Feri matekozott

(Batistuta csak két t

Ötvennégy góljával sokáig csúcstartó volt a válogatottban. Mit szólt hozzá, amikor a jelenleg hatvanegy gólos Messi megdöntötte a rekordját?
– Nagyon büszke voltam erre, úgyhogy azért nem ugráltam örömömben, amikor letaszítottak a trónról. Viszont megnyugtat a tudat, hogy egy földönkívüli előzött meg.
Giggsy2017-12-14 20:36:43
Óriási játékos volt, hatalmas szívvel. Imádta Firenzét, soha nem jött volna el onnan, azonban a Fiorentina akkori tulajdonosa (Vittorio Cecchi-Gori, egy meleg maffiózó, aki szétlopta a csapatot...) áldásos tevékensége miatt mennie kellett. A Roma-val bajnok lett (ó Istenem mekkora csapat volt az: Delvecchio, Montella, Tooti, Cafu, Aldair, Zebina, Emerson, Tommasi...) A sors fintora: amikor először lépett pályára szeretett csapata ellen a mérkőzés egyetlen gólját ki más is lőhette volna. A teljes AS Roma a nyakában, és Ő meg "csak" sírt...
https://www.youtube.com/watch?v=yptEUrgqYN0
Nekem mindíg ez a jelenet ugrik be ha meghallom a nevét...
Darvasi László: A titokzatos világválogatott című könyvében ezt sokkal szebben leírja, nagyon jó olvasmány.
Megkockáztatja???????????? Még jó hogy felvette bammeg, Utóbbit haza is vágná azonnalMegkockáztatom a 86-94 közti Argentín csapat csatártriója A Maradona-Caniggia-Batistuta hármas felvette a versenyt a mostani MSN és BBC ellen is. Ha összeredményességben nem is de technikában cselezésben látványban biztos.
és ez így nyíltan leírva a wikipédián??? MIvel akkor messze nem voltam még Roma-drukker így ez most nekem új infó. F72, ha erre járnál, mondanál erről pár szót?A Heyselt megelőző esztendőben a Liverpool az AS Roma ellen játszotta a döntőt. Az olaszok szerencsések voltak, hogy részt vehettek egyáltalán azon a mérkőzésen, hiszen, mint később kiderült, a Dundee United elleni elődöntő visszavágója alkalmával lefizették a játékvezetőt. A United 2-0-s győzelem után utazott Rómába, ahol számtalan megmagyarázhatatlan bírói döntésnek köszönhetően 3-0-s vereséget szenvedtek.
fradista romanista írta:Viszont a történelem azért fintorgott ergyet: a politikai szándék az volt, h. a 3 nagyobb római klub egyesüljön, hogy legyen végre a fővárosnak egy versenyképes csapata: a Lazio, az Alba és a Fortitudo. De mivel eléggé el voltak adósodva, ezért ez nem lett volna működőképes. Így végül a laziot kihagyták, és helyette került a képbe a negyedik számú római klub, a századfordulókor az angolok alapította, és később a római zsidó közösség által fenntartott,pénzügyileg masszív, és amúgy pont a város színeit használó bordósárga Foot Ball Club di Roma (Roman), mint alapító. Így aztán az erre ingerenciát érzők találhatnak hivatkozási alapot a csapat zsidózására lol:
keblemre cimbora!Zsolti: nagyon utálom a helyesírási hibákat
Három bajnoki címet nyert a Bologna edzőjeként és 80 év után elneveznek róla egy lelátót. Túltolták?
a túltolást nem én írtam.Trigo: az nem hiszem, hogy "túltolás" lenne, ha valaki, aki bajnoki címekhez vezet csapatot, közben egy új futball kultúra megteremtője egy országban, a meggyilkolása után 60 évvel kap egy emléktáblát a szülővárosában...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég