Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

ide jöhet minden

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2013.01.11. 08:18


Az a 11 játékos lehet,hogy semmit sem ártott.A himnusz kifütyülése nem nekik szól.Az államnak.
Zsolti
 
Hozzászólások: 11617
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: fantasista76 Dátum: 2013.01.11. 06:53


Értem és megértem Corso állásppontját. Nem részletezve a témát - a véleményem megvan róla - csak néhány kérdés: Az a 11 izraeli játékos a Puskás stadionban mit ártott a magyar nemzetnek, hogy kiérdemelje ezt a fajta a "szurkolói" megnyilvánulást? Miért kell általánosítani? Mi bűn nélkül élünk? Biztos, hogy csak zsidók, cigók, stb. ártanak a magyar nemzetnek, saját kölykünk nem?
Grande Capitano
Avatar
fantasista76
 
Hozzászólások: 675
Csatlakozott: 2006.12.19. 17:01
Tartózkodási hely: Szekszárd, Zomba

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2013.01.11. 01:44


De el kell távolítani, utasítani, ítélni, ha olyat tesz, ami nem Magyarország javát eredményezi.
Pontosan erről beszélünk mi is.
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 28027
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Corso22 Dátum: 2013.01.11. 01:06


Húú, picit rossz irányba ment a "társalgás". Mert én valóban nem hiszem azt, hogy mint valaki írta: (nem pontos idézet) a másik oldalon állok. Mert nem értem, mi az egyik és a másik oldal. (ja, nem tudom az utcán és nem is érdekel ki kicsoda) Én tök normális Roma szurker magyar vagyok, aki szeretné, ha nekünk itt a hazánkban jobb, és a mainál sokkal jobb lenne. És úgy lenne jobb, ha embereket ítélnénk, és nem csoportokat. (Kivétel, ha engem mint az általam választott Roma szurkolásom miatt, de azt én választottam). Mert azt hiszem, hogy - sokat járva kis falvakban - ember lehet rossz, és nem csoport. És baromi sok idézetet (akarjátok? hozok fontos költőktől és butabeszélő politikusoktól), mutathatok, amikor kik? Magyarok? Mi? Olyat tettünk, ami alpári. És mindenkit érdemei szerint, mindenkit tettei alapján. Mert sokan sokféle magyarok vagyunk, de az fontos, hogy ezért a hazáért, a mi hazánkért éljünk. És nem bélyegezhetünk meg senkit azért, mert "szerintem valamiben más". De el kell távolítani, utasítani, ítélni, ha olyat tesz, ami nem Magyarország javát eredményezi. Viszont a döntés nem csapatszellem alapú, hanem a közösen épített :D Római jogra épülő közösség által felállított jog alapján.
"corso és bence olyan szintű homályban tengeti mindennapjait" - szeretem azt a homályt, ami a normál erőre, a normál visszavonulásra, a normál ütésre és a normális és mást nem bántó életre vonatkozik.
Corso22
 
Hozzászólások: 1299
Csatlakozott: 2011.06.10. 01:09

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2013.01.10. 19:26


Bármilyen gyalázkodó mondatok hangzanak el zsidó emberek szájából,mindig félrefordításra és szövegösszefüggésre hivatkozva semmisnek tekintik ezen rasszista kijelentéseket.Persze Gyöngyösi Márton esetében szó sem lehetett szövegösszefüggés-vizsgálatról...De ahhoz nem is kell.Az a mondat önmagában is megállja a helyét.
Visszareagálnék még Xaba azon videójára,amely még a "sima" offtopikban lett közzétéve: volt egy hétperces,szabadkőműves videód.Tanulságos volt,de a Sátán és a sátánista vallás összemosása a cionizmussal nekem kicsit még rejtélyes.Lehet,hogy egy az egyben összefügg a kettő,ám eddigi nem túl mély "sátáni" tudásom szerint nem tudom e két dolgot összekapcsolni.Furcsa nekem a vallás szerepe a nacionalizmus kérdésében.Hitler is mélyen vallásos volt.Tudjuk,hogy a vallás mennyi,de mennyi áldozattal járt már a világban.Kérdőjeles számomra a Führer bigott hite.Szeretett mindent aprólékosan megmagyarázni racionálisan,erre itt van a mély vallásimádata.Én imádom a keményebb metált,és bizony gyakran sátánista tartalmú dalszövegekkel találkozom.De nem hiszem,hogy ezen zenekarok is egy szabadkőműves csoport tagjai.Lehet,hogy csak bratyiból sátánisták,lehet,hogy csak a különböző vallások egymás elleni csatája miatt ördögimádók.Az én kedvenc bandám frontembere (Cradle of Filth) angol bölcsészdiplomával rendelkezik,és kívülről fújja ezt a témát.Ő is cionista lenne? Nagyot nyelnék akkor...Szerintem ez csak a bigott kereszténység elleni reakció.Csalódnék,ha nem így lenne.Szóval a vallás egy brutálisan kemény dolog,nem is értek hozzá,úgyhogy maradjunk csak más témáknál. :wink:
Zsolti
 
Hozzászólások: 11617
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2013.01.10. 19:11


Nagyon nem mindegy milyen szövegkörnyezetben mondják valóban (lásd épp Gyöngyösi Márton esetét), de aki pl a magyar parlamentben így szidja a magyar népet (ha igaz), azt kirugdostam volna onnan - a Duna felé
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 28027
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Offtopic - politika, közélet

HozzászólásSzerző: Xaba Dátum: 2013.01.10. 15:00


Az érdekes az az ilyen hozzászólásokban, hogy ha fordítva történt volna, akkor az illető személy aki mondta kb. börtönben végezné. Míg így pár nacionalista felháborodásán kívül SEMMI sem történik!
Továbbá azért kíváncsi lennék a szöveg kontextusra. Vajon miről beszélhettek, ami közben ilyeneket mondtak?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Xaba 2014.12.20. 19:13-kor.
No Totti
No party
Avatar
Xaba
 
Hozzászólások: 3930
Csatlakozott: 2009.02.23. 17:27

Offtopic - politika, közélet (AS Romától független, 18+)

HozzászólásSzerző: Levy ASR Dátum: 2013.01.10. 09:38


Zsidók a magyarságról
Az alább egy interneten keringő magyarellenes zsidó kirohanás gyűjteményt olvashatunk, a teljesség igénye nélkül:

"Mi sokkal jobban gyűlölünk titeket, mint ti minket."
(Kornis Mihály drámaíró, Beszélő, 1993. december 21.)

Schweitzer József rabbi 2000-ben a parlamentben mondta: "Önök magyarok, Kelet-európa szégyene. Egész életemet arra fogom szentelni népemmel együtt, hogy önöknek ott ártsak, ahol tudok."

"Én bátran kimondom - mert én nem egy lehorgasztott fejű, gyáva, szar zsidó vagyok, nekem van vér a pucámban - hogy én úgy utálom a
magyar népet, hogy azt csak egy költő tudná megfelelően szavakba foglalni." (Regös Péter, a Magyar Zsidók Világszövetségének elnöke levele Lipták Bélához, az Amerikai Magyar Lobby egyik vezéralakjához, 2002. július.)

2003-ban szenteste rendezett keresztényellenes gyűlöletorgiát a Tilos Rádió három zsidó megmondóembere, Bencsik Gyula, Vranik Krisztián és a magát "Barangónak" nevező HVG-munkatárs, Bajtai Zoltán. Utóbbi meglepően őszinte kijelentésre ragadtatta magát, egészen pontosan ezt mondta: "Kiirtanám az összes keresztényt!" "Természetesen" azóta sem kértek bocsánatot. Ezt a rádiót eddig közpénzből támogatták, most pedig "közösségi médiaszolgáltató" lesz.

Az MTA volt elnökének véleménye a magyarságról: "A magyar embernek évszázadnyi időbe tellett, amíg a lovaglástól elgörbült lábával megtanulta az eke utáni egyenes testtartást és leszokott arról, hogy gyönyörűségét lelje az asszonyok és gyermekek lemészárlásában." (Glatz Ferenc)

"Ha felsorolnánk azoknak a zsidóknak az értékeit a magyar kultúrában, amit ha kivonnánk Magyarországról, akkor nem maradna más, csak a bőgatya és a fütyülős barack." (Landeszmann György főrabbi a Heti Magyarország 1993. február 26-i számában megjelent Zsidók és magyarok című interjúban.)

Brutálisan rátámadtak az Operába igyekvő Szentmihályi Szabó Péter író, költőre, valamint feleségére a baloldali tüntetők. Az írót hátba verték, letépték a kabátját, feleségét megrugdosták. A brutális támadás után a rendőrség közleményben tudatta, hogy a rendezvényen atrocitás nem történt. (2012. január 12.)

Tom Lantos, magyar gyűlölő amerikai szenátor mondta: "Mindenki antiszemita, és mindenki Izraelnek az ellensége, aki Izraelnek a politikáját és a cionista politikát nem támogatja."

Nem tudunk arról, hogy a fenti kijelentésekért az elhangzásuk óta bárki, bárhol, bármikor bocsánatot kért volna.
*** TREMA, DAVANTI A TE C'E ROMA !!!***
"Every player has some genius, but there's only one Van Gogh, and there is nobody like Totti."- Trapattoni.
Avatar
Levy ASR
Admin
 
Hozzászólások: 2039
Csatlakozott: 2005.03.14. 20:48
Tartózkodási hely: Zeg

Előző

Vissza: Társalgó

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 5 vendég