljánál, nem tudom utálni a palit![]()
és Bradley adta a gólpasszt, nem is csúnyát
padon Ferenc meg Bojan ül fapofával a gólnál
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég