Aktuális meccs

FIGYELEM! MODERÁLT FÓRUM!
Szigorúan az AS Romaval kapcsolatos hozzászólások fóruma.

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: csebi77 Dátum: 2012.08.27. 09:45


Sajnos csak most tudtam megnézni a meccs összefoglalóját....
Mind a két Catania gól les volt.Szerintem győztünk volna simán,ha nem kerülünk igazságtalan hátrányba.
Avatar
csebi77
 
Hozzászólások: 476
Csatlakozott: 2007.11.05. 22:41
Tartózkodási hely: Siófok

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: feree80 Dátum: 2012.08.27. 09:34


Nyilván egy kicst elhamarkodottam mondtam véleményt, akár fel is lehet úgy fogni, hogy pálcát törtem a játékosok feje felett, de realista ember volnék voltaképp, szal ami a szívemen az a számon, akarom mondani a hszeimben, annak meg semmi értelmét nem látom hogy hazugságokat írjak a fórumra, vagyis olyan dolgokat amiket látni szeretnék, de valójában nem ezeket látom a pályán. :wink: amiket tegnap írtak, ha tetszik, ha nem, ma is így gondolom.

A bari meccsekből kiindulva, nem :!: nem az erdményekből, a muatott játékból,én nem ezt vártam, én egy jobb Romát vártam, de igazában ebből semmi az égvilágon nem működött az első félidőben, se védelem, se kpálya, se lendület, mozgás elől, se összeszokottság, a másodikban voltak értékelhető dolgok hogy legyen vmi pozitívum is. :|

ZZ taktika, rúgjunk több gólt, mint kapunk, ám legyen, de akkor csináljuk is meg. :wink: :wink:
A meg nem értett zseni, aki úgy látja a Roma dolgait, ahogy senki más, és büszkén vállalom. ;) :) Idézet vége, na ki mondta?!
Király vagyok baxátok meg, király!
dögölj meg moncsi, pallotta vattane!
Avatar
feree80
 
Hozzászólások: 7960
Csatlakozott: 2008.01.05. 21:26
Tartózkodási hely: Bp. IX.kerület or Bács-Kiskun megye

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: JOSBOMO Dátum: 2012.08.27. 09:30


Én azt gondolom, hogy így elsőre ebben ennyi volt...
Gondoljatok bele alapoztak ZZ olyat mint még soha, a kezdőben 4-5 első meccses újonc, közel 50 000 néző, óriási nyomás rajtuk.
Szerintem azt senki nem gondolta komolyan, hogy gála lesz...Ez a Catania nem rossz csapat vissza álltak 4-5-1-re védekezésben teljesen a saját térfelükre kurva nehéz ezt át törni, csak úgy lehet ha kockáztatsz, de akkor meg benne van a kontra, lásd második gól.

Nyilván voltak gyenge teljesítmények beleértve a bírót is, de első meccs után szerintem is sok a negatív hang.

Én F72Quadraro értek egyet, mi a Romát szeretjük,akinek a lehetőségei mindig is behatároltak voltak!
Egyébként lásd Real Magdit 2 forduló 1 pont...pedig ott minden van edző, sztárok, pénz stb...

Jó lesz ez szerintem.
JOSBOMO
 
Hozzászólások: 234
Csatlakozott: 2010.10.22. 05:58

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: fradista romanista Dátum: 2012.08.27. 09:07


sajnos a meccset nem láttam, csak ezt az orosz összefoglalót néztem meg. ez alapján nem lehet vélemáényt mondani a meccsről persze, de azamit leszúrtem:
- az első góljukr prsze les volt, de: mondhatjuk némi jóindulattal, hogy itt direkt lestaktitát játszott a védelem. De mint bebizonyosodott, ez egy életveszélyes taktika, mert amit félre lehet nézni, azt általában félre is nézik a bírók.
- a másik góljuk (amiben nem láttam lest) a jobb bunkó irtózatos nagy betlije volt
- osvaldo gólja csodálatos volt, az ollózósból is a legnehezebb fajta. Lehet szidni, h. pld összjátékra nem igazán alkalmas a fickó, de akkor is óriási értéke a csapatnak.
- Ennek a Lopez gyereknek a gólja döbbenetes volt, pláne az, hogy kölyök létére ilyen higgadtan oldotta mg a feladatot. Viszont igen tanulságos volt, hogy az utsó pillanatos egyenlítő gól után a padon Totti meg Krkic ahelyett, hogy ujjongtak volna, csak ültek mereven fapofával. Vsz érzik a vesztüket, hogy ez a gyerek simán a padra fogja őket kényszeríteni?

