Aktuális meccs

FIGYELEM! MODERÁLT FÓRUM!
Szigorúan az AS Romaval kapcsolatos hozzászólások fóruma.

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: lucifer0013 Dátum: 2012.08.28. 15:32


Hát igen, ezt "a Totti felett is eljárt az idő" témát sokat pedzegettük a tavalyi szezonban, az az érzésem nekem is, hogy ez az idény a Zeman féle még pörgősebb játékkal már erős lesz neki. Én feree80-vel egyet értek, ráadásul én már tavaly sem éreztem benne az erőt.

A sors iróniája lenne, ha ZZ alatt kerülne ki a kezdőből a szezonban. Bár ez elég kényes kérdés, még ZZ is törheti a fejét rajta, pedig neki minden joga megvan rá, hogy kevésbé számoljon vele (talán még Totti szemében is). Spának mázlija volt, hogy bejött neki a center, ha befuccsolt volna azon a poszton, lehet hogy hamarabb véget ért volna a romai pályafutása...
Avatar
lucifer0013
 
Hozzászólások: 373
Csatlakozott: 2009.01.18. 09:52

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: feree80 Dátum: 2012.08.28. 15:06


de igazából az a durva, hogy Spá óta van ez a Totti kérdés, szal minden edzőnek szembe kellett ezzel néznie, hogy akkor mit is kezdjek vele, ez ZZ-nél se lesz másképp, mondjuk így visszagondolva Spá volt a legkényelmesebb helyzetben, hisz akkor még Totti fiatalabb volt, plusz bevált centerként.....
A meg nem értett zseni, aki úgy látja a Roma dolgait, ahogy senki más, és büszkén vállalom. ;) :) Idézet vége, na ki mondta?!
Király vagyok baxátok meg, király!
dögölj meg moncsi, pallotta vattane!
Avatar
feree80
 
Hozzászólások: 7592
Csatlakozott: 2008.01.05. 21:26
Tartózkodási hely: Bp. IX.kerület or Bács-Kiskun megye

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: fradista romanista Dátum: 2012.08.28. 14:34


Ja, kb 2 éve mondjuk, hogy igazán példát vehetne DP-tól alázatból, önfegyelemből, stb. És tuti, hogy akkor hasznosabb lenne.
(már csak azért is, mert biztos lehetne benne, hogy akkor is a csapat legfontosabb legnagyobb becsben tartott figurája maradna, és a Rome nem bánna vele úgy el, ahogy az az antipatikus giuve tette DP-vel)

(félek, ha nem venne fel valmi hasonló szerepet, akkor ez az év lesz az, amikor elkezdi csökkenteni a karrierje alatt szerzett presztizsét..)
Avatar
fradista romanista
 
Hozzászólások: 9261
Csatlakozott: 2006.02.06. 17:52
Tartózkodási hely: BP XIV

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: feree80 Dátum: 2012.08.28. 14:29


Nem vagyok ZZ, és nem vagyok edző, csak egy egyszerű mezei szurkoló, de hogy egy 36 éves Tottit a szélen erőltessünk, nincs jobb szó rá, kiver a víz.
Centerben lenne sztem a legjobb helye, de akkor meg minek vettük a 2 méreg drága igazolást Destrot és Oszit?

Bár most lehet sokan hőzöngeni fognak, de én el tudom képzelni a Romát Totti nélkül, fáj vagy nem fáj, felette is eljárt az idő, ideje lenne elfogadnia azt, amit Dp is elfogadott a zebráknál pályafutsa végén, vagyis hogy padról beszállva segítsen.

Ezt most nem Totti iránti ellenszenvből mondom, csupán azért mert a Roma ebből többet profitálhatna játékban, sztem.
A meg nem értett zseni, aki úgy látja a Roma dolgait, ahogy senki más, és büszkén vállalom. ;) :) Idézet vége, na ki mondta?!
Király vagyok baxátok meg, király!
dögölj meg moncsi, pallotta vattane!
Avatar
feree80
 
Hozzászólások: 7592
Csatlakozott: 2008.01.05. 21:26
Tartózkodási hely: Bp. IX.kerület or Bács-Kiskun megye

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: lucifer0013 Dátum: 2012.08.28. 14:16


