Nyilván Anne Franknak érzi magát. Rudi Garcia is Charlie Hebdó-s újságírónak képzelte magát, amikor Párizsban mészároltak a dzsihadisták.
Próbálta volna ne Anne Franknak képzelni magát... Mehetne vissza a Sasshoz szerencsétlen.
Ha sárga csillagot fognak bármelyik fordulóban viselni a csapatok az eset miatt, ahogy azt Matteo Renzi szeretné, akkor én átpártolok a lazialékhoz az ügy kapcsán. Alapvetően normalitáspárti vagyok, és tudom, hogy oda kell figyelni a polkorrektségre a mai világban, talán jól is van ez így, ám ha bármire kötelezik a klubokat (sárga csillag, Anne Frank-feliratos mezek), akkor azonnal dobbantok a másik oldalra. Hiszen ezekben az esetekben a szolidaritásvállalás mértéke nem normális. Miért nem lehet mindent megtenni a "bűnösök" felelősségre vonásáért, miért kell ezt még ilyen fasz.ágokkal fűszerezni, hogy most mindenki Anne Frank? (A kislány naplójának hitelességéről itt most nem is merek írni, de tegyük fel, hogy elfogadjuk annak.)
Az olaszokat lassan megeszik a migránsok reggelire, ezek meg most Anne Franknak érzik magukat... EDF, te is tökös legény vagy, aki annyit ért a történelemhez meg a politikához, mint én a focihoz.
Szerintem ez a "olaszországi" reakció felháborító, elmennek ezek a pi.sába. Beteg világ. Kinek akarnak még földig hajolni ezek a politikusok? Nem volt még elég?
Köszi a feliratot, Trigo.