Azt viszont kérdezném, hogy látszott valami elképzelés a játékból? Volt valami, ami arra utalt, hogy a csapatnak van valami karaktere?
Avatar
fradista romanista
 
Hozzászólások: 9244
Csatlakozott: 2006.02.06. 17:52
Tartózkodási hely: BP XIV

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: F72Quadraro Dátum: 2012.08.27. 09:04


Maga a mester nagyon reálisan értékelte a meccs után a látottakat, összességében nem volt egy nagy mérkőzés, a Roma különösen az első fél órában túlságosan is lassú volt, sosem indultak meg, csak labdabirtoklás, túl sok területet engedtek át az ellenfélnek. Sajnálja, hogy a gól nem kis lesről született, de ez nem befolyásolja abban, hogy a csapat játéka nem tetszett neki. A második félidő már lényegesen jobb volt, de itt is a végéig izgulni kellett. Totti túlságosan a szélen játszott, nem ezt kérte tőle, sokkal többször kellett volna betörnie, ez nem sikerült neki. Lamelának is csak néha... Ezen sokat fognak még dolgozni. Tehát kritizálja a játékvezetőt, ehhez szerinte joga van, de természetesen ez nem mentség a csapat játékára, amit ugyanúgy kritizál... Nem mellékesen megjegyezte még egy héttel ezelőtt talán, hogy Lamela és Lopez elképesztő tehetségek, de még nem egészen értik, hogy mi is lenne a feladatuk.

Azt azért látom, ki az, aki a ’90-es évek végén még nem nagyon követte figyelemmel a Roma eredményeit vagy azóta sem Zeman pályafutását. Azt gondoltátok, hogy mostantól minden meccsen 5-0 vagy legalább 5-3 lesz a Roma javára? Hogy augusztus végén már sziporkázni fognak? Ilyen felkészülés után? Majd októbertől talán...
Azt gondoltátok, hogy fiatal, tizenéves, első Serie A-s meccsüket játszó gyerekek egyből, első mérkőzésükön megváltják a világot? Komolyan én azért hagytam abba a fórumok látogatását, mert rossz volt nézni, hogy „mesteredzők” szinte gyűlölettel pocskondiázták saját csapatukat, játékosaikat. Minden szar. Pires szar, Pjanic szar, Osvaldo szar, egyik-másik játékosról már ne is beszéljünk, minden igazolás szar, csak kukázunk hulladékot, Baldini szar, Sabatini szar, aki csak kukázik szarokat, miért nem ez, miért nem az, Zeman szar, minden szar, inkább ő kellene, meg az a játékos és nem ez a hulladék... atya ég, gyerekek, ez az AS Roma, nem Barcelona vagy Real Madrid vagy Juventus. Így fröcsögni a saját csapatotok játékosaira... Rossz csapatot választottatok magatoknak, ha ennyire sikerorientáltak vagytok. 85 év alatt 3 bajnoki cím nem sok. Ha az arányokat nézzük úgy 25-30 év múlva várhatjuk a következőt... A Románál azért sírtak a boldogságtól szurkolók, mert az utolsó előtti fordulóban egy döntetlennel kiharcolta az első osztályban maradást a csapat. Képzeljük ott mekkora "hulladékok" játszhattak... Mégis csókolgatták őket a szurkolók.

Én láttam egy gyengécske első félidőt, egy remek, 20-25 percet a második félidőben, amin úgy leizzadtam és olyan extázisban voltam, mint már régen ASR meccsen, láttam két lesgólt ez egyik oldalon és két ritkán látható, parádés gólt a másik oldalon. Az egyiket egy 18 éves szar „kikukázott” dél-amerikaitól...
Szóval ez az első forduló után a fél társaság már temet és csak kritizál... Nem értem, komolyan.
F72Quadraro
asroma.hu szerkesztő
 
Hozzászólások: 921
Csatlakozott: 2004.10.01. 12:29

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: feree80 Dátum: 2012.08.27. 08:56


gólok vs lesgólok
http://www.sportsaim.com/AS_Roma_2_2_Ca ... DqaVKCBBak

demarco meg 6ost kap a gds, mint aki qrva jól végezte dolgát.....

Zeman tiszta calciot szeretne, ezt tegnap megkaptuk, köszönjük :twisted:
A meg nem értett zseni, aki úgy látja a Roma dolgait, ahogy senki más, és büszkén vállalom. ;) :) Idézet vége, na ki mondta?!
Király vagyok baxátok meg, király!
dögölj meg moncsi, pallotta vattane!
Avatar
feree80
 
Hozzászólások: 7960
Csatlakozott: 2008.01.05. 21:26
Tartózkodási hely: Bp. IX.kerület or Bács-Kiskun megye

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: lucifer0013 Dátum: 2012.08.27. 08:19


csak a meccsen nyújtott teljesítményeket értékeltem, mint írtam: egy meccsből nem vonok le messzemenő következtetéseket - hülyeség is :wink:
én Angellel is türelmes voltam, sőt még a szezon végén is vártam, hogy hátha javul, LE-vel is ugyanígy voltam, ZZ-vel is ugyanígy leszek (bár tőle jóval többet várok el majd) :roll:

Le lehet hurrogni: de az intertől ki fogunk kapni. Nem akarom gerjeszteni a pesszimizmust, meg még a labda is gömb alakú, de ezt én érzem realitásnak. De nem ezen a meccsen fog múlni a szezon.

UI: NE LEGYEN IGAZAM!
Avatar
lucifer0013
 
Hozzászólások: 373
Csatlakozott: 2009.01.18. 09:52

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Virga Dátum: 2012.08.27. 07:47


Gyerekek, Piris még marha fiatal és ez volt az első serie a-s meccse, szerintem több türelmet érdemel (más kérdés, hogy neki kellett kezdeni, mert nem igazoltunk mást). Én nem csalódtam az eredmény miatt, most kezdődött a szezon és nyilván ilyenkor minden csapat motiváltabb, mint egy bari meccsen. Ami nekem hiányzott az az agresszív letámadás, a nyári meccseinken rendre labdákat szereztük 25 méterre a kaputól, ez most nem volt meg. Az inter ellen meg én nem várnék feltétlen sikert, párhuzamosan néztem az ő meccsüket is, Cassano úgy játszik össze a többiekkel, mintha mindig is együtt fociztak volna, nekünk meg még bele kell lendülnünk.Igazatok volt, hogy LE nem érdemelte meg azt a türelmet, amit megkapott (és amiért az én szám sírt fél éven át), na de ZZ-nek csak megadjuk :D
Avatar
Virga
 
Hozzászólások: 2432
Csatlakozott: 2005.05.19. 21:24
Tartózkodási hely: Lil' bronx

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: májki77 Dátum: 2012.08.27. 07:40


Én nagyjából azt vártam amit kaptam, mindkét gólt lesből rúgták, ne felejtse senki. ha 2-0 mindenki happy... Személyek felett egy meccs után nem törnék pálcát, de Totti ezen a poszton többet ne.:) És kapust én eladnám mindenképp. Az Inter meccset éljük túl, utána még két hét szünet, és szeptember közepére összeállunk. Ebból a meccsből az öreg is levonja a konzekvenciákat, nyugi, ért hozzá!
májki77
 
Hozzászólások: 57
Csatlakozott: 2011.10.26. 21:11

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2012.08.27. 07:12


azért piris fölött igen könnyen pálcát törtök 1 db meccs alapján....
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 9701
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: lucifer0013 Dátum: 2012.08.27. 06:56


az én véleményem:
akik csalódások:
Piris alias Jose Angel 2: csak a másik szélen, a második gólban vastagon benne volt a helyezkedésével, sok labdát veszített és viszonylag kevés jó beadása volt
Marquinho: eszméletlenül gyenge volt, mintha focizni se tudna, elveszítette a labdákat és aztán elborult az agya és felvágta az embert nagyjából ennyit csinált
Florenzi: semmilyen volt, de hát tőle nem tudtam sokat várni, fiatal még

akik hozták a kötelezőt:
Castan: kicsit nekem darabos a mozgása, de még neki is szoknia kell a légkört
Stek: védett egy ziccert, kettőt bekapott (amikről szerintem nem tehetett) és a végén a kapufát nagyon nyugodtan nézte
Burdi: ő lelkes mint mindig örülök hogy felgyógyult
DDR: csak azért teszem ide, mert adott egy gólpasszt, amúgy szerintem önmagához képest gyengén játszott, a messzi bombái nagyon levesre sikerültek

akik kicsivel többet hoztak:
Totti: sokat futott, voltak szép passzai, voltak rosszak is és még mindig megőrülök a legurítós szabadrúgásoktól :D
Bradley: első meccsnek egész jó volt, adott gólpasszt is, az ő szememben ő mindig is egy erős középszintű játékos volt a Chievoban, remélem itt még jobb teljesítményt hoz majd
Pjanic: a kis bosnyák játékával alapból elfogult vagyok, mert nagyon bírom, most sem csalódtam szerintem ő volt a tavalyi év legnagyobb fogása, igazi motorja lesz a középpályának
Lamela: ő a másik, sajnáltam, hogy lehozta ZZ, a srácban megvan a lendület és az akarás, a seria a egyik felfedezettje lesz
Oszi: sajnos én is bírom a krisztusi formáját, ahogy örül és bíztat és rohadt szép gólt lőtt

Lopez: gratula az első és gyönyörű góljához

Összességében sajnos rám ragadt tőletek a csoda várás, így én is pofára estem, de nem kételkedem, hogy jobbak leszünk mint tavaly. Abban viszont már igen, hogy a többi csapat, (Inter, Napoli, akár a Lazio és még a Fió is (ha Joveticet nem viszik el vagy sérül le hosszabb időre) ugyan azt a gyenge teljesítményt hozza. Az első forulóból nem vonnék le messzemenő következtetéseket, de ez a Catania az alacsony indiánokkal mindenkinek nehéz dió lesz, és az összes versenytárs (kivéve a Milant) nyert, ami nekik önbizalmat ad, nekünk meg remélem motivációt! Szép napot!
Avatar
lucifer0013
 
Hozzászólások: 373
Csatlakozott: 2009.01.18. 09:52

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Corso22 Dátum: 2012.08.27. 00:02


Trigoria írta:és Osvaldo megint hogy örül Lopez góljánál, nem tudom utálni a palit :D
és Bradley adta a gólpasszt, nem is csúnyát
padon Ferenc meg Bojan ül fapofával a gólnál


Ezt mi is megjegyeztük: Bojan enyhén szólva nem igazán örül, sőt ijedt. Ferenc pedig látja a jövőt, és gondolkodik?
Corso22
 
Hozzászólások: 1295
Csatlakozott: 2011.06.10. 01:09

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2012.08.26. 23:41


és Osvaldo megint hogy örül Lopez góljánál, nem tudom utálni a palit :D
és Bradley adta a gólpasszt, nem is csúnyát
padon Ferenc meg Bojan ül fapofával a gólnál
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27087
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Corso22 Dátum: 2012.08.26. 23:33


Trigoria írta:http://postmatchfootball.blogspot.hu/2012/08/watch-roma-2-2-catania-highlights-goals.html
összefoglalóban megnézheted :wink:

Grazie Roma! (Trigoria)
Corso22
 
Hozzászólások: 1295
Csatlakozott: 2011.06.10. 01:09

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2012.08.26. 23:30


http://postmatchfootball.blogspot.hu/20 ... goals.html
összefoglalóban megnézheted :wink:

(tényleg nem akarok okostelefon-reklámot csinálni, de egyik focialkalmazáson máris olasz és orosz összefoglalót is nézhetek a meccsről. Nem hiába, 2012 van, de meccset tv-n, na azt nem tudunk nézni...)
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27087
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Corso22 Dátum: 2012.08.26. 23:12


Trigoria írta:ahogy mondtam, nekem a tavalyi klasszisokkal nagyobb volt


Így van az szebb, az értékesebb, ezt a megjelenést Te szervezted? Mert Lopez gólját is látnám újra valahol! :D
Corso22
 
Hozzászólások: 1295
Csatlakozott: 2011.06.10. 01:09

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2012.08.26. 23:00


és ha legközelebb sem fog, máris a padra fogja rakni szerintem


http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... ak-2168079
már itt is van :)
ahogy mondtam, nekem a tavalyi klasszisokkal nagyobb volt
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27087
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: CaPy Dátum: 2012.08.26. 22:50


http://football-italia.net/24340/zeman- ... possession

Zeman nyilatkozat, Totti nem ugy helyezkedett ahogy elvárta.
Szerintem az "igaz" szurkoló csak ismétlésből látja kedvenc csapatának gólörömét, hisz a gól után maga is őrjöng.
Avatar
CaPy
 
Hozzászólások: 536
Csatlakozott: 2004.12.04. 08:02
Tartózkodási hely: Kkfháza

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Corso22 Dátum: 2012.08.26. 22:48


Trigoria írta:Bradley és Oszi túlértékelt
előbbi mert amcsi és kell marketing miatt, utóbbi meg azért, mert sokba került


Ma valóban nem volt rendben az amcsi srác, sőt sokkot is okozott nekem néha. Oszi sokba került, de okozzon csak minden meccsen ekkora bajt a védők között! Ami viszont valóban egetverően zavaró, az a szétszakadt védelem, és a szerencsétlen Piris. Középen és elől van kit játszatni, szerintem Bojan is ad majd nekünk idén szép pillanatokat. Azt azért tudjuk (?), hogy ha az első 3ban leszünk az csoda, ha a 6ban az jó. Én maradok azok között, akik azt gondolják, hogy bekerülünk a 3ba. És azért, mert ezt a 20 percet MINDIG hozni tudjuk. Majd 10 forduló után hozunk 60 percet. Ezzel ebben a mezőnyben elől leszünk. Ráadásul az idei bajnokság izgalmasabb lesz, mert a tuti biztos Juve bajnoki cím mellett sokan küzdünk majd a 2. 3. helyért. És fogadok, hogy a zebra csaló csapatot verjük 2x! :) Inter-ASRoma 2:3, mert szeretem, és szeretek álmodozni. És a két gól miatt érdemes volt a meccset nézni. Mert ha ilyenek lesznek, érdemes akkor is Roma meccsre "járni", ha nem nyerünk.
Ki a túró jöhetne még hátra???
Corso22
 
Hozzászólások: 1295
Csatlakozott: 2011.06.10. 01:09

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: bence Dátum: 2012.08.26. 22:40


Nem tudok aludni, nem így terveztem ezt az estét. Egyszerre vagyok szomorú és pesszimista, ugyanakkor reménykedem nagyon. Inter meccs után okosabbak leszünk. De addig, hogy alszom? :D
"A meccsek ideje alatt nem vagyok több tizenegy évesnél. Nem mondom, hogy a futball öl, butít és nyomorba dönt, de hogy miatta maradtam vissza a fejlődésben, az biztos."- Nick Hornby
Avatar
bence
 
Hozzászólások: 1743
Csatlakozott: 2009.11.08. 14:28

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: GrazieRoma Dátum: 2012.08.26. 22:39


Welcome "tboy70" / tetszik a hozzaszolasod, ene ugyanezt lattam. Minden jatekos eseteben, le is irtam ezeket.
Orulok, hogy "egy meccset neztunk" / ne tartsd vissza legkozelebb sem, ami ki akar jonni, engedd ki. :) :)

tboy70 írta:Uraim !
Úgy vártam a mai meccset mint a messiást a tavalyi szezon után.
De mintha az előző idényt láttam volna.Csalódás.
Stekelenburg-ok nem rajta múlott
Piris-nagyon gyenge ezt még Casetti is simán jobbra hozta volna
Burdisso-ok
Castan-talán az egyik legjobb igazolás
Balzaretti-ő legalább amíg el nem fáradt jól húzta meg a bal szélt
De Rossi-volt már jobb is,de az emelése zseniális
Pjanic-két dudás egy csárdában Totti mellett szervezni nem is sikerült,ráadásul védekezni sem
Totti-bal szél?,lassú nagyon lassú kár tovább rombolni a nimbuszt és a Roma-t sem
Bradley-abszolút nulla sem támadás,sem védekezés
Lamela-langyos ez kevés bár Piristől sem kapott elég támogatást
Osvaldo-gyönyörű gól,egy téves les,egy kapufa amúgy semmi

Marquinho-Zeman óriási baklövése jobb szél nem Bradley helyett!
Florenzi-?
Lopez-bámulatos 5 perc alatt helyzetbe kerülés és gól ne ez az ami kell nem pedig a Totti féle labdatemető

Szóval Inter ellen szerintem:
Stekelenburg
Balzaretti,Burdisso,Castan,?
De Rossi
Marquinho,Pjanic,Thachtidis
Destro.Lopez
Dimmi cos' che ci fa sentire amici anche se non ci conosciamo.
Dimmi cos' che ci fa sentire uniti anche se siamo lontani.
Dimmi cos', cos' che batte forte, forte, forte in fondo al cuore,
che ci toglie il respiro e ci parla d'amore. Grazie Roma!!!!!!!
GrazieRoma
 
Hozzászólások: 2053
Csatlakozott: 2006.07.24. 12:23

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: soprano_p Dátum: 2012.08.26. 22:39


Inter ellen DE ROSSI hátramehetne védelembe.LOPEZ DESTRO
MARQUINHO TACHTSIDIS PJANIC BRADLEY

Balzaretti - Castan- DE ROSSI- Burdisso
STEK
Avatar
soprano_p
 
Hozzászólások: 187
Csatlakozott: 2011.04.10. 10:00

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2012.08.26. 22:37


én nem tudom mit húzzátok itt a szátokat (máraki) volt egy halál gyenge első félidő. ok. első meccs, mindenki tiszta ideg, lesgól. aztán szétnyomtuk őket. mi kell ennél több? ha nincsenek a hülye birók (vicces mert én kardoskodtam a birózás ellen, de ez sok volt a jóból) simaliba győzelem.

elégedett vagyok majdnem teljesen.

ja és oszi: lehet, hogy gyenge a labdakezelése, de amig adagolja a gólokat, tőlem lehet akármekkora faláb...
bradly meg amerikai. ennyi
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 9701
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2012.08.26. 22:32


Bradley és Oszi túlértékelt
előbbi mert amcsi és kell marketing miatt, utóbbi meg azért, mert sokba került
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27087
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: feree80 Dátum: 2012.08.26. 22:30


kialszom magamat és holnapra lehiggadok, meracto közelébe se megyek..... :)
A meg nem értett zseni, aki úgy látja a Roma dolgait, ahogy senki más, és büszkén vállalom. ;) :) Idézet vége, na ki mondta?!
Király vagyok baxátok meg, király!
dögölj meg moncsi, pallotta vattane!
Avatar
feree80
 
Hozzászólások: 7960
Csatlakozott: 2008.01.05. 21:26
Tartózkodási hely: Bp. IX.kerület or Bács-Kiskun megye

ElőzőKövetkező

Vissza: AS Roma

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég