Serie A

FIGYELEM! MODERÁLT FÓRUM!
Szigorúan az AS Romaval kapcsolatos hozzászólások fóruma.

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2022.07.26. 15:39


Romagnoli mindegy mikor mi volt. Most szar. Retek lassú. Ha kellett volna a Milannak simán ott tartják.

Kessie alapember volt, de tavalyhoz képest visszaesett. A bajnokok ligája meccseken zavaró volt a technikai hiányossága, nulla nyomásállósága. Húzóember idén már messze nem volt (persze ebben része lehet annak is, hogy tudta el fog igazolni). Tonaliról szól a Milan középpályás játéka. Bennacer ugyanazt tudja mint az örökifjú elefánt (kevesebb lendület, nagyobb passzpontosság). A mélység sérült, nem a kezdő tudása. Két embert nem kell pótolniuk, csak Kessiet. Ráadásul az ő távozását lassan egy éve tudják. Bőven nem érte őket váratlanul. És nem is aggódják túl, mert ott van az algír.

De Ketelaere 21 évesen a belga bajnok, bajnokok ligája gólszerző és válogatott. Olyan sok egyebet nem tehetett volna le. KDB ennyi évesen pont itt tartott, amikor a Chelsea leigazolta. Nem véletlen a párhuzam. Ráadásul nem egy afrikai vagy dél-amerikai csodagyerekről van szó, hanem egy belgáról, akinek minden óráját figyelik a scoutok évek óta. 10 top klubból kb. 9 őt választaná most Kessie helyett, de lehet hogy annak az egynek van igaza. Kessie elég ritkán játszott AM-ben (pontosabban AMben szinte soha, de volt hogy ő volt az ék mögötti középpályás). Az inkább Diaz vagy Krunic helye volt. Mindkettőnél nagyságrendekkel jobb játékos már most De Ketelaer. Mondjuk egy kicsit korai őt még itt elemezgetni.
Csak azért hoztam példaként, hogy egy érte folyó licitet nem feltétlenül könnyű megnyerni. Nem ekézném Maldinit, hogy miért nincs még a keretükben. És ugyanez igaz a többi célpontjukra is. Milan szurker ismerősöm van jónéhány és mind nagyon elégedett a munkájával.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 9941
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: jazon Dátum: 2022.07.26. 14:39


F.Totti írta:
jazon írta:Emellett ingyen távozott Kessié a Barcába, Romagnoli a Lazioba az alapembereik közül.


Romagnoli alapember???! Dehogyis. Már inkább ötödik, mint negyedik volt a CB rangsorukban.

A Milan velük sajnos nem gyengült jelentősen (vagy semennyire ha csaka kezdőt nézzük). Nem kapkodnak. Ha igazolnak, akkor igazi sztárt akarnak. Ndicka, Ziyech, Renato Sanches és De Ketelaere mind 30-40 milkés játékosok. A kis belga még több is. Szerintem érte legalább 50et fog kapni a Brugge.
Ugyanezt hallottam, ezért amikor írtam, direkt megnéztem, mennyit játszott. Tavaly a szezon első kb. 2/3-ban fix kezdő volt, aztán sérült volt, majd nem játszott utána (amikor már vélhetően tudni lehetett, hogy elmegy). Emellett ő volt a csk. Ez nálam nagyon nem cserejátékos kategória, de mindegy.

Kessié sem nagy veszteség? Őt nem néztem meg, hogy mennyit játszott, őt anélkül is tudni, hogy húzóember ott.
A kis belga meg még azon kívül, hogy kikiáltják az új valaminek, semmit nem tett le az asztalra. Kessié szintjén jelenleg messze nincs, abban biztos vagyok, aztán hogy lesz-e valaha, az más kérdés.
(Ndickát a másik topicban írtam, hogy 18-20 misit kérnek jelenleg érte. Utolsó éves szerződése van, szóval még kevesebb is lehet abból.)

Mindkettőt pótolni kell, hacsaknem tudják házon belül megoldani (pl. Pobega kap egy esélyt).
LeszaRomabajnok!ságot
jazon
 
Hozzászólások: 294
Csatlakozott: 2016.02.03. 08:12

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2022.07.26. 11:12


jazon írta:Emellett ingyen távozott Kessié a Barcába, Romagnoli a Lazioba az alapembereik közül.


Romagnoli alapember???! Dehogyis. Már inkább ötödik, mint negyedik volt a CB rangsorukban. Tomori, Kalulu és a visszatérő Kjaer egyértelműen előzte, de Gabbiát is sokan elé várták. Két 22 és egy 24 éves srác az öreg mellett, aki élete szezonját futotta a sérüléséig. A Serie A legjobb belső védelme, ha a korokat is nézzük. Nekünk adhatnák a felét...
Az exünk a liga egyik leglassabb védője lett. Szerintem innen a fórumról összeszednénk 4-5 embert aki lefutná. Karikatúra lett, aminek nagyon is örülök. Laziale köcsög.
Sajnos Kessie pótlására is megvan a kész tervük. Bennacer kicsit sem rosszabb a poszton, mint az idei Kessie. Hogy vele pl. mit akar kezdeni a BArca, azt nem is értem, de ez itt OFF.

A Milan velük sajnos nem gyengült jelentősen (vagy semennyire ha csaka kezdőt nézzük). Nem kapkodnak. Ha igazolnak, akkor igazi sztárt akarnak. Ndicka, Ziyech, Renato Sanches és De Ketelaere mind 30-40 milkés játékosok. A kis belga még több is. Szerintem érte legalább 50et fog kapni a Brugge. Remélem, mert ennyit a Milannak nem érhet meg. A srác a következő De Bruyne. Tartsa csak távol a PL őt a Milantól.

Mindent figyelbe véve, Maldini egy rohadt jó sportdiri. Kár, hogy a mi ikonunkból nem lett ilyen :(
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 9941
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: jazon Dátum: 2022.07.26. 10:35


tomm írta:Hogyne lenne. Ez nem azt jelenti, hogy a milan gyenge, hanem, hogy a magyar bajnoksag sokszor erosebb, mint az olasz.
A mennyei a legjobb!
Azért a Milan mercatoja megér pár szót azok számára, akik elégedetlenek lennének a miénkkel.
Kapásból azzal kezdték a mercatot, hogy a DS-párosukkal szerződést kellett először hosszabbítani, nem tudták hamarabb elintézni.

Távozó oldalon lényegében két kölcsönben szereplő játékosukat vettek meg véglegesen. (A bevételi oldal nem éri el a 13 misit.)
Emellett ingyen távozott Kessié a Barcába, Romagnoli a Lazioba az alapembereik közül. (Samu Castillejoért és másokért nem fognak sokat bánkódni.)

Érkező oldalon két kölcsönjátékosának a vételi opcióját lealkudták (Flo és Messias). (A kiadás összesen 7 misi.)
Emellett ingyen leigazolták Origit a 'poolból (lényegében Ibra helyett, cserecsatárnak).
(Pobega jól sikerült Torino kölcsönből való visszaérkezése tekinthető egyfajta erősítésnek, esetleg még Adlié (mindkettő középpályás).)

Szóval még mindig nem pótolták a két kieső nevet.
Már a tél óta érdeklődtek a Lille bal lábas védője, Botman iránt, akivel már személyesen megegyeztek, de végül a Newcastlenél kötött ki (akkoriban, amikor a DS-ek hosszabbításával bajlódtak). Azóta se sikerült védőt venniük.
Dybaláért azért nem jelentkeztek komolyabban be, mert leginkább Kessié pótlásával voltak elfoglalva, az volt a prioritás akkor. Ez azóta is tart, Renato Sanches és De Ketelaere között ingadoznak, és hetek óta képtelenek egyezségre jutni. (Egyébként előbbi iránt jó ideje a PSG is érdeklődik, ezért lenne nekik sürgős Wijnaldum távozása, mert felszabadítanának neki helyett.)

Szóval két hiányzó posztra továbbra is kettő a hiány. (Összességében fiatal a keretük, ha ezt a kettőt jól pótolják, akkor nem fognak gyöngülni. Persze Ibra helyett Origi nem az igazi, de Ibra marad motivátornak a csapatnál.)
LeszaRomabajnok!ságot
jazon
 
Hozzászólások: 294
Csatlakozott: 2016.02.03. 08:12

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2022.07.23. 21:05


jól beszélsz tomm :wink: :) én se látok nagyon más megoldást
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 28078
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2022.07.23. 21:04


Hogyne lenne. Ez nem azt jelenti, hogy a milan gyenge, hanem, hogy a magyar bajnoksag sokszor erosebb, mint az olasz.
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10367
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2022.07.23. 20:11


szeretnék itt és most megemlékezni erről:
https://www.nemzetisport.hu/labdarugo_n ... an-2904669

elég lesz ez a Milantól a bajnokságban, ha egy magyar futottakmég megveri? :D
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 28078
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2022.07.22. 15:49


Na, errol jol lemaradtam. Vagy elfelejtettem.
De valoszinuleg ezert nincs ezzel problema:

“ Az elnök hozzátette, központi szankció nem várható azokkal a klubokkal szemben, amelyeknek túl nagy lesz a fizetési költsége, de figyelmeztette az együtteseket a felelősségteljes gazdálkodásra.“

Szoval ez ilyen okos parasztlanyos-megoldas: van is, nincs is..
Ugy tudom a barca “szimpla” penzugyi bajban van.
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10367
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: fogkefe1 Dátum: 2022.07.22. 14:53


Spanyolországban ez már működik, az más kérdés, hogy például a Barca eddig nem felelt meg ennek a szabálynak. Ezért most ahogy olvasom a híreket mindent amit csak tudnak pénzé tesznek. Tévés jogok, stadion jogok, ilyen olyan amolyan jogok... Aztán kérdés később hiányozni fog nekik, szerintem igen. Tehát ojropai júniót pont nem érdekli
"Az eredmény véletlenszerű, a mutatott játék nem." - Zdenek Zeman
Avatar
fogkefe1
 
Hozzászólások: 4196
Csatlakozott: 2013.01.11. 17:39

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2022.07.22. 06:21


Hogy az uefa mocskos korrupt stimt. Mint, ahogy minden magyobb szervezet.
De melyik nagyon tisztesseges, befolyasos klub tamogatna ezt? A tisztesseges juve a tisztesseges psg a tisztesseges sziti a tisztesseges real?
Ezek a becsuletes klubok sirnak, aztan a szennyeatartoban, a koszos zoknik alatt csak talalnak evi 20-30 millio eurot egy darab jatekos fizetesere.
Mindamellett nem tudom az ojropai unijo mennyire engedne a munkavallalo fizetesenek a maximalizalasat.
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10367
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2022.07.21. 08:27


Az NFL és NHL féle hardcap biztos nem működne és nekem nem is tetszene. Ez megágyaz annak, hogy folyamatosan cserélgesd a játékosaidat. Max 1 franchise playert tudsz tartósan lekötni, de mellette állandósul a moneyball. De igazából ő sem marad mindvégig nálad. Ha kinevelsz egy fasza fiatalt, mondjuk egy De Rossit, akkor előbb-utóbb döntéskényszerben leszel, hogy az öregedő sztárodat (Tottit) vagy a fiatal potenciális új sztárt fizesd meg.
Az NBA rendszere elvileg sokkal jobb. Ott is van egy sapkád, de ha a tulajdonos vállalja a luxusadót (rohadt nagy pénzek és minél magasabban mész a cap felé, exponenciálisan nő), akkor a saját játékosaidat (és KIZÁRÓLAG a asaját játékosaidat) meghosszabbíthatod a sapka felett is. Cserébe nincs franchise tag, ami az NFLben ezt maximum két évre kiváltja.
Plusz emellett maximalizálva vannak a fizetések annak függvényében, hogy mióta játszol a ligában és mit értél el. Ez is gátat szab az őrült licitnek, ugyanakkor a verseny korlátozása miatt a nagy klubokat (vagy ahogy odaát mondják a nagy piacokat) előnybe is hozza és a játékosuralom is megmarad. Ha CR7 dönthet hogy az évi 40 milkáját a Realban vagy a Hannoverben keresi meg, nyilván a Realt fogja választani.

