Még nem jelent meg a képernyőmön....
elküldted az értesítőt?
egyébként nem baj....

de most elmegyek tyutyukálni, majd kiesik a szemem...

ogé írta:FANATIC-AS ROMA! írta:Euchy írta:De akkor valami nagy meccsre, amire érdemes menni, mert semmi Sienára, Messinára, vagy Livornóra nem vagyok kíváncsi!!!
Hát engem csak a ROMA érdekel!Nem tudom te hogy vagy vele!!!
Én már akkor rohadtul örülnék ha élőben láthatnám a csapatom pár tagját!!!
Ezzel mindenki így van,de szarintem a hangulat miatt tényleg egy nagy meccsre kell kimenni,mert ugye nincs annyi pénzünk,hogy minden hazain ott legyünk!!!!!
ON TOUR ROMA!!!!!!!![]()
FORZA ROMA!!!!!!
Euchy írta:De akkor valami nagy meccsre, amire érdemes menni, mert semmi Sienára, Messinára, vagy Livornóra nem vagyok kíváncsi!!!
Euchy írta:Igen, vigyetek engem is, akár ingyen, egy kézipoggyászba, de ki kell menni!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Levy the ASR fan írta:Tottigol írta:mi kb. 90%, hogy kimegyünk a jövő heti Udinese elleni bajnokira. Majd csinálok sok képet!!
Erről jut eszembe , a történelem, vagy a letöltések rovatban lehetne egy rész, " kinn voltam, fényképeztem" rész, amin saját képek lehetnének. Bizonyára sokunknak tetszene, akik nem lehetünk ott egy -egy meccsen !
Mitszótokhozája?
------------------------------------------------
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tottigol írta:mi kb. 90%, hogy kimegyünk a jövő heti Udinese elleni bajnokira. Majd csinálok sok képet!!
ILRomanista írta:Sziasztok!
Én kint voltam vasárnap az Olimpico-ban a Milan ellen. Sajnos az antipátia rányomja a bélyegét az egész táborra is. Míg a milánosok már órákkal a meccs előtt hangoltak a Sud igazából csak a kezdés előtt pár perccel kezdett bele.
A csapat nagyon gyenge.
A bemutatásnál 3 embert fügyült ki a kanyar:
FERRARI
PERROTTA
CASSANO (a legjobban Ĺt)
3 embert fogadott iszonyat ováció: a Mestert (B.Conti) és persze a "jó öreg" Francesco-t + a visszatérő Chivu-t.
Magáról a meccsről nem szeretnék túl sokat mondani, félelmetesen gyenge volt a csapat. Cassano-t végig szidták, szinte mindenki a stadionban.
A szurkolás nem volt rossz, még 0-2-nél is zengteg a dolok, a legdurvább az volt, mikor a 84. percben Totti a középpályán szerelt. Rákezdett az egész stadion az "Un capitano..." nótára, libabőrös lett a hátam. Mikor kiállították - mindenki felállva tapsolt!
Röviden talán ennyi))
ogé írta:FANATIC-AS ROMA! írta:Hát ahogy én a muteromat ismerem el sem engedne!!
Sajna!De majd lesz valami!!!!!
Addig is FORZA AS ROMA!
MAjd mond neki,hogy nézzen be ide és akkor tuti elenged!!!
Jelenlévő fórumozók: Bing [Bot] valamint 1 vendég