Vakok lennénk, ha nem látnánk, hogy kicsit már másról van szó, mint az első néhány meccsen. Alapvetően ZZ kijelentette, hogy ha támadás van, akkor mindenki támad és ha többen vagyunk a 16-oson belül, akkor jön a gól is. Ezt láthattuk az elején, ill. azt is, hogy mentálisan és fizikailag sem bírták sokszor a játékosok ezt a rohangálást. Nem tudtuk, hogy 4-0-ra nyerünk 3-0-ról kikapunk, vagy mi támadunk fel 2 gólos hátrányból.
Igen, vakok lennénk: ez nem az a játék. Mintha valami gyenge angol csapatot látnánk, ahol a szélről próbáljuk beadni (kérdés, hogy Destron kívül kinek) az érkező 2-3 embernek 8 ember közé. 1 hónappal ezelőtt 6-7 ember érkezett az ilyenekre. Kapura lövések száma 10 alatt, helyzetek száma még kevesebb.
Ugyanakkor gólt így is képesek vagyunk benézni. (Uruguayi kapusunk kicsit gyengének tűnik szögleteknél, játékban jobb.)
Hiányzik az igazi támadójáték. Én szerettem volna, ha laposra kalapáljuk a kieső helyen álló csapatokat.
De! Emlékszem, hogy tavaly is mindig a kiscsapatokkal nem tudtunk mit kezdeni. Járattuk a labdát az emberfal előtt, amíg el nem adtuk, aztán a kontrákból kaptunk 2-t és mehettünk haza zakóval. Mindig zsűlöltem a Juvét - 10 éve, amikor még néztem összefoglalót - hogy hogy a viharba darálják be zéró mutatott játékkal egy 80. percben kapott 11-essel vagy egy 12 percben szerzett bepattanó makonyával ezeket a csapatokat. Most tessék, végre megy nekünk is!
Örülök, mert kell a győzelem, de néha szeretném játszani is látni a csapatot. Mert legközelebb az eredményt fogom csak megnézni...
Én már csak ilyen vagyok. Ha szar a játék az a baj, ha kikapunk, az a baj. Hétvégén remélem játszunk egy jó meccset és nyerünk is, és akkor nem lesz baj!