mivel már régen láttam játszani a Capitanót, hála a ligának, ezért megnézten ismét a tavalyi juvemerda elleni 4-0ás meccs pantomimját tőle. eszméletlen jó! a szöveg a következő:
- csssssss!
- négy, nem oda!
- akkor meg mit ugattok, b+?
Ha Totti valamikor elmenne innen, akkor rögtön másik névvel jönnék a fórumra. Remélem ez nem fog megtörténni, és itt fog megöregedni, mint mondjuk Maldini a milanba
A pirossal es az osszegyult sargakkal automatikusan 1 meccsre szolo eltiltas jar, de sok esetben elofordul, hogy piros lapoknak megnezik mennyire volt sulyos amit csinalt es pontosan miert kapta es van, hogy tobbre is eltiltjak. Mivel jelen esetben nem hallani rola, hogy kulon boncolgatnak, ezert marad az egymeccses eltiltas.
csinált egy motorcsapatot a totti, a fiatal, tehetséges versenyzők megsegítésére. 125ben mennek, apriliával. totti top sport a nevük. be kéne, h nevezzél a bugiba! (csak azért mondom, me láttam az oldaladon a gépedet, állat! és az is aprilia)
Amugy Montella mellett Totti volt a Chievo elleni merkozesen a Roma masik legjobb jatekosa, 2 golpasszt adott, es vegig jol szervezte a csapatot, majdnem meglett a 3. romai gol is, sajna az nem rajta mulott.
Hat nem tudom, meg lehet e meg venni...ha nem, akkor lottek az eredetinek... de mi kulonbseg van az eredeti es a masolat kozott? mindketto ua tartalmazza. Az is kiraly
Viszont egyet be is lott amugy addig nem gaz, mig ilyen 5:1es meccseken hagyja ki, igaz nem 5:1nel tette... Mar rughatna akciogolt is...pl a leverkusen es a milan ellen mar :?