Én egy kicsit máshogy látom: Talán pont azért nem tetszett Zemannak Totti játéka, mert a 16-os vonaláig ritkán jutott el és többnyire a szélen próbálkoztak Federicoval, ergo a középpálya szélén ragadt... De Pjanic egyeltalán nem haszontalan a középpályán, sőt szerintem kifejezetten jól csinálta a dolgát, ahhoz képest, hogy eredeti posztja a támadó középpályás lenne, ehhez képes kk-t játszik. Amint Tachtsidis egészséges, maximum akkor lesz kérdéses majd Pjanic posztja (bár sokkal esélyesebb, hogy akkor sem (és én is ezt preferálnám), inkább Bradley helyére tegye be a görögöt) addig nem, és azután is inkább Totti fog kimaradni a kezdőből, mintsem visszahozza a középpályára. Ott sokkal többet kellene futnia és a gyorsasága már nincs meg hozzá, akármennyire is ügyesen indít.
Avatar
lucifer0013
 
Hozzászólások: 373
Csatlakozott: 2009.01.18. 09:52

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: májki77 Dátum: 2012.08.28. 13:43


Fradista, nem nagyon ment ő vissza, kinn kínlódott a szélen. Látszott nem találja a helyét, Zeman is lenyilatkozta, épp az volt a baj, nem ment be középre. De Pjanicsot a jelenlegi rendszerben feleslegesnek tartom, Totti jó lenne ott a támadók mögött, középen. De Zeman pontosan látja mit kell tenni, teljesen megbízom benne, én csak mondtam egy ötletet így egymás közt.:)
májki77
 
Hozzászólások: 57
Csatlakozott: 2011.10.26. 21:11

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: fradista romanista Dátum: 2012.08.28. 12:42


Én nem láttam a meccset, de azt írják, hogy épp az volt a szerkezeti probléma a játékunkban, hogy a capitano - nem találva a helyét - túlságosan hátrahúzódott középpályásnak, és így pont ott volt és azt csinálta, ami Pjanicnak lett volna a feladata.

amúgy évek ótaq felmerül ez a dolog, hogy Feri menjen visszább, de ez neki már nagyon nem ízlene.
Avatar
fradista romanista
 
Hozzászólások: 9261
Csatlakozott: 2006.02.06. 17:52
Tartózkodási hely: BP XIV

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Tomiie Dátum: 2012.08.28. 12:09


májki77 írta:Én az első meccs után most Totti helyére beraknám Lopezt, a Főnök menne vissza Pjanic helyére osztogatni a labdát, és De Rossi illetve Bradley szűrő szerepet kapna. Totti Osvaldóval, Lopezzel és Lamelával előtte ütős támadórészleg, és talán de Rossi is megtalálja a bombacipőt.:) A védelem maradna, ott létkérdés minél jobban összeszokjanak. hát kb ennyit akartam okoskodni.:)

Ugyanerre gondoltam... Mi lenne ha Totti a középpályán nyomná full támadóban? Pjanic helyen...
Egyébként Lopez lett a hét játékosa a Serie A fb szerint:

Serie A TIM megosztotta AS Roma fényképét.
Nicolas LOPEZ, autore dello splendido gol che ha permesso alla AS Roma di agguantare il pareggio contro il Catania, è il nostro PLAYER OF THE WEEK.
Avatar
Tomiie
 
Hozzászólások: 22
Csatlakozott: 2007.12.19. 22:00
Tartózkodási hely: Budapest XI, Herencsény

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: májki77 Dátum: 2012.08.28. 10:14


Én az első meccs után most Totti helyére beraknám Lopezt, a Főnök menne vissza Pjanic helyére osztogatni a labdát, és De Rossi illetve Bradley szűrő szerepet kapna. Totti Osvaldóval, Lopezzel és Lamelával előtte ütős támadórészleg, és talán de Rossi is megtalálja a bombacipőt.:) A védelem maradna, ott létkérdés minél jobban összeszokjanak. hát kb ennyit akartam okoskodni.:)
májki77
 
Hozzászólások: 57
Csatlakozott: 2011.10.26. 21:11

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2012.08.27. 21:59


senkit nem akarok megbántani, de a bayern-drukker barátommal időről-időre értetlenkedünk/nevetünk a fórumozók egy részén. náluk a 40 gól fölött termelő gomezt szokás szidni, mert nem labdazsonglőr...
nyilván mindenkinek meg lehet a maga véleménye, de azért na...
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 8940
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: reaosns(Roma bella) Dátum: 2012.08.27. 21:23


öcsém h be van sz*rva mindenki egy Xtől...majd 5-6 meccset elbukunk vagy xelünk 10ből én max akk fogok félni hogy kakák leszünk
reaosns(Roma bella)
 

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Phoenix100 Dátum: 2012.08.27. 21:02


Véleményem a tavalyi évből, a felkészülésből, az igazolásokból és az első meccsből kiindulva:
Kapus poszt: Steknek maradnia kellene, Lobont és a dél-amerikai srác nem túl biztató! Minden csapatépítés első mondata, végy egy jó kapust! Végre itt van egy jó kapus, a mienk, nem kölcsön, nem kellene elherdálni!
Védelem: Tavalyhoz képest előrelépés, elsősorban Balzaretti miatt, Castan rendben lesz Burdissoval, itt a félő ha valamelyikük kidől, vagy eltiltott lesz, márpedig belső védőknél ez előfordul, akkor tudjuk-e pótolni pl. egy Dodo-val? A másik kérdés a Piris gyerek?????? ill. ha Balzaretti is kidől egy-két meccsre valami miatt????Akkor mi lesz? A problémám hogy 3 minőségű védőnk van, mégcsak nem is négy, így mi lesz ha bármelyikük kiesik?
Középpálya: Itt megmondom csalódtam: PJANIC?????? a labdazsonglőr, távoli lővő zseni ??? rosszab mint tavaly..... Bradley gyerek????nem is értem, Taktitidis..leírhatatlan nevű barátunk, gyilkos játékos 3 perc alatt kiállítja magát ha ideges, Marquinho????? Képes lesz kiegyensúlyozottan teljesíteni? És ami szomorúsággal tölt el az DDR...mikor lesz régi 2-3 éves önmaga? no nem az akarat, az meg van, de valahogy hiányzik 5 meccsenkét a bombagóljai, a fejesgóljai, az áttörhetetlen szűrése, emlékszem egy inter elleni meccsre , hát 20adjára sem tudtak áttörni rajta, lesz még ilyen?
Csatársor: Itt vagyok a legnyugodtabb, Oszi teljesen rendben van , aki ilyen gólt tud lőnni, persze tudom engem is idegesít, az ügyetlensége, DE elsősorban úgyis Destro fog játszani a helyén, Ő amolyan 2ik számú középcsatár lesz, amire pedig tökéletes, hisz spanolja a többieket ha 20 percre is beáll, képes 15 gólt lőni egy idényben, szóval a középcsatár posztunk sztem nagy OK! Lopeznek úgy érzem nagy éve lesz, gyors, ügyes, szemfüles, tökéletes szélsőcsatár! Kis aggodalom Lamela ????? olyan Pjanic érzésem van, meddig kell még várni rá?????, hogy egy kicsit is jól játszon???? Bojant idén még nem láttam, HÁTHA...... Itt sztem a legnagyobb probléma, hogy én a 4-3-3-ban nem látom Totti helyét .... mert azt láttuk, tudjuk, Ő nem szélsőcsatár, tehát középen kellene játszania, mint pl. Messinek a Barcába, dehát ott Destro vagy Oszi van! Akkor? Zeman azt várta tőle hogy bentebb húzodjon, de akkor az nem 4-3-3, hanem 4-3-2-1 vagy 4-3-1-2, és sztem Totti sem értette teljesen hogy akkor mit is és hol kell játszania...Valahogy nagyon megkellene találni a helyét, mert szükség van rá, kell nekünk, de a 4-3-3-ba egyszerűen nem látom a helyét! ha a pályán van , sztem 4-3-1-2 kellene játszani, dehát az meg nem Zeman taktikája, mi lesz erre a megoldás?

Természetesen optimista vagyok, dehát itt vannak az aggodalmak, remélem megtudtok nyugtatni..:) ill. majd Ők a pályán! Még mindig jobban kezdtünk, mint a Milan .... :lol: de az inter, juve, napoli trio nagyon erősnek ígérkezik, a mi ellenfelünk sztem a Milan, Udine, Fio, Lazio 4es lesz, de ahhoz, hogy 4ikek legyünk(ami még mindig nem bl hely :roll: ) a kérdéseimre nagyon is pozitív választ kell, hogy kapjak.......
"Veretlenek vagyunk, kint lesz 50.000 szurkoló, ezért nyilvánvaló, hogy 11 éhes farkast láthatunk majd a pályán." -Garcia
Avatar
Phoenix100
 
Hozzászólások: 825
Csatlakozott: 2011.07.14. 19:08

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2012.08.27. 20:27


nem kell gerjeszteni az indulatokat
megint előjön az a téma, hogy "sokan vannak", mag "vannak olyanok" blabla akik Tottit szidják. Asszem senki se szidta most őt, max szemernyi kritikát kapott. Szóval legkevésbé sem Totti volt a téma. Az egy valaki aki beszólt rá, és meg is tehette, az Zeman volt. :)
Ő nemcsak példakép,hanem egy mentor is egyben.
Hát mindennek el lehet mondani őt, imádom a palit, óriási focista, emberként is lehet nagyarc, de hogy mentornak nem gondoltam/nám soha, az hétszentség. :wink: persze ez csak szigorúan szvsz (és már volt is téma régebben)
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 25427
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2012.08.27. 20:16


Totti1984: magadhoz képest milyen nyugodtan szóltál (főleg Totti témában) :wink: :)
Rooney álomkategória
Neki meg a Real helyett kukakategoria vagyunk (nincs BL)

feree: nem szoktam videókat nézegetni nagyon, meg tetszeni sem szoktak, de azért ez most jólesett, köszi :wink:
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 25427
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: bence Dátum: 2012.08.27. 20:01


tomm írta:azért mert oszi befejező csatár, neki van középen a helye...

Csak mondjuk egy szem labdát nem lehet rá felpasszolni.. Ami azért nem árt egy éknél.
"A meccsek ideje alatt nem vagyok több tizenegy évesnél. Nem mondom, hogy a futball öl, butít és nyomorba dönt, de hogy miatta maradtam vissza a fejlődésben, az biztos."- Nick Hornby
Avatar
bence
 
Hozzászólások: 1728
Csatlakozott: 2009.11.08. 14:28

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Totti1984 Dátum: 2012.08.27. 19:52


Na akkor pár dolgot én is ....
Tegnap is írtam már ,sztem nem volt ez annyira rossz . Ha a srácok még jobban összeszoknak ugy gondolom tetszetős kis dolgokat érhetünk el idén (a Scudettot nem ) , de mindenképpen jó meccseket nézhetünk majd sok sok 2-2, 3-2, és hasonló végeredményekkel.
Engem szórakoztatott a játékunk , bár az elsőben inkább azért mert nevetséges hibákkal volt tele , uh nem a jó értelemben ,de az akarás már akkor is látszott.
A második félidő pedig kimondottan szórakoztató volt sztem akár semleges szemmel is .
Többen közületek azt írták , h nincs pizitivum , tavaly is igy játszottunk . Hááát ezzel nem értek egyet. Már csak azért sem , mert tavaly hasonló labdabirtoklás mellett kb arról szolt a játékunk h az ellenfél térfelének közepén adogattuk ki a szélre vissza közép , passz másik szélre. Én most szerintem láttam , h mit is kellene játszani a srácoknak illetve ZZ mit kért tőlük . Az , h nem sikerült maradéktalanul teljesiteni ? Hát nem akadozik még a gépezet ,de ha jol emlékszem (és javitsatok ki ha nem igy van) de Spalnál sem nyertünk ló**t sem az első másfél honapban,. Szóval azért nem kell pálcát törni senki felett.

Totti: én soha nem fogok róla rosszat írni -ezt pl Trigo is nagyon jol tudja- :D - hát most sem fogok. Én ugy láttam probálkozott , akart , volt egy két szép passza, volt pár szar is , de nem hinném , h ő lett volna a meccs legrosszabja. Az erőből szabadrúgást én sem értem , bíztam benne , h Zeman leszoktatja erről őket de sajna ez megmarad ugy néz ki. :(
Centerben jobban el tudtam volna képzelni , de nyilván ott volt Osi , ő meg sajnos robbanékonyabb már Tottinál. Ami a legjobban bosszant ebben a Totti t ért szidalmazásokban , hogy szerintem a pár éve Roma szurkolók szidják csak igazán. Mi ( az öregebbek ) azért akkor is tiszteljük és szeretjük és elnézőbbek vagyunk vele mint " Ti " . :D De nincs ezzel semmi baj , nyilván nem lesz már jobb , de nem is ez lesz az utolsó szezonja és abban is biztos vagyok , h lesz olyan meccs amin kivételesen jól fog játszani és egyedül fogja megnyerni. Szóval ne temessétek még.....

