off:
imádom ahogy pörgetitek ketten a topikokat egész nyáron

lehet nem tudunk róla, és sn fizet érte?

Ugyanezt hallottam, ezért amikor írtam, direkt megnéztem, mennyit játszott. Tavaly a szezon első kb. 2/3-ban fix kezdő volt, aztán sérült volt, majd nem játszott utána (amikor már vélhetően tudni lehetett, hogy elmegy). Emellett ő volt a csk. Ez nálam nagyon nem cserejátékos kategória, de mindegy.F.Totti írta:jazon írta:Emellett ingyen távozott Kessié a Barcába, Romagnoli a Lazioba az alapembereik közül.
Romagnoli alapember???! Dehogyis. Már inkább ötödik, mint negyedik volt a CB rangsorukban.
A Milan velük sajnos nem gyengült jelentősen (vagy semennyire ha csaka kezdőt nézzük). Nem kapkodnak. Ha igazolnak, akkor igazi sztárt akarnak. Ndicka, Ziyech, Renato Sanches és De Ketelaere mind 30-40 milkés játékosok. A kis belga még több is. Szerintem érte legalább 50et fog kapni a Brugge.
jazon írta:Emellett ingyen távozott Kessié a Barcába, Romagnoli a Lazioba az alapembereik közül.
A mennyei a legjobb!tomm írta:Hogyne lenne. Ez nem azt jelenti, hogy a milan gyenge, hanem, hogy a magyar bajnoksag sokszor erosebb, mint az olasz.
:DTrigoria írta:https://infostart.hu/sport/2022/07/09/berlusconi-szigoru-felteteleket-szabott-de-persze-vannak-kivetelekA terv az, hogy a kiszemeltnek olasznak kell lennie, nem lehet tetoválása, fülbevalója, vagy szakálla, a frizurájának pedig „tisztán formázottnak” kell lennie – ez utóbbi a legkisebb gond, a klub fizet egy fodrászt, aki kérésre megregulázza bárki hajkoronáját.
A terv az, hogy a kiszemeltnek olasznak kell lennie, nem lehet tetoválása, fülbevalója, vagy szakálla, a frizurájának pedig „tisztán formázottnak” kell lennie – ez utóbbi a legkisebb gond, a klub fizet egy fodrászt, aki kérésre megregulázza bárki hajkoronáját.
Jelenlévő fórumozók: Bing [Bot], Google [Bot], Majestic-12 [Bot] valamint 0 vendég