F.Totti írta:Ha írhattam volna egy kívánságlistát arról, hogy milyen gólt kérek, kb ez lett volna rajta. Spinazzola és Solbakken is nagyon kell, hogy jó legyen. Bellotti pedig hiába tetű lassú és darabos, hihetelenül szerethető figura az esetlenségével.
tomm írta:Marhasag ez a fajta rotacio
Ferkosz írta:Gyönyörü volt! Mekkora játék!
JOSBOMO írta:Nem védem Mou mert nem lehet... De Abraham kb NB1 alja szinten van helyzetkihasználásban. A legnagyobb helyzeténél a kapus konkréten mér térdelt, erre agyon rúgja, simán ha felfelé lő, vagy megemeli kicsit 0-1 a 70 percben és vége a meccsnek. Belotti 1 méterről szinte lyukat rúg, en egyáltalán nem sajnálom... ezek olyan ziccerek amelyekből legalább egyet illik belőni.
A gólnál Matic lemaradt, de szegény nem tudott már lépni. Nem értem miért nem jött Camara a végén 20 percre.
Azt érzem a csatárokon, hogy egyszerűen képtelenek betalálni és full görcsben vannak. Helyzetünk sokkal több soha nem lesz. Ebből a 4-5 nagyból kellene 1-2 gólt összehozni.
feree80 írta:specielván kiküldi ugyanazt a kezdőt mint a lecce ellen, akkor sem nyertünk, ma sem fogunk, sztem kikapunk
F.Totti írta:Tanulság? Több fiorentina meccset kellene néznem
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég