AS Roma ultrák

FIGYELEM! MODERÁLT FÓRUM!
Szigorúan az AS Romaval kapcsolatos hozzászólások fóruma.

Re: AS Roma ultrák

HozzászólásSzerző: mcsabi Dátum: 2016.08.09. 12:27


sebastian írta:Akkor hagy kérdezzek Vissza? A véna szkenner, hogyan akadályozza meg a fejed mellett elrepülő üveget? Sehogy! Viszont a Grupamában olyan kamera rendszer van, ami még az "íriszt" is kiolvassa ha akarja! Engedjék be a szurkolókat, és aki balhézik azt tiltsák ki egy életre!!!! Ezt adom!

Na oké, de ha nem veszed fel az adatokat, akkor hiába tudja akár 50 m-ről az ujjlenyomatot is leolvasni a sörösüveg aljáról, ha nem tudják hogy kihez tartozik.
Avatar
mcsabi
 
Hozzászólások: 6575
Csatlakozott: 2012.02.13. 20:38

Re: AS Roma ultrák

HozzászólásSzerző: sebastian Dátum: 2016.08.09. 12:05


Akkor hagy kérdezzek Vissza? A véna szkenner, hogyan akadályozza meg a fejed mellett elrepülő üveget? Sehogy! Viszont a Grupamában olyan kamera rendszer van, ami még az "íriszt" is kiolvassa ha akarja! Engedjék be a szurkolókat, és aki balhézik azt tiltsák ki egy életre!!!! Ezt adom! De az nonszensz, hogy mindenkit egy kalap alá vesznek és mindenki csürhének van kikiáltva!!!!! Mit csinálnak a biometrikus adataimmal??? Amit csak akarnak!!! Soha nem tudod meg ha eladják illetékteleneknek.... Van ennél combosabb témám is... Abban sem kételkednél, de ha megmutatnám valószínűleg azért betérdelnél... S nem városi mese... tanúja voltam....
"Amikor látom Francescot, ahogy köti be a cipőjét és ahogy közben néz, akkor már tudom, hogy ezt nagyon élvezni fogjuk."
Io non perdo mai! O vinco, o imparo!
Avatar
sebastian
 
Hozzászólások: 5747
Csatlakozott: 2009.09.06. 09:51
Tartózkodási hely: Budapest

Re: AS Roma ultrák

HozzászólásSzerző: cejas Dátum: 2016.08.09. 11:42


Konkrétan néhány éve a feleségem elvitt Roma meccsre ajándékként, de csak ott derült ki, hogy a Genoa szurkolói nincsenek annyira jóban a Roma szurkolóival és csak rómaiak vagy Lazio tartománybeliek mehetnek csak be meccsre. (akkor több ilyen meccs is volt) Jegyet nem is kaptunk hivatalosan, feketén vettünk a stadion előtt. A beléptetésnél kérték a személyinket én pedig megmutattam az útlevelemet. Beengedtek minket, mint nem messze tőlünk 2 angolt is annak ellenére, hogy nem mehettünk volna be. Magyarul kivételeztek velünk...
Aláírom, hogy a szabályok nem mindig logikusak (mert pl. mi a francot csinál néhány turista), de megértem hogy kell valamit lépni ha sok a balhé.
Avatar
cejas
 
Hozzászólások: 2920
Csatlakozott: 2005.03.24. 22:58
Tartózkodási hely: Budapest IX.

Re: AS Roma ultrák

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2016.08.09. 11:38


azert nekem ez a gyereket kileptetek a cipojebol sztori egy kicsit budos. azt elhiszem, hogy megtortent, de azt nem, hogy csak ugy... mert ha a kisgyereket kileptetik, akkor mindenkit ki kene... errol meg nem szol a fama...
es a szemelyes tapasztalatom is pont az ellentete ennek, igaz, az jo par eve volt...
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10258
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: AS Roma ultrák

HozzászólásSzerző: cejas Dátum: 2016.08.09. 11:31


Aláírom, hogy nem egyszerű dolog, de akkor is. Nem tudom, hogy ki kezeli az adatokat a Fradinál, de ennek analógiájára a belügyminiszterről is írogatnak ezt-azt, mégis bemegyek az okmányirodába személyit csináltatni. Ez nekem egyenlő a "nem fizetek adót, mert ellopják" hozzáállással. A király is ellopta és a rendszerváltás óta is a megfelelő ember kapja a megfelelő állami beruházást. Nem hiszem, hogy a jövőben másként lenne.
Mondjuk azt nem értem, hogy Baltás Gyuri, aki az adatokat kezeli xy "biztonsági" cégnél (ezek a biztonsági cégek... legalizált...) az mit csinál majd az adataiddal Seba? Kiveszi a pénzed a bankból? Eljárást indíttat ellened a NAV-val? Sandra Bullock módjára elveszíted mindened? Akik eddig vállalták és bementek így is nem tettek eddig semmiféle feljelentést ilyesmiről.

Az hogy ellenőrzik a cipőfűzőt is... Sajnos a kanyarok mindig is híresek voltak. Te biztos láttad az Üllői úton is: szétvert villamosok, megtámadott rendőrök, repkedő kövek, betört szélvédők. Vagy a román válogatott elleni meccs előtt az Erzsébet téren összegyűlt ultrák, akik nem találtak megverendő románokat és így ellátták néhány honfitársuk autójának a baját. Ez nekem olyan, mint a 4. keresztes hadjárat, amelynek sikerült elfoglalnia és kifosztania a szintén keresztény Konstantinápolyt. Nagy sikerek ezek!
Római oldalon pedig volt ugyebár egy rómaiak által elkövetett gyilkosság is, ahol egy nápolyi szintén nem kedves emberkét küldtek át a másvilágra. Amíg gyilkosságok történnek és mennek a balhék, addig nem csoda, hogy egyre szigorodnak a szabályok. Fordítsuk meg! Viselkedjenek az ultrák rendes gyerek módjára és akkor nem lesz ellenőrzés se plexi. Én értem, hogy ennek a levét az issza meg, aki tényleg izomból szurkolni akar, de akkor a normális szurkolói kör lökje ki magából a balhés magot. Ja, tudom, ez soha nem történik meg, hiszen a mag diktál. Amíg lesznek agresszív ultrák és bűnözői körökkel átszőtt csoportok, addig az átvizsgálás és a plexi sem fog változni.
Tudom, hogy régen ez nem így volt. Most már nem szabad szabadon garázdálkodni, mert a csúnya prefektus népszerű akar lenni és nem lehet népszerű amíg a stadion környékén csépelik egymást az emberek.
Avatar
cejas
 
Hozzászólások: 2920
Csatlakozott: 2005.03.24. 22:58
Tartózkodási hely: Budapest IX.

Re: AS Roma ultrák

HozzászólásSzerző: mcsabi Dátum: 2016.08.09. 10:58


Ez szép, kimentek egy békés tüntetésre egy nb2 (?)-es mérkőzésre. Tegyük fel, hogy ennek hatására eltörölnek mindent. Vajon a következő újpest fradin mi történne? Amikor békésen üldögélsz egy ilyen mérkőzésen és 3 cm-re a fejedtől elrepül egy sörösüveg, az engem kicsit frusztrálna. És ha teszem azt nem lenne az a 3 cm, akkor igenis érdekelne, hogy melyik f*sznak köszönhetem a csodás estét a kórházban.
Avatar
mcsabi
 
Hozzászólások: 6575
Csatlakozott: 2012.02.13. 20:38

Re: AS Roma ultrák

HozzászólásSzerző: sebastian Dátum: 2016.08.09. 10:47


Cejas! Nem a vénaszkenner van a baj! Azzal van a baja a többségnek, hogy annál a cégnél, aki a biometrikus adatokat tárolja és kezeli, annál a cégnél minden második ember büntetett előéletű! Ilyen emberekre én magam sem bíznám rá a vénalenyomatomat. Remélem ezt megérted. Rómában sem a plexi fallal van a baj. Pontosan itt írta le valaki, hogy a beléptetésnél milyen atrocitásokat, megalázásokat kell elviselniük az embereknek. A kisgyerekeket kiléptetik a cipőikből, s bűnözőknek vannak beállítva. Ha nem ott szurkolsz, ahova a jegyed szól, és ezt rögzíti a kamera, akkor súlyos euro ezreket kell fizetned büntetés gyanánt.... Mindenki látja Itthon és külföldön is, hogy ez egyik esetben sem a biztonságról és a kulturált szurkolás megteremtésére irányul, hanem az ultrák b@sztatásáról!!!! Ezért nem mennek be!!! Én kint voltam Csepelen, ahol "tüntettek" a Fradi ultrái. Gondoltam megnézem magamnak azt a "csürhét", akiktől védeni kell a többi szurkolót! Hát el kell mondanom nektek, hogy a média és a Kubatov bagázsa erősen ferdíti a valóságot! Ultrák? Igen!!! Balhéznak? 1x sem volt atrocitás! Sőt ha valaki nem viselkedett normálisan, a többiek rászóltak, hogy viselkedjen, mert nem ezért vagyunk itt!! Gyerekek az anyukájuk nyakában buzdították a Ferencvárost! Egyértelműen kimondhatom, hogy Kubatov a gátja, hogy az Üllői úton az ultrák is buzdíthassák a csapatukat. És simán eltudom képzelni, hogy Rómában sincsen ez másképpen a leírtak alapján. Csak ott nem a Csapat vezetése a ludas, hanem az az idióta aki bevezette a "szigorított ellenőrzést, tehát az ultrák b@szogatását!!!! Éppen ezért kellene Rómában a csapatnak és a vezetőségnek rendeznie a kialakult helyzetet! Akár odáig is elmenve, hogy nem lépnek pályára addig, ameddig nem normalizálódik a helyzet!!
"Amikor látom Francescot, ahogy köti be a cipőjét és ahogy közben néz, akkor már tudom, hogy ezt nagyon élvezni fogjuk."
Io non perdo mai! O vinco, o imparo!
Avatar
sebastian
 
Hozzászólások: 5747
Csatlakozott: 2009.09.06. 09:51
Tartózkodási hely: Budapest

Re: AS Roma ultrák

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2016.08.09. 10:41


Huuu...
Reméljük ezt a hozzászólásodat nem olvassák a római ultrák,mcsabi.
Lesöpredékezni mintegy 10-15 ezer embert...
Zsolti
 
Hozzászólások: 11341
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: AS Roma ultrák

HozzászólásSzerző: mcsabi Dátum: 2016.08.09. 10:35


cejas írta:

Mint általában a legtöbb írásodra, erre is csak azt tudom mondani, hogy +1. Amikor szar volt a szitu, a játékosok kimentek eléjük és vállalták a következményeket. Most náluk rossz a helyzet és rögtön elfordulnak? Remélem hamarosan inkább a családosok kezdenek kimenni a mérkőzésekre, amikor rájönnek, hogy ezek a huligánok már nincsenek ott, mert a szitkozódásokra és az azok miatti büntetésekre nincs szükség, ahogy erre a söpredékre se.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mcsabi 2016.08.09. 10:49-kor.
Avatar
mcsabi
 
Hozzászólások: 6575
Csatlakozott: 2012.02.13. 20:38

Re: AS Roma ultrák

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2016.08.09. 08:00


"Nem vagyok biztos a döntésem helyességében..." Így kezdtem.
Amúgy meg el ne higgyétek már,hogy pisztolyt fogtak a fejemhez.Itthon ülök a gép előtt,és pötyögök.
Zsolti
 
Hozzászólások: 11341
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: AS Roma ultrák

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2016.08.09. 06:36


de akkor ez csak egy eletmento valasztas. csoppet sem hiteles...
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10258
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: AS Roma ultrák

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2016.08.09. 05:32


Világos.
Ám pisztolyt szorítottak a fejemhez,és muszáj volt választanom. :wink:
Zsolti
 
Hozzászólások: 11341
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: AS Roma ultrák

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2016.08.08. 22:10


Zsolti, miért kellene bárkivel lennünk? Én sajnálom a játékosainkat, sajnálom a tévé előtt ülő saját magamat, de sajnálom a teljes klubot, meg a kinti ultrákat is. Mert ez így senkinek nem jó. Megítélni meg nem tudom, hogy ki ölt meg kit. Pedig olvastam rengeteget itt és mindenütt a témáról. Vitathatatlanul mindenkinek van igaza és mindenki hibázott is.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 9883
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: AS Roma ultrák

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2016.08.08. 21:58


Cejas,te most megint leírtad a dolog egyik oldalát.És igazad van.
A másikat meg többek között F72 írta le anno többször is.
Nem vagyok biztos a döntésem helyességében,de én most már egyértelműen az ultrákkal vagyok.
Zsolti
 
Hozzászólások: 11341
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: AS Roma ultrák

HozzászólásSzerző: cejas Dátum: 2016.08.08. 21:48


Továbbra sem értem, hogy miért nem tud a szurkoló bemenni a stadionba újlenyomat/vénaszkenneléssel, majd a plexifal mellett állva szurkolni a csapatáért. Ugyanúgy lehet énekelni, kiabaálni, együtt ordítani. A görögtűznek is megvolt a hangulata, de attól még görögtűz nélkül is lehet szurkolni és csinálják is a világ számos pontján. Ugyanezt lehet újlenyomattal és plexifallal is. Ez csak a szurkolók saját döntése. Fúj fúj vénaszkenner, de nem értem miért fúj. Fáj? Ja, hogy aki másodállásban néha késelget is, az nem mehet be... Bocs.

Hornby: Fociláz. Más hangulatú volt egy PL meccs 40 éve és más most. Akkor a hangulat része volt az ellen táborának lerohanása és fordulónként egy szurkoló meghalt a rendszeres meccs előtti és utáni aggresszióban. Azóta növekedtek a jegyárak, kamerák lettek a stadionokban, bizonyos elemek kiszorultak, a hangulat más - de nem mondja Hornby sem, hogy nincs.

A plexifal persze nekem teljesen logikátlan, de ennek ellenére be lehetne menni üvöltözni és zászlót lengetni, nem a tereken csinálva ugyanezt a kivetítők árnyékában. A klub hűtlensége vagy az ultrák kicsinyessége - döntse el mindenki maga.
Avatar
cejas
 
Hozzászólások: 2920
Csatlakozott: 2005.03.24. 22:58
Tartózkodási hely: Budapest IX.

Re: AS Roma ultrák

HozzászólásSzerző: sebastian Dátum: 2016.08.08. 19:37


Igen. Én említettem. És azóta sem lehet hallani semmit sem a témáról. Nagyon ki leszek az edzőmeccs hangulattól... Tudom, hogy túlzás, de ha a játékosoknak és az egyesületnek is fontosak a szurkolók, akkor simán megtehetnék, hogy nem mennek ki a pályára addig, ameddig nem rendeződik ez az állapot! Ez igaz az FTC-re is! Ha kollektíve összefog a csapat, akkor nem tud mit csinálni a vezetőség, mert mindenkit nem küldhetnek el, büntethetnek a kispaddal stb.... Ebből kiindulva... Talán még sem annyira fontosak az ultrák???? Csak szavakban vagyunk erősek, de tettekben nem??
"Amikor látom Francescot, ahogy köti be a cipőjét és ahogy közben néz, akkor már tudom, hogy ezt nagyon élvezni fogjuk."
Io non perdo mai! O vinco, o imparo!
Avatar
sebastian
 
Hozzászólások: 5747
Csatlakozott: 2009.09.06. 09:51
Tartózkodási hely: Budapest

Re: AS Roma ultrák

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2016.08.08. 19:20


Ja.
Nyilván arra értettem,amit már írt is valaki (talán seba),hogy minden igazolásnál fontosabb lett volna ezt az ügyet a nyáron rendezni.
Pallottának ennyire meg lenne kötve a keze?
Zsolti
 
Hozzászólások: 11341
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: AS Roma ultrák

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2016.08.08. 19:18


miert? en rendesen megettem az ebedemet, szepen letakaritottam a tanyert. nem ezt erdemlem...
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10258
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: AS Roma ultrák

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2016.08.08. 18:11


Kubatov keze sokáig elér.
Tán Vizoviczki Rómában is vásárolt néhány diszkót?
Amúgy a viccet félretéve kur.ára megérdemeljük a temetői hangulatot.
Zsolti
 
Hozzászólások: 11341
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: AS Roma ultrák

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2016.08.08. 17:42


ok k3rites marad meg vmi ujjlenyomatvizsgalat is lesz.
var minket a csodas zart kapus hangulat...
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10258
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: AS Roma ultrák

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2016.08.05. 05:40


es most mi a helyzet? kerites, berletek, stb?
csond van, de epp ez az, amit nem ohajtok!
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10258
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: AS Roma ultrák

HozzászólásSzerző: fradista romanista Dátum: 2016.04.20. 07:10


2 évet kért az ügyész arra a f@szira, aki 2 éve lelőtt egy nápolyi ultrát. Úgy rekonstruálták a dolgot, hogy néhány római (köztük a gyilkos de sanctis, lőfegyverrel, ugyebár) direkt várta a nápolyiak buszát, megdobálták a buszt,kiabáltak, hogy száljatok ki, kinyírunk titeket. Azok le is szálltak, de végülis a római kemény fiúknak kellett menekülni, és ekkor lőtt a fickó. Pár évet kértek a bunyó miatt egyébként 2 nápolyira is
Avatar
fradista romanista
 
Hozzászólások: 9244
Csatlakozott: 2006.02.06. 17:52
Tartózkodási hely: BP XIV

Re: AS Roma ultrák

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2016.04.03. 14:42


vagy 10ezren, a kommentátor szerint
de igazából mindegy sajnos :(
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27870
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: AS Roma ultrák

HozzászólásSzerző: fradista romanista Dátum: 2016.04.03. 14:35


Állitólag ott is csak 4000-en vannak. Ilyet még a fradi -tábor is csinált.....
Avatar
fradista romanista
 
Hozzászólások: 9244
Csatlakozott: 2006.02.06. 17:52
Tartózkodási hely: BP XIV

Re: AS Roma ultrák

HozzászólásSzerző: sebastian Dátum: 2016.04.03. 13:56


Én is most láttam! Brutális!!!
"Amikor látom Francescot, ahogy köti be a cipőjét és ahogy közben néz, akkor már tudom, hogy ezt nagyon élvezni fogjuk."
Io non perdo mai! O vinco, o imparo!
Avatar
sebastian
 
Hozzászólások: 5747
Csatlakozott: 2009.09.06. 09:51
Tartózkodási hely: Budapest

ElőzőKövetkező

Vissza: AS Roma

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 43 vendég

cron