Aktuális meccs

FIGYELEM! MODERÁLT FÓRUM!
Szigorúan az AS Romaval kapcsolatos hozzászólások fóruma.

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2012.09.03. 15:05


Mindent leírtatok. 8 oldal fórumozás a meccs kezdete óta.Nem semmi.Királyok vagytok.
Ami dühítő,hogy a sérüléseinket okozó szabálytalanságok nem értek sárgát,de Osvaldo félmondatos reklamálása és vétlennek tűnő kezezése összehozott szerencsétlennek egy pirosat.A Ragyás persze többször is 20 centiről nyáladzott a bíró arcába arcátlan sületlenségeket.Ingyen.Nem kapott érte semmit.De undorító ez a szegény Cassano kölyök.Ezért nem tudok én tiszta szívből szorítani egy olasz válogatottnak.A keret fele bundás,a másik fogadási csalásos,aztán valaki csak szimplán unszimpatikus.Hagyjuk.
A Juventus,Juve,zebrák kifejezésektől már a leírás láttán hányingerem támad.Conténak már a kinézete is sunyi és bűnös.De nem?Már akkor is ment a csalingózás a szeretett csapatában,amikor ő volt a csapikapi.Hát ott megtanulta,hogy kell ezt a sportágat játszani.Persze nem szeretném csorbítani a tavalyi sikereit.Talán tiszták voltak.Ám a gólörömeitől megintcsak hányok.Nyakbaugrás,ordibálás,puszi a szurkolókkal...Zeman pedig a legtökéletesebb góljaink után is csak megvonja szemöldökét,mintha mi sem történt volna.Minden tekintetben fölénő Conténak.Csak eredményekben nem.De ki nem szarja le?
Bár az igazi katarzis nyilván az lenne,ha Zdenek mester a bajnoki serleg felemelésekor húzná össze a szemóldökét,és gondolna egy pillanatra a mocsokra,a szennyre,Juvéra,Milanra,Interre,Del Pieróra,Lippire,tűkre,szerekre,calciopolira.scommessepolira,játékospiaci manipulációra,Lippi fiára,transzparensekre,szövetségre,Abetére,Carraróra,Gallianira.
És a legvégén,a legeslegvégén Rómára,az Örök Városra,ahol a mór megtette kötelességét.
Előre Mester!!!
Zsolti
 
Hozzászólások: 11437
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: ForzaRoma24 Dátum: 2012.09.03. 13:46


snatch írta:
F72Quadraro írta:Bírókkal ne foglalkozzunk, de érdemes megnézni az Udinese-Juventus 15. percét... egy érthetetlen büntető a Juventusnak és még a kapust is kiállítja. 15. percben el is döntötte a meccset a független játékvezető. Ezek mindig a véletlen művei.

0:3-nal kapcsoltam oda es neztem hogy milyen tukorsima, aztan kesobb olvasom, hogy kiallitas+11es...akkor ereztem


Meggyőződésem h ezúttal jogos 11-est kaptak, bár tény h nem a kapus volt szabálytalan, viszon a hátul futó védő egyértelműen rálökte Giovincot a kapusra, nagyon csúnya munka volt, a 11es egyértelmű, a védőnek h sárgát v pirosat adtam volna, hát... nézőpont kérdése, tény h eldöntötte a meccset vele, de a sérülés veszély ami kőkeményen fennáll egy ilyen ütközésnél, amiatt szerintem a védőnek is adható volt a piros. A bíró ott hibázott h a teljesen vétlen kapust állította ki. Ez persze az én nézőpontom csupán!
Il Principe, röviden reagálok: Piris oltári gyenge volt tegnap, nem tudom h melyik mérkőzést láttad, ha te jónak láttad, Alvaro Pereira mintegy 8-10szer csinált bolondot belőle, Osvaldo-t bírom, gyönyörű gólokat rúg, de attól még összjátékban lehet gyenge, Taddei az meg Taddei az ő esetlensége már axióma ezen a fórumon, azért mert most jól szállt be és megoldotta a dolgát még ne essek már hanyatt ;)
Miénk a Scudetto!
Miénk a Champions League!
Miénk az Olasz Kupa!
Miénk minden: mert miénk Totti!
Avatar
ForzaRoma24
 
Hozzászólások: 1013
Csatlakozott: 2006.10.13. 15:57
Tartózkodási hely: Karancsalja

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Virga Dátum: 2012.09.03. 13:44


nagyok voltunk tegnap és marha izgi volt a meccs. Totti megmutatta a kétkedőknek, hogy miért is van ő még mindig a pályán :) AMúgy meg igen, Piris nem alkotott maradandót, de ez most szerintem senkit sem érdekel :D (remélem vért itatnak vele majd kövi meccsre). IlPrincipe én vagyok elsősorban az, aki Oszival nem elégedett. Lőtt még egy hatalmas gólt, ami tanári volt, minden elismerésem,de megpróbálom elmagyarázni mi a bajom. Én szurkolok még a Valenciának, ahol a személyes kedvencem Soldado. Na ő pl sosem lő olyan nagyon extra gólokat, jön egy labda kapura fejeli/lövi és 90%ban eltalála azt az ígéretes helyzetekből. A Romát ezekhez a csapatokhoz képest IMÁDOM és egy hasonló kaliberű csatárt szeretnék előre. Osvaldo van, de Osvaldo lövi a gólokat, hiába robbanok fel egy esetleges rossz átadásnál. És Osvaldo tegnap összességében jól játszott. Kár azért a pirosért :( Minden respect neki és legyen még 100 olyan meccse ahol "bénázik" de egy akkorát akaszt, hogy csak na. Emberileg persze semmi bajom nincs vele. És hogy ne csak ő kapjon Borini szélen nem tudta megmutatni mire képes, de legalább kellőképpen agilis volt, szval rá sincs egy rossz szavam se. szeretem a világot :D
Avatar
Virga
 
Hozzászólások: 2432
Csatlakozott: 2005.05.19. 21:24
Tartózkodási hely: Lil' bronx

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: fradista romanista Dátum: 2012.09.03. 13:23


Nem értem, Trigó, mire kaptad fel a vizet. Én nem éreztem a h.sz.-ban semmi durvát. És azt csak a vak nem veszi észre, hogy tényleg van itt egy olyan közhangulat, ami sok olvtársat arra ösztökél, hogy okkal-ok nélkül minimum élcelődjön, de inkább otrombán poénkodjon és szidalmazzon egyes alacsonyabb presztízsű játékosokat. mert úgy érzi, az olyan menő.
És te szived szerint pont azt moderálnád ki, aki ezt szóvá teszi, és nem az ilyen megnyilvánulásokat?
(bocs, ez nem idevág, de hát itt jelebnt meg a h.sz.)

(én még évekkel ez előtt a fradi indexes fórumán szóvá mertem tenni, hggy oldalak óta csak zsidózás folyik, és a csapatról egy szó sem esik, erre örökre kitiktottak a zindex összes sportos fórumáról....)
Avatar
fradista romanista
 
Hozzászólások: 9244
Csatlakozott: 2006.02.06. 17:52
Tartózkodási hely: BP XIV

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: májki77 Dátum: 2012.09.03. 13:08


Én Pirisnek minimum fél év türelmet adok. Óriási váltás neki, fiatal még, és tegnap a 2. félidőben már nem nagyon tudok belekötni. Majd fejlődik.
májki77
 
Hozzászólások: 57
Csatlakozott: 2011.10.26. 21:11

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: bence Dátum: 2012.09.03. 12:49


IlPrincipe írta:Hihetetlen, hogy egy múlt heti 2:2-es döntetlen után mekkorát fordult a világ :). Azok, akik akkor Pirist nem a Romába valónak vélték, akik több játékost nem Roma szintűnek gondoltak, most miként vélekednek? Komolyan nem értem, hogy miért kell egy meccs alapján ítéletet mondani bárki felett, ráadásul több 1000 kilométeres távolságból, rossz streamek és tévés közvetítések alapján.

Bírom, hogy egyesek Osvaldót béna, falábú, öncélú hulladéknak tartják, szidni kell, mert valaki kitalálta ezt és ez a menő, ez a sikk...miközben folyton olyan gólokat szerez, ami után csak elismerően lehetne róla nyilatkozni, de még akkor is szidják egyesek. Szereptévesztés van itt kérem. Érdekes, Zeman nem mondott le róla, pedig megtehette volna. Vajon miért nem?

A tegnapi meccs valami csoda volt. Ja, és Taddei is pályára lépett, egy szintén fogalmatlan játékos. Kicselezte Zemant, és úgy lépett pályára, hogy ő nem tudott róla? :)

Piris jól játszott tegnap? :o :o
Tényleg más meccset nézhetünk páran. Pirisről kiderült számomra, hogy alakmatlan,egyet nem szerelt a 2 meccs alatt, folyamatosan megverik, fél labdát kérni, fél felcsatlakozni a támadáshoz, alibi a gyerek. Ezzel nem is lenne baj ha a védekezési részét megoldaná és tudna helyezkedni... Vagy legalább a saját csapattársát ne akadályozza a labdakihozatalba, miután szerelt egyet. Egy olyan meccsen, amelyiken mindenkiről beugrik minimum 5 zseniális megoldás ő ezt nyújtotta.. Hát tényleg alkalmas...
Taddei nagyon jól szállt be, de én nem is nem is aggódtam miatta :) Oszi meg olyan amilyen, lehet isteníti is, szidni is de tud valamit.
Már vagy 50x megnéztem a meccs összefoglalóját :D
"A meccsek ideje alatt nem vagyok több tizenegy évesnél. Nem mondom, hogy a futball öl, butít és nyomorba dönt, de hogy miatta maradtam vissza a fejlődésben, az biztos."- Nick Hornby
Avatar
bence
 
Hozzászólások: 1751
Csatlakozott: 2009.11.08. 14:28

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2012.09.03. 12:01


Il Principe:
Minek kell ez????
Ha jogomban állna - vagyis lenne okom rá -, kivágnám a hszed a p..ba! :evil: De nincs, és szabad véleménynyilvánítás van :wink:
Nem szeretem ezt a tudatos összeugrasztását embereknek. Mert ne mondd azt hogy ezt csak beírtad jószándékból tudván hogy nem lesz reakció rá, vagy vita belőle.
Abszolút nemkorrekt dolgokat mondasz. Még hogy sikk Osvaldot kritizálni... bahh
És igen vannak akik egy meccs alapján ítélkeznek. Emocionálisak a Roma-szurkolók, meg úgy a szurkolók nagy általánosságban is. Nem lehet mindenki hidegvérű... Ezt el kell fogadni.

Piris most sem volt jó. Osvaldo most sem lett ügyesebb mint volt. Képzeld el a szitut, hogy focizol valakivel aki elront mindent, de minden meccsen ollózik egy botrányos nagy gólt. Akkor ő most nagy focista? Na oszi ugyanez csak nem ennyire sarkítva. Szeretnivaló szimpatikus ember, akit kritizálgatunk, de elfogadjuk helyét a kezdőben amíg ilyen gólokat rúg. De hogy sikk lenne cikizni... Taddeit divat cikizni, de azt vállalom, hogy részem volt/van benne :D

F72: jól mondod a kispadot. Ahogy a 2. gólnál DDR tombol... uhhh imádtam

sn: én nem tudom nekem mi kéne már ahhoz, hogy ne tudjak aludni egy focimeccs miatt :( Irigyellek. Sosem voltam annyira emocionális ilyenben. Talán a saját meccseim, de nem olyan amit nézek... Örülök, akár tombolok, de aztán nyugodtan simán elalszom ha lefekszem. :) Persze egy scudetto valszeg éreztetné a hatását az alvásomon :wink:
Ja és a munka amúgy sem érdekel :D :D
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27933
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: májki77 Dátum: 2012.09.03. 11:13


Florenzi is meg Taxidis (bocs de én az egyszerűség kedvvért csak így becézem) elképesztő hatalmas pozitív meglepetés volt. Ha így folytatják, és meg bírjuk tartani őket (alap legyen) félelmetes középpályánk lesz!:)
májki77
 
Hozzászólások: 57
Csatlakozott: 2011.10.26. 21:11

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: feree80 Dátum: 2012.09.03. 10:23


Azért vhol félelmetes ez a 2dik gólunk, az Inter visszatámadott, de Tacsi és Florenzi még csinbe is belementek, és nem hagyták elvenni a lasztit, és ebből ugrathatta ki Totti Oszit!

http://granderoma.blog.nepsport.hu/arch ... _Capitano/


Mondjuk tényleg csak rem.tudom, hogy Lopez és Florenzi de mondhatnám a többi fiatalt, tudja majd kezelni az a feléjük áradó szeretet, ismertséget, ami még az alapozás során nem volt meg, most viszont egyik pillanatról a másikra megkaptak, szerencsére a foci nem egy magyar valóságshow, szal rem. rendben lesznek......

Egyszerűen nem térek magamhoz Florenzi erőnlétét látva. :)
A meg nem értett zseni, aki úgy látja a Roma dolgait, ahogy senki más, és büszkén vállalom. ;) :) Idézet vége, na ki mondta?!
Király vagyok baxátok meg, király!
dögölj meg moncsi, pallotta vattane!
Avatar
feree80
 
Hozzászólások: 8255
Csatlakozott: 2008.01.05. 21:26
Tartózkodási hely: Bp. IX.kerület or Bács-Kiskun megye

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: bigg Dátum: 2012.09.03. 10:20


feree80 írta:
bigg írta:Esetleg a Catania elleni meccshez tudtok olasz, vagy angol linket?, nekem oroszul van meg, úgy nem a legjobb, plusz az első félidő nem jó... ha nincs más az orosz is jó, csak legyen jó.

http://forum.rojadirecta.es/showthread. ... ma+catania

ott van az, de ez vmi brutális méret, legalábbis rapidgatorral, és 1 nap alatt freen nem jön le, talán a másikkal......mondjuk azt nem ismerem...


Köszi, de tényleg hatalmas.
Van rapidgator előfizetésem, 25 megával gyorsan lejönne, de ekkora méretben csak foglalná a helyet... nem is értem minek csinálnak ilyen hatalmas felbontású vidit, jó-jó, a minőség... de hát ez csak egy meccs (még ha Roma meccs is)!
Nem tom hogy vagytok vele, de én 720p felett semmi különbséget nem látok. :)

Jaaaa, most jut eszembe, ezt át lehetne konvertálni, lefelé simán lehet, csak hát én még nem csináltam ilyet...
Nella città eterna Spalletti, eterna e torneranno una volta, crede che tutte le strade Roma unità.
Avatar
bigg
 
Hozzászólások: 1530
Csatlakozott: 2006.08.02. 16:33
Tartózkodási hely: Hidas City

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: F72Quadraro Dátum: 2012.09.03. 09:32


Ami nekem még pozitív volt: a gólok után a kispad. Mindenki felugrott, a most kispadra kerültek egymást ölelgették, tomboltak...
Totti meg szerintem külön fejezetet megérne, az a játékos, aki az elmúlt években azért egy-egy nem sikerült csel, eladott labda után unottan, vállvonogatva álldogált gyakran, most 36 évesen hajtott, akart, igazi vezér tudott lenni.
F72Quadraro
asroma.hu szerkesztő
 
Hozzászólások: 943
Csatlakozott: 2004.10.01. 12:29

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: feree80 Dátum: 2012.09.03. 09:12


bigg írta:Esetleg a Catania elleni meccshez tudtok olasz, vagy angol linket?, nekem oroszul van meg, úgy nem a legjobb, plusz az első félidő nem jó... ha nincs más az orosz is jó, csak legyen jó.

http://forum.rojadirecta.es/showthread. ... ma+catania

ott van az, de ez vmi brutális méret, legalábbis rapidgatorral, és 1 nap alatt freen nem jön le, talán a másikkal......mondjuk azt nem ismerem...
A meg nem értett zseni, aki úgy látja a Roma dolgait, ahogy senki más, és büszkén vállalom. ;) :) Idézet vége, na ki mondta?!
Király vagyok baxátok meg, király!
dögölj meg moncsi, pallotta vattane!
Avatar
feree80
 
Hozzászólások: 8255
Csatlakozott: 2008.01.05. 21:26
Tartózkodási hely: Bp. IX.kerület or Bács-Kiskun megye

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: májki77 Dátum: 2012.09.03. 09:04


Azt hiszem mindannyian egy óriási élménnyel lettünk gazdagabbak.:) Mondjuk ezt élőben..., háhhhhh.:) Balzarettinek nem örülök, nagy erősítés volt a srác, Dodo meg gondolom továbbra sem egészséges.:( Mindegy, Bolognát Oszi és Balza nélkül is le kell győzni, biztosan megint sokan mennek ki, érdemes. Ősszel én is tervezem.:)
májki77
 
Hozzászólások: 57
Csatlakozott: 2011.10.26. 21:11

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: snatch Dátum: 2012.09.03. 09:00


Srácok, én csak annyit mondok, hogy hajnali 2-kor még nem tudtam aludni, olyan hatással volt rám a meccs. Ilyen évek óta nem fordult elő, akármilyen győzelem után sem...ma meg egyszerűen nem érdekel a munka :)
Avatar
snatch
Site Admin
 
Hozzászólások: 8093
Csatlakozott: 2004.07.14. 10:00
Tartózkodási hely: Érd

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: fradista romanista Dátum: 2012.09.03. 08:48


balzaretti súlyos combizomhúzódás miatt a válogatott meccseket biztos kihagyja, de lehet, h. egy hónapig nem játszhat.
DDR-nek nincs komoly baja, megy a válogatottba
Avatar
fradista romanista
 
Hozzászólások: 9244
Csatlakozott: 2006.02.06. 17:52
Tartózkodási hely: BP XIV

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: bigg Dátum: 2012.09.03. 08:10


Esetleg a Catania elleni meccshez tudtok olasz, vagy angol linket?, nekem oroszul van meg, úgy nem a legjobb, plusz az első félidő nem jó... ha nincs más az orosz is jó, csak legyen jó.
Nella città eterna Spalletti, eterna e torneranno una volta, crede che tutte le strade Roma unità.
Avatar
bigg
 
Hozzászólások: 1530
Csatlakozott: 2006.08.02. 16:33
Tartózkodási hely: Hidas City

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: feree80 Dátum: 2012.09.03. 08:06


csebi77 írta:
feree80 írta:asszem holnap letöltöm a meccset, és vissza fogom nézni vmikor a jövő héten..... :)



Honnan töltöd le?Én is szeretném.Küldenél linket?Köszi

Csoda meccs volt!Jó játékkal.Ha így mennénk tovább,akkor igenis félhetnének tőlünk!

FORZA ROMA!!!


sztem tesznek még fel linket, de a hotfile se lassú....
http://forum.rojadirecta.es/showthread. ... 858101d1cc
A meg nem értett zseni, aki úgy látja a Roma dolgait, ahogy senki más, és büszkén vállalom. ;) :) Idézet vége, na ki mondta?!
Király vagyok baxátok meg, király!
dögölj meg moncsi, pallotta vattane!
Avatar
feree80
 
Hozzászólások: 8255
Csatlakozott: 2008.01.05. 21:26
Tartózkodási hely: Bp. IX.kerület or Bács-Kiskun megye

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: csebi77 Dátum: 2012.09.03. 07:35


feree80 írta:asszem holnap letöltöm a meccset, és vissza fogom nézni vmikor a jövő héten..... :)



Honnan töltöd le?Én is szeretném.Küldenél linket?Köszi

Csoda meccs volt!Jó játékkal.Ha így mennénk tovább,akkor igenis félhetnének tőlünk!

FORZA ROMA!!!
Avatar
csebi77
 
Hozzászólások: 481
Csatlakozott: 2007.11.05. 22:41
Tartózkodási hely: Siófok

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2012.09.02. 23:46


az a kiállitás-tizenegyes teljesen tiszta volt: továbbfejelte, elütötte. nem látom, hol itt a probléma...
talán erős a piros, de nem ordenáré
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10289
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: snatch Dátum: 2012.09.02. 23:37


F72Quadraro írta:Bírókkal ne foglalkozzunk, de érdemes megnézni az Udinese-Juventus 15. percét... egy érthetetlen büntető a Juventusnak és még a kapust is kiállítja. 15. percben el is döntötte a meccset a független játékvezető. Ezek mindig a véletlen művei.

0:3-nal kapcsoltam oda es neztem hogy milyen tukorsima, aztan kesobb olvasom, hogy kiallitas+11es...akkor ereztem
Avatar
snatch
Site Admin
 
Hozzászólások: 8093
Csatlakozott: 2004.07.14. 10:00
Tartózkodási hely: Érd

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Corso22 Dátum: 2012.09.02. 23:22


Van ZZ, van Roma, vagyunk szurkolók. És ez lesz is. A Juve meg nyer egy darabig, a többiekket meg verjük. A fiatalokat meg 2x idén. Ezzel meg lesz a 3.
Corso22
 
Hozzászólások: 1299
Csatlakozott: 2011.06.10. 01:09

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Corso22 Dátum: 2012.09.02. 23:18


F72Quadraro írta:Ezek mindig a véletlen művei.

Igen, és ez így lesz, csak míg 2015-ben nem taszítjuk le az "mindenek istene, mindenki imádott, "meghurcult" Juvét!
Corso22
 
Hozzászólások: 1299
Csatlakozott: 2011.06.10. 01:09

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2012.09.02. 23:17


F72: a juvét úgyse fogjuk be idén - így meg pláne
és max meglesz neki a "31 a pályán" is :D :D
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27933
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: feree80 Dátum: 2012.09.02. 23:16


asszem holnap letöltöm a meccset, és vissza fogom nézni vmikor a jövő héten..... :)
A meg nem értett zseni, aki úgy látja a Roma dolgait, ahogy senki más, és büszkén vállalom. ;) :) Idézet vége, na ki mondta?!
Király vagyok baxátok meg, király!
dögölj meg moncsi, pallotta vattane!
Avatar
feree80
 
Hozzászólások: 8255
Csatlakozott: 2008.01.05. 21:26
Tartózkodási hely: Bp. IX.kerület or Bács-Kiskun megye

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: F72Quadraro Dátum: 2012.09.02. 23:12


Bírókkal ne foglalkozzunk, de érdemes megnézni az Udinese-Juventus 15. percét... egy érthetetlen büntető a Juventusnak és még a kapust is kiállítja. 15. percben el is döntötte a meccset a független játékvezető. Ezek mindig a véletlen művei.
F72Quadraro
asroma.hu szerkesztő
 
Hozzászólások: 943
Csatlakozott: 2004.10.01. 12:29

ElőzőKövetkező

Vissza: AS Roma

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 63 vendég