Véleményem a tavalyi évből, a felkészülésből, az igazolásokból és az első meccsből kiindulva:
Kapus poszt: Steknek maradnia kellene, Lobont és a dél-amerikai srác nem túl biztató! Minden csapatépítés első mondata, végy egy jó kapust! Végre itt van egy jó kapus, a mienk, nem kölcsön, nem kellene elherdálni!
Védelem: Tavalyhoz képest előrelépés, elsősorban Balzaretti miatt, Castan rendben lesz Burdissoval, itt a félő ha valamelyikük kidől, vagy eltiltott lesz, márpedig belső védőknél ez előfordul, akkor tudjuk-e pótolni pl. egy Dodo-val? A másik kérdés a Piris gyerek?????? ill. ha Balzaretti is kidől egy-két meccsre valami miatt????Akkor mi lesz? A problémám hogy 3 minőségű védőnk van, mégcsak nem is négy, így mi lesz ha bármelyikük kiesik?
Középpálya: Itt megmondom csalódtam: PJANIC?????? a labdazsonglőr, távoli lővő zseni ??? rosszab mint tavaly..... Bradley gyerek????nem is értem, Taktitidis..leírhatatlan nevű barátunk, gyilkos játékos 3 perc alatt kiállítja magát ha ideges, Marquinho????? Képes lesz kiegyensúlyozottan teljesíteni? És ami szomorúsággal tölt el az DDR...mikor lesz régi 2-3 éves önmaga? no nem az akarat, az meg van, de valahogy hiányzik 5 meccsenkét a bombagóljai, a fejesgóljai, az áttörhetetlen szűrése, emlékszem egy inter elleni meccsre , hát 20adjára sem tudtak áttörni rajta, lesz még ilyen?
Csatársor: Itt vagyok a legnyugodtabb, Oszi teljesen rendben van , aki ilyen gólt tud lőnni, persze tudom engem is idegesít, az ügyetlensége, DE elsősorban úgyis Destro fog játszani a helyén, Ő amolyan 2ik számú középcsatár lesz, amire pedig tökéletes, hisz spanolja a többieket ha 20 percre is beáll, képes 15 gólt lőni egy idényben, szóval a középcsatár posztunk sztem nagy OK! Lopeznek úgy érzem nagy éve lesz, gyors, ügyes, szemfüles, tökéletes szélsőcsatár! Kis aggodalom Lamela ????? olyan Pjanic érzésem van, meddig kell még várni rá?????, hogy egy kicsit is jól játszon???? Bojant idén még nem láttam, HÁTHA...... Itt sztem a legnagyobb probléma, hogy én a 4-3-3-ban nem látom Totti helyét .... mert azt láttuk, tudjuk, Ő nem szélsőcsatár, tehát középen kellene játszania, mint pl. Messinek a Barcába, dehát ott Destro vagy Oszi van! Akkor? Zeman azt várta tőle hogy bentebb húzodjon, de akkor az nem 4-3-3, hanem 4-3-2-1 vagy 4-3-1-2, és sztem Totti sem értette teljesen hogy akkor mit is és hol kell játszania...Valahogy nagyon megkellene találni a helyét, mert szükség van rá, kell nekünk, de a 4-3-3-ba egyszerűen nem látom a helyét! ha a pályán van , sztem 4-3-1-2 kellene játszani, dehát az meg nem Zeman taktikája, mi lesz erre a megoldás?
Természetesen optimista vagyok, dehát itt vannak az aggodalmak, remélem megtudtok nyugtatni..
ill. majd Ők a pályán! Még mindig jobban kezdtünk, mint a Milan ....
de az inter, juve, napoli trio nagyon erősnek ígérkezik, a mi ellenfelünk sztem a Milan, Udine, Fio, Lazio 4es lesz, de ahhoz, hogy 4ikek legyünk(ami még mindig nem bl hely
) a kérdéseimre nagyon is pozitív választ kell, hogy kapjak.......
"Veretlenek vagyunk, kint lesz 50.000 szurkoló, ezért nyilvánvaló, hogy 11 éhes farkast láthatunk majd a pályán." -Garcia