Aktuális meccs

FIGYELEM! MODERÁLT FÓRUM!
Szigorúan az AS Romaval kapcsolatos hozzászólások fóruma.

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: F72Quadraro Dátum: 2012.09.03. 22:23


Trigoria írta:http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 0523_n.jpg
most komolyan srácok, ez szerintetek nem gáz?


Hát tagadhatatlan, hogy nem egy jóképű labdarúgó. S van benne némi "transzi" vonás is.
F72Quadraro
asroma.hu szerkesztő
 
Hozzászólások: 943
Csatlakozott: 2004.10.01. 12:29

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: F72Quadraro Dátum: 2012.09.03. 22:15


A magam részéről megértem IlPrincipe kifakadását, nálam is ez jött elő a meccs után.
Szóval kritizálni természetesen lehet, ezzel szerintem nincs is baj, ezért is van a fórum. Gyengén játszottunk, ennek vagy annak nem ment, amúgy is gyengébb képességű játékos... Bénák voltunk, semmi nem sikerült, ma nagyon szarok voltunk... ezek számomra teljesen elfogadható kritikák vagy vélemények adott mérkőzés vagy idény után.

De fórumokon folyamatosan szinte csak fröcsögnek ASR játékoskra, csapatra, edzőre, sportigazgatóra... olyan jelzőket olvashatsz folyamatosan, akár 10 perc játék után, sőt még esetleg pályára sem lépett az illető, de már hulladék, szerencsétlen, bohóc lesz... néhányan mintha szinte tényleg a vereségnek szurkolnának, hogy elmondhassák elégedetten: ők megmondták már az elején, hogy mennyire nullák, szarok, hulladékok vagyunk, ti sok amatőr barom meg ezt nem láttátok... Na ez engem is kellőképpen zavar(t). Mexes sosem volt a kedvencem, de nem hiszem, hogy minden hozzászólásomban "köcsögarcú, csigazabáló, nagy nulla bohóc"-nak hívtam volna.
Én ráadásul igazán nem sok játékoshoz ragaszkodom. A mez, a szimbólum, a város a szerelem. A játékos jön-megy. Persze nyilván vannak mindenkinek kedvencei, vannak, akik pályafutásuk, Romában töltött éveik alatt kiérdemelték a szurkolók tiszteletét, akikhez a szurkoló jobban ragaszkodik.

De ugye valakit az interneten a porig alázunk, hulladék, nulla, pojáca... utána a szállodánál vagy az edzésen rohanunk és lihegünk ugyanaezen pojáca, hulladék játékos után egy közös képért vagy autogrammért, majd egy hét múlva beírjuk a hozzászólásunk végére a szurkolók egyik dalából az idézetet: "Coerenza e mentalitá"... következetesség és mentalitás. Mert olyan jól hangzik.

Az internet, a sporttelevíziók egyébként valóban megszültek egy újfajta szurkolót. Már versek is terjengnek a szurkolóról, aki csak az interneten panaszkodik, de mérkőzésre nem jár, aki minden játékostól maximális odaadást vár el, de cserébe ő nem nyújt semmit, aki hatalmas nagy szerelemről beszél, de két rossz eredmény már is befolyásolja a nagy érzelmeit...
F72Quadraro
asroma.hu szerkesztő
 
Hozzászólások: 943
Csatlakozott: 2004.10.01. 12:29

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: uglykidjoe Dátum: 2012.09.03. 21:46


De igen, ez nagyon-nagyon gáz! Ha hozzánk így jönne valaki focizni, hamar a "meleg " szó rokonértelmű szavainak gazdája lenne.
Egyébként meg hajrá Tádé!
uglykidjoe
 
Hozzászólások: 388
Csatlakozott: 2010.08.29. 03:44
Tartózkodási hely: Gyula

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2012.09.03. 20:35


ja és még valami, ami lehet fura lesz, de az emberi stílusa, jelleme, viselkedése miatt (amit imádok) százszor inkább nézem Osvaldot hétről hétre a csapatban, mint pl egy Rooneyt

és tudom, hogy gerjesztem, de
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 0523_n.jpg
most komolyan srácok, ez szerintetek nem gáz?
én vagyok az egyetlen, aki kivágnám a saját focimról azt aki így akar ott játszani? :shock:
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2012.09.03. 20:25


Akkor röviden :) :
IlPrincipe hsz-ében kijött a "sértődött" igazságérzete, amit megértek, de a stílusa SZERINTEM provokatív volt.
Megértem én hogy sokaknak nem tetszik, ha egy játékost SZERINTÜK(!) ok nélkül kritizálnak.

remus: Nem a gondolatok megfogalmazódásával van a gond, hanem annak írásba oltásával. Le lehet írni azt úgy is hogy "na ugye megmondtam" meg cinikus alázással is.
Sőt továbbmegyek, úgy gondolom elég sokan vannak így, csak már belefáradtak,megnézik milyen a hangulat a fórumon, és inkább be sem jelentkeznek.
Ezzel nem tudunk mit tenni. A hangulatot és a fórumot azok diktálják/viszik, akik jelen vannak. :wink:

Amúgy nincs bajom a vitával, de a provokációra ugrok. Írtam egy keményebb véleményt, hogy nem tetszett IlPrincipe hsz-e. Ennyi. Asszem ha neki joga van ilyet írni (mert van!), akkor nekem is van egyszer keményebben fogalmazni, nem?

fr:
hogy tényleg van itt egy olyan közhangulat, ami sok olvtársat arra ösztökél, hogy okkal-ok nélkül minimum élcelődjön, de inkább otrombán poénkodjon és szidalmazzon egyes alacsonyabb presztízsű játékosokat. mert úgy érzi, az olyan menő.
eszetekbe jut, hogy esetleg akik kritizálnak (nem szidalmaznak!), azok azért teszik, mert tényleg ezt gondolják a játékosról? nem pedig azért mert "menő"?
(Taddei minden esetben kivétel! :) )
És te szived szerint pont azt moderálnád ki, aki ezt szóvá teszi, és nem az ilyen megnyilvánulásokat?
Dehogy is! A szóvá tevéssel semmi bajom, de a provokatív formájával már igen.
Az "ilyen megnyilvánulások"-nál meg legközelebb kérlek szóljatok, mert már tényleg nem tudom mire gondoltok. Kritizálni azt kritizál a fórumozótárs akit akar. Ellenben Roma játékost szidalmazni, pocskondiázni, anyjába küldeni TILOS! Ha az utóbbiakra kerülne sor, jelezzétek kérlek!
(a zindex meg hüle)

IlPrincipe:
Persze nem várom el, hogy mindenkit Istenként tiszteljünk, de nem értem, hogy miért szidnak, ítélnek el egyesek egy-egy játékost pár, vagy akár egy meccs alapján is. Mi értelme? Azzal is csak a feszültséget keltik. Felesleges. 1 év után lehet ítéletet mondani,

A szidás lehet nem ugyanazt jelenti nálunk. Mi értelme? Megteheti, így érzi helyesnek, joga van hozzá, kimondja véleményét, stb.
Miért egy meccs alapján? lásd előbb.
1 év után lehet ítéletet mondani? Ezt te így gondolod, más meg máshogy. :wink: Sajnos amíg van példa az azonnali ítélet telitalálatára (Angel), addig van alapja is a "szakértelmünknek".
Egyelőre Pirisről is hasonlók jutnak eszünkbe, mint Angelről, de nagyon nagyon fiatal, én bízok benne pl, hogy belejön még.

de pl Osvaldo egyáltalán nem szolgált rá arra, hogy folyamatosan szidják egyesek, pedig ezt teszik. Kapja az ívet folyamatosan.
Szerintem meg igen. De ismétlem, nem szidásról beszélek, hanem kritikáról. Nálam Osvaldo nem az a focista, akinek a tudását elfogadom a Romában (direkt nem azt mondtam, hogy nem jó játékos, vagy hogy nem Roma-szintű, mert az relatív). Legalábbis eddig így volt. De elismerem, hogy nagyon lassan változik a kép bennem is, de ezért keményen meg kell dolgoznia (ahogy teszi is ezt mostanság). És bár tudom hogy egy csatárt a góljai minősítenek (közhely), nálam nem. (Egy haverom szerint pl Oszi káros a csapatban.) De az enyém is csak egy vélemény. Ami mint mondtam lassan változik. Ha valakinek nem tetszik az, hogy a számára szimpatikus játékost kritizálják azt elfogadom, megértem. De a világ ilyen. Nem lehet mindenkinek azonos a véleménye.


Egy szónak is száz a vége, IlPrincipe is lezárta, lezárom én is. Ha valakinek rosszul esett (pl remus) amit írtam lejjebb, akkor elnézést érte!
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Xabee Dátum: 2012.09.03. 20:17


fradista romanista írta:Nem értem, Trigó, mire kaptad fel a vizet. Én nem éreztem a h.sz.-ban semmi durvát. És azt csak a vak nem veszi észre, hogy tényleg van itt egy olyan közhangulat, ami sok olvtársat arra ösztökél, hogy okkal-ok nélkül minimum élcelődjön, de inkább otrombán poénkodjon és szidalmazzon egyes alacsonyabb presztízsű játékosokat. mert úgy érzi, az olyan menő.
És te szived szerint pont azt moderálnád ki, aki ezt szóvá teszi, és nem az ilyen megnyilvánulásokat?
(bocs, ez nem idevág, de hát itt jelebnt meg a h.sz.)

(én még évekkel ez előtt a fradi indexes fórumán szóvá mertem tenni, hggy oldalak óta csak zsidózás folyik, és a csapatról egy szó sem esik, erre örökre kitiktottak a zindex összes sportos fórumáról....)


100%-ig egyetértek! Ugy szidnak emberek játékosokat,h vicc az egész. Találjuk meg Taddei-t is, de fogalmatlan.. Ennek ellenére 5 jegyzett edzö mellett lép és lépett pályára. Ilyenkor el kellene gondolkodni, h mi a valós helyzet..
Avatar
Xabee
 
Hozzászólások: 251
Csatlakozott: 2005.04.22. 22:21
Tartózkodási hely: Salgótarján

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2012.09.03. 20:08


Ezt az összefoglalót nézzétek meg!
Először azt hittem,hogy egyszerűen csak a másik oldalról vették fel a meccset.
De nem.Minden a visszájára van benne fordítva.Én csak Marquinho góljánál észleltem a végén,hogy milyen szép gólt lőtt nullszögből.Jobbal. http://www.youtube.com/watch?v=WVYd8QGj3jk
Zsolti
 
Hozzászólások: 11341
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: uglykidjoe Dátum: 2012.09.03. 17:50


Irigyellek titeket, hogy így vagy úgy de élőben tudtátok nézni a meccset.
Mikor megláttam a végeredményt, hát alig akartam elhinni. És ez még csak kisebb dolog, a mutatott játék lehetett még nagyon imponáló ahogy írtátok.
A szünet előtt nagyon jól jött ez a siker, jó lehet a hangulat az edzéseken. Én valahogy Takidíszben végig bíztam, az edzőmeccseken már látszott hogy tud valamit.
Florenzinek nagyon örülök, azt hittem egy új Vivianit láthatunk majd. Köszönöm a csapatnak ezt az eredményt és a játékot, így olvasni is nagyszerű plusz a gólokat persze láttam már párszor. Zeman milyen semmilyen arcot vágott a 3. gólunk után, mint ha azon gondolkozna hogy lehetne még jobban csinálni ezt az egészet.
uglykidjoe
 
Hozzászólások: 388
Csatlakozott: 2010.08.29. 03:44
Tartózkodási hely: Gyula

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: calderoni Dátum: 2012.09.03. 17:20


A Catania elleni meccs alkalmával kit kellett volna dícsérni? Osvaldót a meseszép ollója miatt és a Nyulat a zseniális gólja miatt, Castant látva benne, hogy kiváló igazolásnak tűnik. Senki se játszott jól.

Ellenben tegnap...szavakat nem találtam. Haraptunk, mint az éhes farkasok. Az első negyed órában azt se tudta az inter, hogy mi van. Mindenre számítottak csak erre nem. Agresszívek voltunk, letámadtunk, abból kontra...áááááááá erre vártunk Spalletti óta: csapat, játék, győzni akarás. Az öreg hogy hajtott...ez a Totti kell, a Catania elleni nem. Miért baj az, hogy valaki ezt leírja? Ha tud még így játszani, akkor miért nem teszi? Élvezte, nehéz volt 35 évesen, de megcsinálta, sokszor a seggén vette a levegőt, de hajtott, meg is lett az eredménye. Pjanic nem hiányzott. Valaki említette, hogy ugyanazt játszaná, mint Totti és így két dudás lenne egy csárdában, tökéletes megállapítás volt. Az amerikai gyereket el lehet felejteni. Itt van Florenzi, Takszidisz, Marquinho, akit én személy szerint sokra tartok, tavaly is jó volt, pikk-pakk beilleszkedett, a második hullámban való érkezés nagy mestere, tökéletes eleme a Zemani játéknak. Destro titpikus első meccset játszott. Fölnyomta a vérnyomását a japán gyerek, szépen alárúgott, engem is idegseített már. Nálam az öreg és Florenzi vitték a prímet. Jobb hátvéd kell, én is ezen a véleményen vagyok. Maggio kellett volna anno a Sampból. Tökéletes lenne erre a játékra.
Avatar
calderoni
 
Hozzászólások: 1267
Csatlakozott: 2005.07.26. 10:46

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: remus Dátum: 2012.09.03. 15:38


Trigoria írta:Il Principe:
Minek kell ez????
Ha jogomban állna - vagyis lenne okom rá -, kivágnám a hszed a p..ba! :evil: De nincs, és szabad véleménynyilvánítás van :wink:
Nem szeretem ezt a tudatos összeugrasztását embereknek. Mert ne mondd azt hogy ezt csak beírtad jószándékból tudván hogy nem lesz reakció rá, vagy vita belőle.
Abszolút nemkorrekt dolgokat mondasz. Még hogy sikk Osvaldot kritizálni... bahh
És igen vannak akik egy meccs alapján ítélkeznek. Emocionálisak a Roma-szurkolók, meg úgy a szurkolók nagy általánosságban is. Nem lehet mindenki hidegvérű... Ezt el kell fogadni.

Piris most sem volt jó. Osvaldo most sem lett ügyesebb mint volt. Képzeld el a szitut, hogy focizol valakivel aki elront mindent, de minden meccsen ollózik egy botrányos nagy gólt. Akkor ő most nagy focista? Na oszi ugyanez csak nem ennyire sarkítva. Szeretnivaló szimpatikus ember, akit kritizálgatunk, de elfogadjuk helyét a kezdőben amíg ilyen gólokat rúg. De hogy sikk lenne cikizni... Taddeit divat cikizni, de azt vállalom, hogy részem volt/van benne :D


Trigoria! Ezt ugyan nem nekem írtad, de nekem is nagyon rosszul esett, mert sokszor bennem is hasonló gondolatok fogalmazódnak meg mint Il Principe-ben.
Sőt továbbmegyek, úgy gondolom elég sokan vannak így, csak már belefáradtak,megnézik milyen a hangulat a fórumon, és inkább be sem jelentkeznek.
FORZA ROMA !!!
remus
 
Hozzászólások: 497
Csatlakozott: 2007.02.26. 10:42
Tartózkodási hely: Szigetvár

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2012.09.03. 15:05


Mindent leírtatok. 8 oldal fórumozás a meccs kezdete óta.Nem semmi.Királyok vagytok.
Ami dühítő,hogy a sérüléseinket okozó szabálytalanságok nem értek sárgát,de Osvaldo félmondatos reklamálása és vétlennek tűnő kezezése összehozott szerencsétlennek egy pirosat.A Ragyás persze többször is 20 centiről nyáladzott a bíró arcába arcátlan sületlenségeket.Ingyen.Nem kapott érte semmit.De undorító ez a szegény Cassano kölyök.Ezért nem tudok én tiszta szívből szorítani egy olasz válogatottnak.A keret fele bundás,a másik fogadási csalásos,aztán valaki csak szimplán unszimpatikus.Hagyjuk.
A Juventus,Juve,zebrák kifejezésektől már a leírás láttán hányingerem támad.Conténak már a kinézete is sunyi és bűnös.De nem?Már akkor is ment a csalingózás a szeretett csapatában,amikor ő volt a csapikapi.Hát ott megtanulta,hogy kell ezt a sportágat játszani.Persze nem szeretném csorbítani a tavalyi sikereit.Talán tiszták voltak.Ám a gólörömeitől megintcsak hányok.Nyakbaugrás,ordibálás,puszi a szurkolókkal...Zeman pedig a legtökéletesebb góljaink után is csak megvonja szemöldökét,mintha mi sem történt volna.Minden tekintetben fölénő Conténak.Csak eredményekben nem.De ki nem szarja le?
Bár az igazi katarzis nyilván az lenne,ha Zdenek mester a bajnoki serleg felemelésekor húzná össze a szemóldökét,és gondolna egy pillanatra a mocsokra,a szennyre,Juvéra,Milanra,Interre,Del Pieróra,Lippire,tűkre,szerekre,calciopolira.scommessepolira,játékospiaci manipulációra,Lippi fiára,transzparensekre,szövetségre,Abetére,Carraróra,Gallianira.
És a legvégén,a legeslegvégén Rómára,az Örök Városra,ahol a mór megtette kötelességét.
Előre Mester!!!
Zsolti
 
Hozzászólások: 11341
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: ForzaRoma24 Dátum: 2012.09.03. 13:46


snatch írta:
F72Quadraro írta:Bírókkal ne foglalkozzunk, de érdemes megnézni az Udinese-Juventus 15. percét... egy érthetetlen büntető a Juventusnak és még a kapust is kiállítja. 15. percben el is döntötte a meccset a független játékvezető. Ezek mindig a véletlen művei.

0:3-nal kapcsoltam oda es neztem hogy milyen tukorsima, aztan kesobb olvasom, hogy kiallitas+11es...akkor ereztem


Meggyőződésem h ezúttal jogos 11-est kaptak, bár tény h nem a kapus volt szabálytalan, viszon a hátul futó védő egyértelműen rálökte Giovincot a kapusra, nagyon csúnya munka volt, a 11es egyértelmű, a védőnek h sárgát v pirosat adtam volna, hát... nézőpont kérdése, tény h eldöntötte a meccset vele, de a sérülés veszély ami kőkeményen fennáll egy ilyen ütközésnél, amiatt szerintem a védőnek is adható volt a piros. A bíró ott hibázott h a teljesen vétlen kapust állította ki. Ez persze az én nézőpontom csupán!
Il Principe, röviden reagálok: Piris oltári gyenge volt tegnap, nem tudom h melyik mérkőzést láttad, ha te jónak láttad, Alvaro Pereira mintegy 8-10szer csinált bolondot belőle, Osvaldo-t bírom, gyönyörű gólokat rúg, de attól még összjátékban lehet gyenge, Taddei az meg Taddei az ő esetlensége már axióma ezen a fórumon, azért mert most jól szállt be és megoldotta a dolgát még ne essek már hanyatt ;)
Miénk a Scudetto!
Miénk a Champions League!
Miénk az Olasz Kupa!
Miénk minden: mert miénk Totti!
Avatar
ForzaRoma24
 
Hozzászólások: 1013
Csatlakozott: 2006.10.13. 15:57
Tartózkodási hely: Karancsalja

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Virga Dátum: 2012.09.03. 13:44


nagyok voltunk tegnap és marha izgi volt a meccs. Totti megmutatta a kétkedőknek, hogy miért is van ő még mindig a pályán :) AMúgy meg igen, Piris nem alkotott maradandót, de ez most szerintem senkit sem érdekel :D (remélem vért itatnak vele majd kövi meccsre). IlPrincipe én vagyok elsősorban az, aki Oszival nem elégedett. Lőtt még egy hatalmas gólt, ami tanári volt, minden elismerésem,de megpróbálom elmagyarázni mi a bajom. Én szurkolok még a Valenciának, ahol a személyes kedvencem Soldado. Na ő pl sosem lő olyan nagyon extra gólokat, jön egy labda kapura fejeli/lövi és 90%ban eltalála azt az ígéretes helyzetekből. A Romát ezekhez a csapatokhoz képest IMÁDOM és egy hasonló kaliberű csatárt szeretnék előre. Osvaldo van, de Osvaldo lövi a gólokat, hiába robbanok fel egy esetleges rossz átadásnál. És Osvaldo tegnap összességében jól játszott. Kár azért a pirosért :( Minden respect neki és legyen még 100 olyan meccse ahol "bénázik" de egy akkorát akaszt, hogy csak na. Emberileg persze semmi bajom nincs vele. És hogy ne csak ő kapjon Borini szélen nem tudta megmutatni mire képes, de legalább kellőképpen agilis volt, szval rá sincs egy rossz szavam se. szeretem a világot :D
Avatar
Virga
 
Hozzászólások: 2432
Csatlakozott: 2005.05.19. 21:24
Tartózkodási hely: Lil' bronx

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: fradista romanista Dátum: 2012.09.03. 13:23


Nem értem, Trigó, mire kaptad fel a vizet. Én nem éreztem a h.sz.-ban semmi durvát. És azt csak a vak nem veszi észre, hogy tényleg van itt egy olyan közhangulat, ami sok olvtársat arra ösztökél, hogy okkal-ok nélkül minimum élcelődjön, de inkább otrombán poénkodjon és szidalmazzon egyes alacsonyabb presztízsű játékosokat. mert úgy érzi, az olyan menő.
És te szived szerint pont azt moderálnád ki, aki ezt szóvá teszi, és nem az ilyen megnyilvánulásokat?
(bocs, ez nem idevág, de hát itt jelebnt meg a h.sz.)

(én még évekkel ez előtt a fradi indexes fórumán szóvá mertem tenni, hggy oldalak óta csak zsidózás folyik, és a csapatról egy szó sem esik, erre örökre kitiktottak a zindex összes sportos fórumáról....)
Avatar
fradista romanista
 
Hozzászólások: 9244
Csatlakozott: 2006.02.06. 17:52
Tartózkodási hely: BP XIV

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: májki77 Dátum: 2012.09.03. 13:08


Én Pirisnek minimum fél év türelmet adok. Óriási váltás neki, fiatal még, és tegnap a 2. félidőben már nem nagyon tudok belekötni. Majd fejlődik.
májki77
 
Hozzászólások: 57
Csatlakozott: 2011.10.26. 21:11

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: bence Dátum: 2012.09.03. 12:49


IlPrincipe írta:Hihetetlen, hogy egy múlt heti 2:2-es döntetlen után mekkorát fordult a világ :). Azok, akik akkor Pirist nem a Romába valónak vélték, akik több játékost nem Roma szintűnek gondoltak, most miként vélekednek? Komolyan nem értem, hogy miért kell egy meccs alapján ítéletet mondani bárki felett, ráadásul több 1000 kilométeres távolságból, rossz streamek és tévés közvetítések alapján.

Bírom, hogy egyesek Osvaldót béna, falábú, öncélú hulladéknak tartják, szidni kell, mert valaki kitalálta ezt és ez a menő, ez a sikk...miközben folyton olyan gólokat szerez, ami után csak elismerően lehetne róla nyilatkozni, de még akkor is szidják egyesek. Szereptévesztés van itt kérem. Érdekes, Zeman nem mondott le róla, pedig megtehette volna. Vajon miért nem?

A tegnapi meccs valami csoda volt. Ja, és Taddei is pályára lépett, egy szintén fogalmatlan játékos. Kicselezte Zemant, és úgy lépett pályára, hogy ő nem tudott róla? :)

Piris jól játszott tegnap? :o :o
Tényleg más meccset nézhetünk páran. Pirisről kiderült számomra, hogy alakmatlan,egyet nem szerelt a 2 meccs alatt, folyamatosan megverik, fél labdát kérni, fél felcsatlakozni a támadáshoz, alibi a gyerek. Ezzel nem is lenne baj ha a védekezési részét megoldaná és tudna helyezkedni... Vagy legalább a saját csapattársát ne akadályozza a labdakihozatalba, miután szerelt egyet. Egy olyan meccsen, amelyiken mindenkiről beugrik minimum 5 zseniális megoldás ő ezt nyújtotta.. Hát tényleg alkalmas...
Taddei nagyon jól szállt be, de én nem is nem is aggódtam miatta :) Oszi meg olyan amilyen, lehet isteníti is, szidni is de tud valamit.
Már vagy 50x megnéztem a meccs összefoglalóját :D
"A meccsek ideje alatt nem vagyok több tizenegy évesnél. Nem mondom, hogy a futball öl, butít és nyomorba dönt, de hogy miatta maradtam vissza a fejlődésben, az biztos."- Nick Hornby
Avatar
bence
 
Hozzászólások: 1751
Csatlakozott: 2009.11.08. 14:28

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2012.09.03. 12:01


Il Principe:
Minek kell ez????
Ha jogomban állna - vagyis lenne okom rá -, kivágnám a hszed a p..ba! :evil: De nincs, és szabad véleménynyilvánítás van :wink:
Nem szeretem ezt a tudatos összeugrasztását embereknek. Mert ne mondd azt hogy ezt csak beírtad jószándékból tudván hogy nem lesz reakció rá, vagy vita belőle.
Abszolút nemkorrekt dolgokat mondasz. Még hogy sikk Osvaldot kritizálni... bahh
És igen vannak akik egy meccs alapján ítélkeznek. Emocionálisak a Roma-szurkolók, meg úgy a szurkolók nagy általánosságban is. Nem lehet mindenki hidegvérű... Ezt el kell fogadni.

Piris most sem volt jó. Osvaldo most sem lett ügyesebb mint volt. Képzeld el a szitut, hogy focizol valakivel aki elront mindent, de minden meccsen ollózik egy botrányos nagy gólt. Akkor ő most nagy focista? Na oszi ugyanez csak nem ennyire sarkítva. Szeretnivaló szimpatikus ember, akit kritizálgatunk, de elfogadjuk helyét a kezdőben amíg ilyen gólokat rúg. De hogy sikk lenne cikizni... Taddeit divat cikizni, de azt vállalom, hogy részem volt/van benne :D

F72: jól mondod a kispadot. Ahogy a 2. gólnál DDR tombol... uhhh imádtam

sn: én nem tudom nekem mi kéne már ahhoz, hogy ne tudjak aludni egy focimeccs miatt :( Irigyellek. Sosem voltam annyira emocionális ilyenben. Talán a saját meccseim, de nem olyan amit nézek... Örülök, akár tombolok, de aztán nyugodtan simán elalszom ha lefekszem. :) Persze egy scudetto valszeg éreztetné a hatását az alvásomon :wink:
Ja és a munka amúgy sem érdekel :D :D
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: májki77 Dátum: 2012.09.03. 11:13


Florenzi is meg Taxidis (bocs de én az egyszerűség kedvvért csak így becézem) elképesztő hatalmas pozitív meglepetés volt. Ha így folytatják, és meg bírjuk tartani őket (alap legyen) félelmetes középpályánk lesz!:)
májki77
 
Hozzászólások: 57
Csatlakozott: 2011.10.26. 21:11

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: feree80 Dátum: 2012.09.03. 10:23


Azért vhol félelmetes ez a 2dik gólunk, az Inter visszatámadott, de Tacsi és Florenzi még csinbe is belementek, és nem hagyták elvenni a lasztit, és ebből ugrathatta ki Totti Oszit!

http://granderoma.blog.nepsport.hu/arch ... _Capitano/


Mondjuk tényleg csak rem.tudom, hogy Lopez és Florenzi de mondhatnám a többi fiatalt, tudja majd kezelni az a feléjük áradó szeretet, ismertséget, ami még az alapozás során nem volt meg, most viszont egyik pillanatról a másikra megkaptak, szerencsére a foci nem egy magyar valóságshow, szal rem. rendben lesznek......

Egyszerűen nem térek magamhoz Florenzi erőnlétét látva. :)
A meg nem értett zseni, aki úgy látja a Roma dolgait, ahogy senki más, és büszkén vállalom. ;) :) Idézet vége, na ki mondta?!
Király vagyok baxátok meg, király!
dögölj meg moncsi, pallotta vattane!
Avatar
feree80
 
Hozzászólások: 8241
Csatlakozott: 2008.01.05. 21:26
Tartózkodási hely: Bp. IX.kerület or Bács-Kiskun megye

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: bigg Dátum: 2012.09.03. 10:20


feree80 írta:
bigg írta:Esetleg a Catania elleni meccshez tudtok olasz, vagy angol linket?, nekem oroszul van meg, úgy nem a legjobb, plusz az első félidő nem jó... ha nincs más az orosz is jó, csak legyen jó.

http://forum.rojadirecta.es/showthread. ... ma+catania

ott van az, de ez vmi brutális méret, legalábbis rapidgatorral, és 1 nap alatt freen nem jön le, talán a másikkal......mondjuk azt nem ismerem...


Köszi, de tényleg hatalmas.
Van rapidgator előfizetésem, 25 megával gyorsan lejönne, de ekkora méretben csak foglalná a helyet... nem is értem minek csinálnak ilyen hatalmas felbontású vidit, jó-jó, a minőség... de hát ez csak egy meccs (még ha Roma meccs is)!
Nem tom hogy vagytok vele, de én 720p felett semmi különbséget nem látok. :)

Jaaaa, most jut eszembe, ezt át lehetne konvertálni, lefelé simán lehet, csak hát én még nem csináltam ilyet...
Nella città eterna Spalletti, eterna e torneranno una volta, crede che tutte le strade Roma unità.
Avatar
bigg
 
Hozzászólások: 1530
Csatlakozott: 2006.08.02. 16:33
Tartózkodási hely: Hidas City

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: F72Quadraro Dátum: 2012.09.03. 09:32


Ami nekem még pozitív volt: a gólok után a kispad. Mindenki felugrott, a most kispadra kerültek egymást ölelgették, tomboltak...
Totti meg szerintem külön fejezetet megérne, az a játékos, aki az elmúlt években azért egy-egy nem sikerült csel, eladott labda után unottan, vállvonogatva álldogált gyakran, most 36 évesen hajtott, akart, igazi vezér tudott lenni.
F72Quadraro
asroma.hu szerkesztő
 
Hozzászólások: 943
Csatlakozott: 2004.10.01. 12:29

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: feree80 Dátum: 2012.09.03. 09:12


bigg írta:Esetleg a Catania elleni meccshez tudtok olasz, vagy angol linket?, nekem oroszul van meg, úgy nem a legjobb, plusz az első félidő nem jó... ha nincs más az orosz is jó, csak legyen jó.

http://forum.rojadirecta.es/showthread. ... ma+catania

ott van az, de ez vmi brutális méret, legalábbis rapidgatorral, és 1 nap alatt freen nem jön le, talán a másikkal......mondjuk azt nem ismerem...
A meg nem értett zseni, aki úgy látja a Roma dolgait, ahogy senki más, és büszkén vállalom. ;) :) Idézet vége, na ki mondta?!
Király vagyok baxátok meg, király!
dögölj meg moncsi, pallotta vattane!
Avatar
feree80
 
Hozzászólások: 8241
Csatlakozott: 2008.01.05. 21:26
Tartózkodási hely: Bp. IX.kerület or Bács-Kiskun megye

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: májki77 Dátum: 2012.09.03. 09:04


Azt hiszem mindannyian egy óriási élménnyel lettünk gazdagabbak.:) Mondjuk ezt élőben..., háhhhhh.:) Balzarettinek nem örülök, nagy erősítés volt a srác, Dodo meg gondolom továbbra sem egészséges.:( Mindegy, Bolognát Oszi és Balza nélkül is le kell győzni, biztosan megint sokan mennek ki, érdemes. Ősszel én is tervezem.:)
májki77
 
Hozzászólások: 57
Csatlakozott: 2011.10.26. 21:11

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: snatch Dátum: 2012.09.03. 09:00


Srácok, én csak annyit mondok, hogy hajnali 2-kor még nem tudtam aludni, olyan hatással volt rám a meccs. Ilyen évek óta nem fordult elő, akármilyen győzelem után sem...ma meg egyszerűen nem érdekel a munka :)
Avatar
snatch
Site Admin
 
Hozzászólások: 8047
Csatlakozott: 2004.07.14. 10:00
Tartózkodási hely: Érd

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: fradista romanista Dátum: 2012.09.03. 08:48


balzaretti súlyos combizomhúzódás miatt a válogatott meccseket biztos kihagyja, de lehet, h. egy hónapig nem játszhat.
DDR-nek nincs komoly baja, megy a válogatottba
Avatar
fradista romanista
 
Hozzászólások: 9244
Csatlakozott: 2006.02.06. 17:52
Tartózkodási hely: BP XIV

ElőzőKövetkező

Vissza: AS Roma

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 36 vendég