Trigoria írta:Na, ezek a pletyik szívemnek kedvesek - de sajna csak pletyik...
Paripa SOHA nem kap elsőosztályban már 4 éves szerződést. Talán kishazánkban kapna, de sehol máshol...
Gladiators921 írta:most olvastam h Sau Paulotól Cicinhoért Mirandát kérnénk.... http://www.youtube.com/watch?v=hsaAR6fEElk
Tegnap találtam néhány hasznos és érdekes linket és videót a neten.Íme:
Szintén nem a HOZZÁSZÓLÁS A HÍREKHEZ topikba való ez a kérdés. Használjuk a topikokat!Légyszi tegyetek már fel egy-két linket,ahol olasz focis híreket lehet olvasni.Szerintem én keveset ismerek.Köszi!
rochi19 írta:Hivatalos Adriano a Rómáé!
Visszatér a Serie A-ba és az AS Roma labdarúgócsapatához igazol Adriano, a Flamengo csatárklasszisa - ezt maga a sztár jelentette be Rio de Janeiró-i sajtótájékoztatóján csütörtök este.
Adriano elmondta, szóbeli megállapodást kötött a Roma illetékeseivel, döntését édesanyjával és nővérével közösen hozta meg.
Az Inter korábbi gólvágója június hatodikán érkezik meg az olasz fővárosba, hogy aláírja szerződését.
tomm írta:persze ki tudja, mi az igazság, de arról szólt a fáma, hogy nem a klub van eladósodva, hanem az italpetroli, ami ugye sensiéké, és amelyik tulajdonában van a roma. egyrészt ezért nincs pénz, másrészt azért kellett volna, vagy kellene eladni a klubot, mert ez a legjelentősebb vagyon(tárgy) ami sensiék kezében van, ezzel lehetne kiegyenlíteni az italpetroli tartozását.
rosszul tudom?
Pontosan!Azért abba gondoljunk bele, hogy mindenkinek egy élete, egy karrierje van!
Az alatt a 10-15 év alatt kell minél többet elérni. Úgyhogy minden döntésnek komoly szerepe van, sok tényezőt kell mérlegelni egy átigazolásnál is.
Ezzel csak arra célzok, hogy ha De Rossi elmegy - amit én nem hiszek -, akkor sem lesz áruló.
tomm írta:hát azért a realnak ennél egy kicsit komolyabb múltja van.
mint a f1ben a ferrari. lehet nem szeretni, utálni stb, de nem tisztelni hmm... csacsiság
Xaba írta: Szerintem befektetés kéne és Ibrat kellene elhozni a Barcatol.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég