De mára már nem azok. És szerintem nem először rúgott bele Tottiba a mai nap folyamán...
Balzaretti tarolt...Feleslegesek ezek a lapok szerintem...
"Amikor látom Francescot, ahogy köti be a cipőjét és ahogy közben néz, akkor már tudom, hogy ezt nagyon élvezni fogjuk." Io non perdo mai! O vinco, o imparo!
REmélem Juve meccs marad.. Bár bukom akkor a tipp versenyben azt is, akárcsak a milán meccset... Köszi a linket..
"Amikor látom Francescot, ahogy köti be a cipőjét és ahogy közben néz, akkor már tudom, hogy ezt nagyon élvezni fogjuk." Io non perdo mai! O vinco, o imparo!
Tipikus Zeman-féle Roma-meccs.Olykor semmi középpálya,mennek az akciók, és bizony a Bologna is nagyon veszélyes. Destro összjátékban sokkal jobb, mint Oszi, csak a gól hiányzik. Öröm nézni a meccset,de azért a középpályán visszazárni!Értettem?!
A félidő második felére azért kicsit leültünk, lehet kicsit "pihentünk", szóval Zeman helyében én az öltözőben annyit mondanék h kezdjük a második félidőt úgy(2 gól) ahogy az elsőt és akkor ma nem lesz gond:) FORZA ROMA! Ja és még Destrot odahívnám magamhoz és elmondanám neki h pontosabban játszon és villantson egyet
Szerintem az "igaz" szurkoló csak ismétlésből látja kedvenc csapatának gólörömét, hisz a gól után maga is őrjöng.
Szerintem mi játsszuk jelenleg az egyik legjobb focit Európába.A középpályán be tud mindenki lépni a játékba és nincs felesleges tiki-taki.Csak a TÁMADÁS!!!:)
Bezony. Kell, hogy Destro villantson, mert megy kifele a szélre.. Várnék én is egy Lopezt..
Félidei eredmények valaki??
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sebastian 2012.09.16. 14:55-kor.
Ferikém ezt miért nem lehetett eddig, ha így megy?? Isten áldja lábadat. Mindenki jól játszik, Destro és Piris halvány, de elbírjuk. Destronak nem sok esélye lesz egy ilyen Osvaldo ellen. Most mutathatna valamit a mesternek. A Nyulat akarom a 2. félidőre!!
kb 10 éve várok egy ilyen erőtől duzzadó Romát.Köszönjük Zeman. És az se érdekel ha nem leszünk az első 4-ben.Öröm a meccseinket nézni. A Capitanoról nem is beszélve,elképesztő a pali.
Jó lenne egy Nyuszis trükk..D Én ma a kedvencemet taxidíszt érzem egy picit tompának....
Csinálunk felelőtlen dolgokat, Diamanti forgat minket rendesen 1 gól minimum kellene még szerintem.
Passa il tempo cambia la gente
di battaglie ne ho fatte tante
a noi tutti c'hanno invidiato
a noi tutti c'hanno applaudito........
la la la la la la la Roma
no no no non sara mai sola
Ha ő lett volna az utolsó akkor igen, de álltak még vele szemben..
Az a baj, hogy ez az volt.Persze nem is akarta nagyon tovább vinni ez látszódott. Attól még jogos a sárga lap