Üdv mindenkinek és forza! Jó meccset várok sok góllal kétséges kimenetellel.

CaPy írta:The horse is back!![]()
ROMA (4-3-3): Stekelenburg; Taddei, Burdisso, Castan, Balzaretti; Marquinho, Tachtsidis, Florenzi; Lamela, Destro, Totti
FORZA ROMA!
bence írta:A végén Fradi fórum leszünk itt![]()
fradista romanista írta:nem, annyira követem a dolgot, h. tudtam, h. a fiúk megint leégtek egy újonc kiscsapat ellen, de hogy most melyik csapat volt az, az nem maradt emg.
Egyébként való igaz, fradizmusom mostanában kimerül a dicső múlton való merengésen, ill. a kézis lányok imádatában - a jelnlegi focicsapat kevéssé izgat.
fradista romanista írta:magyar létemre nem követem a magyar focit. még azt se tudtam, h. az Eger NB1-es
bigg írta:fradista romanista írta:...megjegyzem, tényeg röhej ez az ország. Hogy engedhettték egyáltalán elindulni a bajnoságban a Caglairit, ha még arra se képes, hogy pályátbiztosítson az általa rendezett meccsekre??????
Magyar létedre még csodálkozol ezen??????, egy az egyben ugyan ez a helyzet az Eger esetében.
jnzsblzs írta:Nem úgy volt hogy az egriek nemsokára rendezhetnek majd bajnokit?
fradista romanista írta:...megjegyzem, tényeg röhej ez az ország. Hogy engedhettték egyáltalán elindulni a bajnoságban a Caglairit, ha még arra se képes, hogy pályátbiztosítson az általa rendezett meccsekre??????
reaosns(Roma bella) írta:na kezdődik...mostmár teljesen hivatalos h mienk a 3 pont, el is kezdődött a fikázás a fórumokon...legjobban felháborodva persze h a Juve, Inter fanok vannak. meglepő módon lazios csak elvétve 1-2 helyen(vagy mind olyan hülye h egy értelmes mondat 2 óra hosszába telik )
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 1 vendég