és Osvaldo megint hogy örül Lopez góljánál, nem tudom utálni a palit

és Bradley adta a gólpasszt, nem is csúnyát
padon Ferenc meg Bojan ül fapofával a gólnál
Trigoria írta:http://postmatchfootball.blogspot.hu/2012/08/watch-roma-2-2-catania-highlights-goals.html
összefoglalóban megnézheted
Trigoria írta:ahogy mondtam, nekem a tavalyi klasszisokkal nagyobb volt
Trigoria írta:Bradley és Oszi túlértékelt
előbbi mert amcsi és kell marketing miatt, utóbbi meg azért, mert sokba került
mert baromságh miért nem ült 12 ember a kispadon.
cejas írta:feree80 írta:Akkor csak én vagyok elégedetlen, egyrész a bíró miatt, másrészt a védekezés miatt, most komolyan ezt fogjuk egész évben imitálni védekezés címszóval, hogy a belső védőink majd egy az egyeznek a támadókkal?
Ezt tudtuk hogy így lesz Zemannál, de nézd a pozitív oldalát: cserébe mi is rúgtunk 2-t. Ez fejlődés tavalyhoz képest, mert tavaly is szívtuk egy az egyben a gólokat, csak nem rúgtuk. Azért valljuk be, hogy a Catania elég jó volt és a Serie A-ban ők a jobbak közé tartoznak kontrajátékban. Egy kis csapatnak ha eleget rúgunk, akkor összeroppan, ha jól nyomázza akkor ilyen lesz mint a mai meccs, és bizony a nagyon jók ellenében bele fogunk nézni egy négyesbe-ötösbe...
Legalább a semleges nézők is jól szórakoznak.
feree80 írta:sebastian írta:Róma sem egy nap alatt épült!...ÉS tart még a mercato....
![]()
ja mercató van, olcsó jánosok vannak még a piacon, de igazából ha ZZ-nél ez a védekezés,
feree80 írta:Akkor csak én vagyok elégedetlen, egyrész a bíró miatt, másrészt a védekezés miatt, most komolyan ezt fogjuk egész évben imitálni védekezés címszóval, hogy a belső védőink majd egy az egyeznek a támadókkal?
Trigoria írta:amúgy még mindig azt érzem hogy nagyon jók leszünk idén
És tudjátok miért mondja mindenki hogy ennak kéne játszania, vagy annak e helyett vagy a helyett? Mert sok egész jó játékosunk van. Bárki ül a padon, az mindenképpen furán néz ki, hogy miért ő.![]()
amúgy én is lamela, destro, lopezt tolnám elől, de Zeman sem teheti meg hogy Tottit, Bojant, és Oszit padoztatja. Elvileg ezek az értékeink.![]()
Márpedig a mostani kezdőnk összeállításában nem láttam az új taktikát
na de első 3-5 meccset megvárom az értékeléssel
egy meccs alapján nem szabad egész szezonos következtetéseket levonni - nem is teszem
feree80 írta:sebastian írta:Róma sem egy nap alatt épült!...ÉS tart még a mercato....
Biztosan ZZ is csalódott, és tesz azért, hogy mindenki visszaérjen megfelelő időben a megfelelő helyre..
ja mercató van, olcsó jánosok vannak még a piacon, de igazából ha ZZ-nél ez a védekezés, vagyis ez várható a további meccseken is, akkor teljesen felesleges tovább szórni a zsét, mondjuk egy jobb bekkre.....
sebastian írta:Róma sem egy nap alatt épült!...ÉS tart még a mercato....
Biztosan ZZ is csalódott, és tesz azért, hogy mindenki visszaérjen megfelelő időben a megfelelő helyre..
Corso22 írta:Trigoria írta:r Oszi az öltözőfelé menvén épp nevetett volna
kedvelem a palit emberileg, de szerintem ő ma jól alszik, elégedett, nagy gól, sztár
olyan embernek érzem, aki aláírja előre hogy mondjuk 1-0-ás győzelem helyett legyen mondjuk ez a meccs 3-3 de ő rúgja a mesterhármast
Trigo! Szerintem a meccs egyik legszebb pillanata az volt, amikor DDR elesett, de felállt, és visszaszerezte a labdát. És ment a támadás tovább. Akkor azt gondoltam (éreztem), hogy jó Roma meccset nézni!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég