fél perc alatt emberelőnybe kerültünk

tomm írta:GrazieRoma írta:MajerKriSSz írta:az is egyértelművé vált hogy télen kell hozni még egy csatárt Osvaldo mellé, mivel Destronak eddig semennyire sem megy :/
Igazad van, szerintem Marquinho mellett o a gyenge lancszem eddig. Tobbiek mennek becsulettel. Bar sajnos a Tacsi, Florenzi, Marquinho kozeppalya kevesbe hatekony nekem. Fontos emberek hianyoznak, szenvedunk is rendesen.
szenvedünk? akkor én valami másik meccset nézek
GrazieRoma írta:MajerKriSSz írta:az is egyértelművé vált hogy télen kell hozni még egy csatárt Osvaldo mellé, mivel Destronak eddig semennyire sem megy :/
Igazad van, szerintem Marquinho mellett o a gyenge lancszem eddig. Tobbiek mennek becsulettel. Bar sajnos a Tacsi, Florenzi, Marquinho kozeppalya kevesbe hatekony nekem. Fontos emberek hianyoznak, szenvedunk is rendesen.
Kuva írta:Felőlem le is fújhatnák a meccset 1-0 ide 3 pont és nagy ívből letojnám, hogy milyen gyengén játszunk!
tomm írta:na, még 2-őt és hátradőlhetünk...
legyen inkább 4....
legyen inkább 8....
MajerKriSSz írta:az is egyértelművé vált hogy télen kell hozni még egy csatárt Osvaldo mellé, mivel Destronak eddig semennyire sem megy :/
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég