Serie A

FIGYELEM! MODERÁLT FÓRUM!
Szigorúan az AS Romaval kapcsolatos hozzászólások fóruma.

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: snatch Dátum: 2021.04.20. 16:30


a mostani hivatalos kommunikáció szerint mi nem szeretnénk ennek a top12-nek a részese lenni. Halleluja
Avatar
snatch
Site Admin
 
Hozzászólások: 8093
Csatlakozott: 2004.07.14. 10:00
Tartózkodási hely: Érd

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2021.04.20. 15:50


Reális felvetések és majd mindegyikre olvastam már ilyen vagy olyan megoldást. De ez mind pletyka. Valóban olyan kidolgozatlan még az egész, hogy nincs érteleme a részleteivel foglalkozni. Ők tizenketten, egy drabális elefántként berongyoltak a focivilág közepébe. Az biztos hogy a jelenlegi rendszer + a szuperliga együtt nem működhet. Azért az is biztos, hogy egyik sem fogja nullára taposni a másikat.

Azért az valami egészen döbbenetes, hogy milyen profi és befolyásos szervezetek is képesek ilyen amatőr módon kommunikálni.

A focit és a szórakozásunkat (szorakozásomat?) kicsit sem féltem. A rendszerek átalakulnak, de a játék ettől még nem. Presztizse úgyis annak lesz, ami minőségi. Azt meg szeretni fogom nézni. Én még azt sem nagyon látom, hogy a Roma ebből hogy jöhet ki nagyon szarul. Ott vagyunk a világ 30 legértékesebb klubja között. Ennél csak többre lehet kontinens méretű rendszert szervezni. Úgyhogy valamilyen részben szereplői leszünk mi is.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 9917
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: Wolfie Dátum: 2021.04.20. 14:10


Engem az is érdekelne mi az elgondolás a Szuperliga nem állandó tagjaival:
- tegyük fel marad Serie A-ban a Juve, Inter, Milan, ők az első három helyezett a bajnoki tabellán, de ők nem mennek Bl-be, mert éljen a szuperliga.
- modjuk a Napoli a 4. helyezett, ők mennek alanyi jogon Bl-be
- mi 5. helyen mondjuk mennénk a BL-be, de bocs idén inkább passzoljuk, mert meghívnak (nyilván nem teljesítmény miatt, hanem marketing érték miatt) a superligába? majd ha ott nem hozzuk a megfelelő nézettségi adatokat elkaszálnak mint egy jo amcsi sorozatot és akkor jövőre megint kopogunk hogy játszanánk a BL-ben
- és emellett akkor ezek után a bajnoki 6-7-8 menne a bl-be?

És egyáltalán a BL mint olyan fenntartható-e a kisebb érdeklődést kiváltó csapatokkal, az überliga árnyékában. Gyanítom érdeklődés hiányában szépen visszasüllyed majd egy európa liga szintjére. Mind szakmai, mind pénzügyi téren.

Agyrém, minden szinten.

Egyrészről az irány, értem hogy a jelenlegi helyzet nem maradhat és valamit kell csinálni, de szerintem nagyon nem jó irányba megy a dolog.
Nyilván rengeteg részlet nincs kidolgozva vagy csak nincs a nyilvánosság elé tárva de ez nekem borzasztóan nem tetszik!!!

Arról nem is beszélve, hogy persze egy korrupt, saját zsebét tömő banda az UEFA; de élek a gyanúval, hogy a Perez, Agnelli, Glazer fémjelezte ligafejek egy hangyafa*nyival sem lesznek jobbak. Sőt, mivel nincs még egy rossz, de létező felső kontroll gyakorlatilag saját csapatuk (értsd. profitjuk) előnybejuttatása érdekében fognak meghozni minden szabályt. Akinek meg nem tetszik azt kiszavazzák és köszönjük a részvételt...


Ja, és nem mellékesen én azért azt is megjegyezném, hogy ezeknek a kluboknak a brandértékét és gazdasági erejét ha nem is teljesen, de szerintem igen nagy mértékben megalapozta az UEFA által megszervezett és felépített Bajnokok ligája. Értem én, hogy a keveslik a visszaosztott pénzt, na de azért mégis...

Illetve az sem túl szimpatikus, hogy jelen pillanatban úgy néz ki összeállt egy tröszt, aki a médiában, nyiltan csak az UEFA-t zsarolja, de valójában minden egyes potenciális résztvevő is kényszerpályára tettek. Azt gondolom, hogy ha tényleg létrjenön ez a szuperliga, akkor anyagilag nem nagyon lesz aki nélküle bármilyen módon versenyképe lenne, hiszen az összes szponzor a nagy pénzekkel oda fog sorakozni. És nem csak arra gondolok, hogy a szuperligás csapatokkal nem lehet majd felvenni a versenyt, szerintem ennél sok esetben a mezei klubok létfentartása is veszélybe kerül
Wolfie
 
Hozzászólások: 74
Csatlakozott: 2016.01.17. 15:34

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2021.04.20. 13:35


fogkefe1 írta: Vicces is lenne, az 5 bejutó egyszer játszana a nemzeti ligában másik évben pedig nem mert indulna a szulerligában? Aztán az 5. osztálytól indulna legközelebb?


Igen, pont ezen röhögtem egy poolos haverommal. Mi lesz a ligából kieső meghívottakkal, akik nem indulhattak a ESL miatt a saját bajnokságukban? Hova esnek ki a nem állandó tagok?
Perez gyógyszere kicsit elgurult. Ha ad még pár ilyen interjút, kb bohócot csinál az egész ligából.

Amúgy a saját közvéleménykutatásom szerint 2-2 a támogatók és ellenők aránya a top12 szurkerek közül. Egy milanista és egy Liverpool fan szeretné, egy milanista utálná, eg ypedig csak akkor szeretné, ha maradnának a Serie Aban is. Több aberrált ismerősöm nincs :)
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 9917
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: fogkefe1 Dátum: 2021.04.20. 13:20


Sajnálom, hogy mi nem veszünk részt. A 112. Roma-Arsenal barátságos meccset is meg tudom nézni, ha Roma meccs van érdekel. Viszont ez így gyenge, mert a Barcelona-Arsenal már nem fog érdekelni ha nincs tétje, nincs rendszere.

Egy fizetési sapkás rendszer mondjuk 30 csapattal rájátszással érdekelne.

De sok ötlet lenne, biztos sok megoldás van. Egy ne legyen. Ne szakadjon szét a liga. Tehát ne legyen az, hogy most a 20 szuperligás csapat nem játszik a bajnokságban. Vicces is lenne, az 5 bejutó egyszer játszana a nemzeti ligában másik évben pedig nem mert indulna a szulerligában? Aztán az 5. osztálytól indulna legközelebb?

Kicsit átgondolatlan, szerintem ez blöff egyelőre.
"Az eredmény véletlenszerű, a mutatott játék nem." - Zdenek Zeman
Avatar
fogkefe1
 
Hozzászólások: 4196
Csatlakozott: 2013.01.11. 17:39

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2021.04.20. 09:08


Ezt mondjuk pont nem olvastam, de mindenhonnan ömlik a ESL utálat.
Az egyetlen érv az, hogy a hazai bajnokságokat tönkreteszi. Fura, hogy a ligákkal nem volt alaposabb egyeztetés. Ha a cél az UEFA megkerülése volt, akkor azt lehetett volna körültekintőbben is csinálni.

Kíváncsi vagyok hogy meghátrálnak-e a népharag elől. Amúgy zseniális meme alapanyag lett :)
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 9917
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2021.04.20. 08:56


off: ha igaz lenne a pletyka, hogy Mout azért rúgták ki, mert nem volt hajnlandó edzést tartani tiltakozásul a szuperliga ellen, akkor maxi respect
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27933
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2021.04.20. 08:01


OK, akkor visszavontam. ki is törlöm :)

Én a Szuperliga célját értem. A kényszerűséget is sejteni vélem mögötte. De inkább azt mondom, hogy valószínűleg jól elleszek vele, mintsem azt hogy húdefasza lesz.
Draft, salery cap és egy normális kollektív szerződés nélkül ez így is egy nagyon torz rendszer lesz. Azt sem látom elsőre, hogy mondjuk a bajnokság felétől hogy lesz legalább minden második meccsnek tétje. Azért így hogy a kiesést törlik a rendszerből, elég komolys izgalom és motivációs faktor vész el. Egy barátságos Barca-Arsenalt pedig (majdnem) annyira lef.sok, mint snatch.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 9917
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2021.04.20. 07:40


Ok a korrupt csapatokat utaljak, te a korrupt szervezetet. Nincs ezzel semmi problema. Sot! A korrupcio utalata egy pozitiv dolog, ugyhogy ez dicseret volt a reszemrol!
Vagy a rosszabbik fajta volt a gond? Akkor a jobbik fajta vagy!
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10289
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2021.04.20. 06:56


Trigo, a szurkolókat kifejezetten azért kérdeztem, mert nem tudom hogy van-e erről bármilyen kimutatás, közvéleménykutatás globálisan. Az első kommentek 90%-ban (de lehet hogy még magasabban) negatívak. A "véleményvezérek" pedig 99%-ban elítélik az új ligát. De elképzelhető, hogy a top12 úgy ment neki egy ilyen helyzetnek, hogy meg sem próbáltak piackutatni? Hatalmas hiba lenne. Én nem nézem ki belőlük. De az is lehet, hogy volt felmérés, ki is jött, hogy ez a közhangulat. Akkor viszont rohadt nagy lehet a baj, hogy mégis meglépték.
De azt is el tudom képzelni, hogy van egy csendesebb szurkolói réteg, aki az új ligának örül. Csak ők nem visznek ki drapikat. Nem tudom, de rohadtul érdekel. Ezért kérdeztem.
Fura, hogy valaki szurkol egy csapatnak és konzerválni akar egy olyan helyzetet, ami hosszútávon (gazdaságilag) tönkreteszi a klubot. A megoldás esélyét kínáló alternatívát pedig kapásból gyűlöli. De Roma szurkoló vagyok, úgyhogy lövésem sincs milyen lehet most a top12 szurker lelkiállapota. Én azt hiszem helyükben örülnék egy sikeres új ligának. Eddig is imádták a gazdasági fölényt, miért ne szeretnék a négyszer-ötször akkorát? Eddig is imádták, hogy csak nekik lehet Messijük, Neymarjuk, Ronaldojuk. Ezután még inkább csak nekik lehetne. De nem vagyok a helyükben így vastagon tévedhetek.
Trigoria írta:te kérdezted a szurkolókat, én elmondtam szerintem hogy vélekednek, majd azt mondod, hogy nem számít :)

Ilyet nem mondtam. A "többi" nem számítot úgy értettem, hogy ha Agnelli lennék, aligha érdekelnének a Roma szurkolók, vagy a napolitanok. A sajátjaim legyenek mellettem, akik utálnak azok pedig úgyis nézni fogják a meccseimet (ahogy eddig is), azaz a nézetségi adatok jók lesznek. Ezért nem számítanak. Ettől a véleményed (és másoké is) még nagyon is érdekel, mert annyira nem értem a nagy ellenszenvet a top12 szurkolók részéről. Tudom, hogy te sem vagy az, de lehet sokkal jobban érzed mi az ő problémájuk. Lehet hog ysokkal többet jelent pl egy juventinonak az ezredik scudetto, mint a BL serleg?

Én biztos hogy nézni fogom az új ligát is és még biztosabb, hogy a Serie At is. Akár a három naggyal, akár nélküle. Ezért vagyok tök semleges. Mindegy mi a vége, foci volt, van, lesz. Olaszként valószínűleg zavarna az olasz foci globalizálódása, de magyar vagyok és a magyar focit már rég lesz.rom. A nemzeti fociról nagyon másképp gondolkodunk, tudom.

Az UEFA vs top12 vitában pedig egyértelműen a top12 mellett vagyok. Gondoljatok már bele, hogy a megtermelt bevételed 75-80%át lenyúlja valaki és a fejed felett osztja szét. Ti hogy viselnétek? Amíg nyereséges vagy így is, addig még csak-csak elvagy ezzel a tudattal, de ha a hosszútávú léted múlik rajta, akkor nem tennél ellene? Rohadtul tennék. Lehet hogy hülyeséget és még rosszabb lesz, de megpróbálni muszáj. Hát most megpróbálják.
A hozzászólást 6 alkalommal szerkesztették, utoljára F.Totti 2021.04.20. 08:14-kor.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 9917
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: fogkefe1 Dátum: 2021.04.20. 06:19


Amúgy nagyon csalódott vagyok most. Sajnálom, hogy az UEFA ezt engedte idáig süllyedni. (Mármint, hogy ennyire pénz éhesek)

Perez nyilatkozatát olvasva szerintem tárgyalni akarnak, hogy jobb legyen a BL és cserébe törlik a szuperligát. Azt is nyilatkozta, hogy az 5 szabad helyre olyan csapatokat várnak majd mint az AS Roma és Napoli, de nekünk kvalifikálnunk kell majd magunkat.
"Az eredmény véletlenszerű, a mutatott játék nem." - Zdenek Zeman
Avatar
fogkefe1
 
Hozzászólások: 4196
Csatlakozott: 2013.01.11. 17:39

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2021.04.20. 04:20


F.totti, a megn,ilatkozasaid alapjan te is hater vagy. Raadasul a rosszabbik fajta, az altalad hatereknek nevezettek kozul sokan azt mondjak, nem nezik azbuj ligat. Te viszon ugy haterkedsz, hogy nezed a heterelt szervezet meccseit.

De ez jo. Nem szamitanak a helyi nezok. Es akkor mi lesz? Marad az algoritmus altal gemeralt muszurkolas? Mondjuk a mostani generaciot, lehet, hogy nem zavarna.
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10289
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2021.04.19. 22:39


te kérdezted a szurkolókat, én elmondtam szerintem hogy vélekednek, majd azt mondod, hogy nem számít :) így nehéz beszélgetni :D
Előre szólok, hogy én mint hater nem nézném. Egyetlen meccsét sem. Nem is érdekelne, és már csak elvből sem. És én az elvi döntéseimet örökre megtartom. De persze igazad van abban, hogy a nézettsége nyilván nagy lenne ... egy ideig
Amiről meg írod, hogy nem érted.... hát én ebbe tényleg nem megyek bele. Ezt vagy érzi az ember, hogy mit jelent ez az egész a labdarúgásra nézve, vagy nem. Pontosabban vagy érzi és úgy gondolja, ahogy én, vagy nem.

Én a hivatalos döntésekig kiszállok ebből a beszélgetésből, bocs :)
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27933
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: mcsabi Dátum: 2021.04.19. 22:39


Én részemről már most szívesebben néznék egy olasz bajnokságot a top3 nélkül. Egyszerűen unalmas már, hogy mindig ez a 3 nyeri a bajnokságot, másnak esélye sincs, mert sokkal kevesebb a lehetőség és ha egyszer véletlenül másnak ki is jönne a lépés, akkor is jönne egy bíró és elcsalná a mérkőzéseket, max fél évig eltiltják attól, hogy az adott csapatnak fújjon, nagy cucc.
A top3 mögött meg mindig nagyon volt a rotáció, izgalmasabb lenne a bajnokság. Mindegyik sztár se menne át, ha a nemzeti keretből repülésnének.
Ami meg a másik oldalt illetti, szerintem naivság lenne azt gondolni, hogy ilyen Florentino Perezek és Agnellik vezette liga teljesen tiszta lenne. Tőlem aztán olyan bunda meccseket rendeznek, amilyeneket csak akarnak, nem igazán érdekelne a dolog.
Avatar
mcsabi
 
Hozzászólások: 6576
Csatlakozott: 2012.02.13. 20:38

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2021.04.19. 22:00


Trigoria írta:az érintett induló csapatok drukkerei között is tuti 50-50 max az arány, de a többi klub drukkerei között meg nem is kérdés


A 'többi' nem hiszem hogy bármit számít. Bár talán a nézettség miatt valamelyest. De a haterek is nézni fogják a meccseket (csak épp más miatt) , úgyhogy tényleg közel nullát számít a többi.

Egyébként fel nem foghatom mi a baj ezzel. Miért áll egy a saját csapatát a biztos csőd felé vezető rendszer és egy egyértelműen korrupt szervezet mellé a szurkoló? A 'többit' értem. Roma szurkolóként nekünk is szívás. A tízenkettők szurkolóit nem.

Az egyetlen indok a nemzeti bajnokságok gyengülése lehet. De azok a BL miatt is gyengülnek és a klubok maradnának is a saját bajnokságukban. Az UEFA akarja őket kizáratni.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 9917
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: feram89 Dátum: 2021.04.19. 21:40


Eddigi tervek , lehet sok kacsa is: Bevételed 55% költheted csak játékosfizetésre,bírok mint az nfl-be mikrofon segitségével megmagyarázzák a döntéseket,csapatok bl győzelmeket tovább viszik mint szuperliga győzelem.
Bl-be Bayern, Porto és Dortmund játsza le az elődöntőket a kizárt csapatok helyett
feram89
 
Hozzászólások: 379
Csatlakozott: 2013.03.13. 08:13
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2021.04.19. 21:32


A szurkolók véleménye pedig mi?
elsöprő többséggel a szuperliga elleni, ebben egészen biztos vagyok
az érintett induló csapatok drukkerei között is tuti 50-50 max az arány, de a többi klub drukkerei között meg nem is kérdés
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27933
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2021.04.19. 20:56


Oké, de mindkét oldalon a felsoroltak vannak tomm. :)

A szurkolók véleménye pedig mi?
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 9917
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2021.04.19. 20:50


Amerikai befektetők, posztszovjet oligarchák, arab sejkek, dúsgazdag ázsiaiak pénze. Európa és az európai szurkolók véleménye alig számít.
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10289
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: fogkefe1 Dátum: 2021.04.19. 20:50


F.Totti írta:
fogkefe1 írta:Tényleg annyi kellene mint kosárban amit a Fiba művel.


A FIBA konkrétan engedett, ezért jött létre az Euroleague és ezért maradtak a nagyok a saját bajnokságukban is. Az UEFA sosem fog így meghátrálni.

Igen.
Szerintem ez lenne a jó, csak ésszerű keretek között.

Nekem mindegy, hogy BL a neve vagy Szuperliga. Csak ne a Molde a Dinamo Kiev és a tököm tudja ki játszom benne.
Hanem mondjuk egy Zenit, Fener, Porto helyettük.
Szép, hogy kijutott a Fradi, de nem BL-be való csapat. Valszeg rajtunk kívül nem is érdekelt senkit a meccsei

Valószínűleg valahogy megegyeznek majd, mert ahogy Trigo írta ha kettészakadnak, ott lesz vége a focinak.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára fogkefe1 2021.04.19. 20:55-kor.
"Az eredmény véletlenszerű, a mutatott játék nem." - Zdenek Zeman
Avatar
fogkefe1
 
Hozzászólások: 4196
Csatlakozott: 2013.01.11. 17:39

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2021.04.19. 20:45


fogkefe1 írta:Tényleg annyi kellene mint kosárban amit a Fiba művel.


A FIBA konkrétan engedett, ezért jött létre az Euroleague és ezért maradtak a nagyok a saját bajnokságukban is. Az UEFA sosem fog így meghátrálni.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 9917
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2021.04.19. 20:40

Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27933
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: fogkefe1 Dátum: 2021.04.19. 20:38


Engem azért bosszant, mert korruptak mint az állat, de sajnos minden a világon. Nyissátok fel az újságot, nézzétek meg a netflixen a hálászatról szóló filmet.

Az Európa Liga is pár éve fos volt, napjainkban elkezdtek komolyan venni. Régen ott játszott a B csapatunk mindig, most már a bajnokságban játszik a B csapatunk.
UEFA vicc, de tényleg próbálják jobbá tenni. 32 csapatos EL jövőre, hogy ne minden jött-ment jusson be, elindítják a konföderációs kupát, ami aztán tényleg nem fog senkit sem érdekelni, de ott játszhatnak a kicsik.

Tényleg annyi kellene mint kosárban amit a Fiba művel.
BL-ben legyen a 26 legjobb csapat még 6 kiscsapat a kirakatba aztán kész. Nekem az is tetszett, hogy 3 éve vagy mikor elindították, hogy a topligákból 4 csapat kerül be, ugye ezzel szívünk, hogy nálunk csak 3 volt. Jobb is lett a bajnokság.

De ez a szuperkupa nekem nagyon büdös.
Remélem annyi lesz, hogy most izmoznak aztán megegyeznek, mert ezután bárhol lesz a Roma nem fogok tudni neki szurkolni. Ha a tarcsi pályán akkor azért, ha a szuperligában akkor azért.
"Az eredmény véletlenszerű, a mutatott játék nem." - Zdenek Zeman
Avatar
fogkefe1
 
Hozzászólások: 4196
Csatlakozott: 2013.01.11. 17:39

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2021.04.19. 20:37


Trigoria írta:tudtommla Uefa és Fifa egybeen van most ebben



A FIFA semmilyen szankciót nem említett eddig. Közzétettek egy "nem örülünk" kommentárt és azóta kuss. Infantino nem hülye. Kivár. Nincsenek az UEFÁhoz kötve. A sját tornájuk nézettségét nem okvetlenül akarják a béka segge alá rántani. Esik az így is.
AZ alternatív EB alatt nem válogatott tornát érts, hanem bármilyet, amin Cé, Messi és társaik játszanak. Szemben pedig menne szlovák-északmacedón rangadó vagy akár egy olasz-portugál a top12 járékosok nélkül. NEm kérdés melyiket nézné több ember.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára F.Totti 2021.04.19. 20:42-kor.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 9917
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2021.04.19. 20:29


tudtommla Uefa és Fifa egybeen van most ebben

Cé pedig nem tévén fogja nézni az EB-t, hanem játszik majd egy másik tornán, az alternatív EBn. És akkor kíváncsi leszek ki mit fog nézni tévén :D
na ne vicceljünk :D :D
Pontosabban úgy lehetne igazad, hogy az Uefa és Fifa megszűnne , mert életképtelen maradna és más venné át a helyét, aki vinné tovább az EB-ket Vb-ket. Kettő párhuzamosan nem létezhet hosszú távon. (Értsd, akár 3 év múltán is)

mindegy is, én tudom mit szeretnék, vagy mit nem, innentől kár ezen gagyognom addig, míg el nem dől :)
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 27933
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

ElőzőKövetkező

Vissza: AS Roma

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 70 vendég