Középpályára azért némi erősítést el tudnék képzelni. Ha nem is egy Hazardot , de valami nagyobb nevet. Ehhez a taktikához sztem ez karcsú.
Amugy most olvastam , h Rooney t el akarta adni a MU ,de mivel megsérült nem mehet a realba. Lecsaphatnánk rá is . Mondjuk Osi helyett... bár a gólja szép volt..... :D
Avatar
Totti1984
 
Hozzászólások: 177
Csatlakozott: 2005.08.09. 13:01

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: feree80 Dátum: 2012.08.27. 19:47


Ermes a stadionban, 50000 ember a lelátón, nézzétek meg. :wink: :)
http://www.youtube.com/watch?v=y4Rw3mAR ... e=youtu.be
A meg nem értett zseni, aki úgy látja a Roma dolgait, ahogy senki más, és büszkén vállalom. ;) :) Idézet vége, na ki mondta?!
Király vagyok baxátok meg, király!
dögölj meg moncsi, pallotta vattane!
Avatar
feree80
 
Hozzászólások: 7592
Csatlakozott: 2008.01.05. 21:26
Tartózkodási hely: Bp. IX.kerület or Bács-Kiskun megye

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2012.08.27. 19:23


Már csak azt nem értem, hogy Tottit miért a szélen játszatja Zeman.

erre csak magát Zemant idézném:
"Francesco Totti túlságosan a szélen játszott, onnan pedig nehéz bármit alkotni, ő pedig nem mozgott be akkor, amikor kértem.
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 25427
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2012.08.27. 19:23


azért mert oszi befejező csatár, neki van középen a helye...
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 8940
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Xaba Dátum: 2012.08.27. 18:48


Nagyszüleimnél voltam és nem tudtam megnézni a meccset :( DE letöltöm és bepótolom! Nem akartam megnézni az összefoglalót, de ... nem bírtam megállni.
Szerintem a meccs elején senki nem 2-1 es eredményt várt a 90. percben..
Az összefoglaló után nem mondanék sokat, csak 2 dolgot:
1.Biztos sokan leírták már, de Oszi gólja gyönyörű volt :D
2.Lopez arcátlan, POFÁTLAN, pimasz! :lol: :lol: Feldobta az estém, de jót röhögtem:)) Oszi gólját megnéztem 10x, hogy jól élvezzem ki magam rajta.. de eeeeezzzzz áháhá
No Totti
No party
Avatar
Xaba
 
Hozzászólások: 3681
Csatlakozott: 2009.02.23. 17:27

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: ForzaRoma24 Dátum: 2012.08.27. 13:38


Végigolvasgattam amit írtatok, leírom én is most a véleményemet a meccsről és az az utáni hangulatról.
Én nagy kivetnivalót nem láttam a védelmünkkel kapcsolatban, Castan szerintem tanárian játszott, kaptunk két lesgólt, lepattanó labdából, gyakorlatilag kivédekezhetetlen helyzet volt mindkettő, arról nem is beszélve h a lestaktika se mondott csődöt, mert mindkettő elég oltári nagy les volt... ezenkívül volt egy ziccere az első félidőben a catanianak, meg egy a 94ik percben, osztán slusszpassz... Szóval én nem látom, hogy miért volt annyira tragikus a csapat védekezése...
az első félidő támadójátékáról nem nyilatkoznék, viszont a másodikban már határozottan látszott h van elképzelés az előrefelé játékban, az elsőben csak Balza és Totti próbálták a bal szélt nem túl sok sikerrel.
Apropó Balzaretti: 90 perc alapján látható, h neki, ellentétben a spanyol angyallal van némi elképzelése h mi is az a balbekk poszt, oltári jól játszott, sztem mezőnylegjobbja cím jár neki :)
Veletek ellentétben én nem vártam hatalmas gálameccset, de úgy vélem h maradjunk annyiban ez sima győzelem lehetett volna, ha nincsenek a szokásos óriási bírói baklövések, mert a két les mellett a két nem megadott 11esről is beszélgethetünk még hosszasan.
Nekem a második félidei játék kifejezetten tetszett, jó volt ez első meccsnek, az h nem nyertünk nálam 80százalékban bírói okokra vezethető vissza!
Piris lógott ki lefelé a csapatból, de első meccse volt, várjunk még az ítélkezéssel, Marquinhot meg láttuk már tavaly h mikre képes, tegnap nagyon nem az ő napja volt, nagyjából 5 perc alatt ki lehetett volna állítani :D
Miénk a Scudetto!
Miénk a Champions League!
Miénk az Olasz Kupa!
Miénk minden: mert miénk Totti!
Avatar
ForzaRoma24
 
Hozzászólások: 1021
Csatlakozott: 2006.10.13. 15:57
Tartózkodási hely: Karancsalja

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: feree80 Dátum: 2012.08.27. 13:13


F72
90es években én nem követtem a Romát, sőt sztem nem hazudok, ha azt mondom hogy még jó páran vannak ilyenek itt a fórumról. :wink: :)
Fura, mert tavaly 5-6 Pescara meccsbe belefutottam, sőt végig is néztem a meccseket, ami tényleg fura mindig csak olyanba futottam bele, ahol nyertek :) jól játszottak, semmi bibi nem volt a védelmükkel, minden klappolt, a csatárok úgy futottak mint a mérgezett egerek, volt lendület, helycsere stb........lehet hogy ezt vártam tegnap is? :)

Viszont a tegnapi után tartom, ha a védelem nem fog számottevően feljavulni, bizony rengeteg bravurra lesz szükség Stektől(ugye vannak benne bravurok?!)
A meg nem értett zseni, aki úgy látja a Roma dolgait, ahogy senki más, és büszkén vállalom. ;) :) Idézet vége, na ki mondta?!
Király vagyok baxátok meg, király!
dögölj meg moncsi, pallotta vattane!
Avatar
feree80
 
Hozzászólások: 7592
Csatlakozott: 2008.01.05. 21:26
Tartózkodási hely: Bp. IX.kerület or Bács-Kiskun megye

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: jnzsblzs Dátum: 2012.08.27. 12:56


Ami számomra igen érdekes hogy a meccs után még mindenki (=a hangosak) ön és tömeggyilkos akart lenni most viszont hogy megnyugodtunk már sokkal világosabban látjuk a helyzetet. (ismétlem csak a kommentelők átlaghangulatából tudom levonni a következtetést az egyén véleménye ettől eltérhet) És ez szerintem kifejezetten pozitív, egyrészt mert mutatja a csapat iránti szenvedélyt, másrészt viszont azt is mutatja, hogyha nem is az esemény hevében, de képesek vagyunk reálisan látni a helyzetet. Vagy legalábbis optimistán, ami rá fér a csapatra.
Mindegy, hogy kit utálsz, kit szeretsz, kivel értesz egyet, avagy kivel nem ha a lényeg nekik is:
:scarf:
jnzsblzs
 
Hozzászólások: 1214
Csatlakozott: 2008.08.10. 21:06

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: lucifer0013 Dátum: 2012.08.27. 12:42


:D
talán az orra...
Avatar
lucifer0013
 
Hozzászólások: 373
Csatlakozott: 2009.01.18. 09:52

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: feree80 Dátum: 2012.08.27. 12:39


F72
egész nyáron egyszer sem merült fel bennem hogy vajh a Roma erősödött vagy sem, kitakarították Burdi mellől a védőkat, szal posztra igazoltunk, annyi szent, :) meg már mennyiségre meg vagyunk, mert ki tudunk állítani 2 kezdő 11et is.

nem tom mennyire mérvadó vagy sem, de sztem a juve erősödött, ha vesznek egy topcsatárt akkor a serie a megnyerése mellett tényezők lehetnek a bl-ben is, plusz az inter, akik meg hasznosan, jól igazoltak...............nem a futbalqrva ragyás miatt.
A meg nem értett zseni, aki úgy látja a Roma dolgait, ahogy senki más, és büszkén vállalom. ;) :) Idézet vége, na ki mondta?!
Király vagyok baxátok meg, király!
dögölj meg moncsi, pallotta vattane!
Avatar
feree80
 
Hozzászólások: 7592
Csatlakozott: 2008.01.05. 21:26
Tartózkodási hely: Bp. IX.kerület or Bács-Kiskun megye

ElőzőKövetkező

Vissza: AS Roma

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Bing [Bot] valamint 2 vendég

cron