Most, hogy a Milan megverte a Napolit, teljesen összetorlódott a mezőny. Egy esetleges győzelemmel szerencsés esetben, ha nem lenne ilyen pocsék a gólkülönbségünk, akár az EL-helyekre is fel tudnánk kúszni. A 14. Roma és a 5-6. Juventus, Napoli között mindössze három pont különbség van.
Trigoria írta:Örökké kés a szívembe a távozása....
Sokunknak. Mostanában volt vele egy-két interjú, hát Ő maga is eléggé keserédes... egyrészt örül, hogy olaszföldön játszhat, meg visszatérhet majd az Olimpicoba, DE mindezt nem Roma mezben...
"Mi porterò sempre dentro l’inno cantato dai tifosi allo stadio, simbolo dell’amore dei tifosi per la loro squadra. E io sarò lì a cantarlo sempre” - Luciano Spalletti
"Un romanista tifa solamente la ROMA, non è come un laziale che tifa tutte le squadre che giocano contro la Roma."
snatch írta:aquilani góljával vezet a juventus a lecce ellen...
Juve meccset terveztem nézni, de a bet nem adott képet, és a veetle se jó, így épp Fio meccset nézek, no hát akkor, a gólja milyen volt? meg a gólöröme?
A meg nem értett zseni, aki úgy látja a Roma dolgait, ahogy senki más, és büszkén vállalom. Idézet vége, na ki mondta?! Király vagyok baxátok meg, király! dögölj meg moncsi, pallotta vattane!
Dejópofa, hogy Ti tudtok ilyeneket.... ... én eddig mindig a jutyúbról vadásztam le.
"Mi porterò sempre dentro l’inno cantato dai tifosi allo stadio, simbolo dell’amore dei tifosi per la loro squadra. E io sarò lì a cantarlo sempre” - Luciano Spalletti
"Un romanista tifa solamente la ROMA, non è come un laziale che tifa tutte le squadre che giocano contro la Roma."
besz@rok előbb JS sírása a kapuban most meg a milan meccs után pár perccel (bet365-ön néztem a legvégét) Ibra premier plánban okádja tele a füvet... mi van mostanában az emberekkel?
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma! "Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Hát ez nem is lehet másképp. Mivel aJjuve olaszország legnépszerűbb csapata, és a Juve hagyományoasan legnagyobb riválisa az Inter, tehát már csak ezért is sokan utálják az intert. Akik meg nem juvntinok v. interisták, azok meg mostanában leginkább az Intert gyűlölik, többek között mert "az inter az új juve" (legutóbb épp Zamparini foglamazta ezt meg ilyen sommásan)
Hát kezdek attól aggódni, hogy nem az Inter lesz idén a fő bajnokesélyes, hanem a Milan! Mondjuk a védelmük elég gyatra. Minden esetre, örülnék, ha megtörne az Inter egyeduralma és ha már nekünk nem sikerül...