Szerző: GrazieRoma Dátum: 2012.09.05. 08:38
Nem akartam hozzaszolni a dologhoz, mert mindannyian masok vagyunk es azt erzem, hogy ennek ellenere probalunk valami keretrendszert kialakitani, ami szerintem nem egyszeru. De ertelmes vita folyik, es ezt jo olvasni.
1) Mas mikor a meccs heveben elragadnak az erzelmek es azt irom le, hogy "elb....ta a p....ba, nem hiszem el a falabu idiota" / persze csunya, de ezzel nem gyalazom, illetve ha 2 perc mulva jot csinal, azt is elismerem. Azon vitazni, hogy ez most szandekos utalat, sajat jatekosok fikazasa, vagy direkt rosszindulatu beszolas / en ezekben nem hiszek. Az en esetemben ez Taddei (korabban) es mostanaban Osvaldo, de ennek ellenere tisztelem, hogy itt van, annak szurkolok hogy 5 golt lojjon minden meccsen, de nem fogom tudni szo nelkul hagyni, ha epp valamit elcsesz.
KIVEL beszeljem ezt meg, ha nem a Roma-drukker tarsaimmal? Ugyhogy ilyen szempontbol nem ertem azokat, akik azt mondjak, hogy menjen mashova, aki 1-2x leirja hogy "falabu" vagy hogy "idiotan csinalta". En szemely szerint VELETEK akarom megosztani es megbeszelni, hogy Ti mit lattatok.
2) Itt legtobben, es ezt a hozzaszolasok is megerositik, epp olyanok vagyunk ( en biztosan!!!!) mint amit a romaikarol mondanak a jatekosok. Legutobb epp Totti a hetvegen sajat csapatarol, hogy a gyozelem eseten elszall mindenki, veresegnel pedig minden a melysegben van. Ugyanezt mondja mindegyik edzo, hogy Romaban nagyon nehez edzonek lenni, mert a gyozelmekkor te vagy az isten, vereseg eseten pedig porig gyalaznak.
Ez egy eletstilus, egy mentalitas. Amit mi a forumon nagyon sokan kepviselunk, en azt latom, hogy ugyanez. Gyozelmekkor a fellegekben jarunk, veresegnel teljesen kivagyunk.
Ez baj lenne? Szerintem nem es nem tudok, nem is akarok megvaltozni. Ha Oszi jol jatszik leirom, magasztalom, ha rosszul, akkor lecseszem. Nem hiszem, hogy ezt ne lehetne megtenni.
Dimmi cos' che ci fa sentire amici anche se non ci conosciamo.
Dimmi cos' che ci fa sentire uniti anche se siamo lontani.
Dimmi cos', cos' che batte forte, forte, forte in fondo al cuore,
che ci toglie il respiro e ci parla d'amore. Grazie Roma!!!!!!!