De sajnos ezen kívül is számtalan dolog teszi lehetetlenné az alkalmazását az európai foci jelenlegi struktúrájában. Leginkább az, hogy ez nem franchise rendszer. A Szuperliga az lett volna, de ugye azt elmosta a népharag.
De függetlenül attól, hogy az amcsi rendszereket nem látom működőképesnek Európában, valami hasonlót nagyon ki kellene találni. Csak sajnos esélytelen amíg egy ilyen mocskos korrupt UEFA felügyeli a versenyrendszert. Hiába sírnak a tulajdonosok közül sokan, őket csak a beáramló friss pénz érdekli. Ezt minimális mértékben sem fogják korlátozni. Bármiféle sapka pedig áttételesen ezt teszi.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 9941
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2022.07.20. 23:33


mindenhol bevezetném, és nagyon nagyon támogatnám
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 28078
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: fogkefe1 Dátum: 2022.07.20. 23:04


Amúgy ti mit szóltok a fizetési sapkához? Engem nagyon zavar, nem veszik észre, hogy emiatt mennyire vissza fog esni a bajnokság a többihez képest. Főleg az angol, német, francia alá fogunk beesni, aztán majd megnézzük, hogy hopp többet az Ajax és a Shaktar ellen sem biztos, hogy továbbjutunk.

Szerintem egy csapatnak kellene lennie az egyéni döntésének mennyi pénzt ad vagy akkor vezessék be mindenhová egységesen, egész Európában. Látszik amióta létezik ez a spanyoloknál mennyire visszaestek. Barca szerintem amióta focit nézek sosem volt ennyire gyenge. Real igaz megnyerte a BL-t, de ebben masszív szerencse is volt. Ha újra szimulálnánk az egészet szerintem 10-bol ha egyszer nyernének megint.
Valencia, Sevilla, Atletico, stb sehol nem volt most a nemzetközi kulakban. Valameddig azért el szoktak jutni. Most semmi.
"Az eredmény véletlenszerű, a mutatott játék nem." - Zdenek Zeman
Avatar
fogkefe1
 
Hozzászólások: 4196
Csatlakozott: 2013.01.11. 17:39

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2022.07.18. 19:10


https://www.nemzetisport.hu/olasz_labda ... at-2903701
na ő meddig marad olaszban ezek után? :D :D

és egy jó hsz:
"Nekem továbbra is gyanús. :) Engem nem ver át. :)"
:D
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 28078
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2022.07.18. 11:04


köszi jazon az infókat!
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 28078
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: jazon Dátum: 2022.07.18. 08:32


Kicsit a Napoliról, ha már Dybala ügyében, és vélhetően a BL-pozíciók megszerzésében is riválisaink lehetnek.

Ott az elnök (De Laurentiis) a legfőbb probléma. Eddig egyetlen mániája volt, a képjogok megtartása, de most kitalálta, hogy a fizetési sapka 3,5 misi lesz.
Ennek esett először áldozatul Insigne, akinek a meglévő 4,5 misis fizetése helyett 1 misivel kevesebbet ajánlott. Ő köszönte szépen, lelépett Kanadába 11,5 msiért (mindegyik összeg nettóban értendő).
Emellett Mertenst is elengedték.

Insigne a második legjobban kereső volt Koulibaly mögött, aki 6 misit keresett. Ő is lelépett, habár addigra az elnök már belátta, hogy 6 misi sem sok.

Szóval az a klub, amelyiket a játékosok megtartása miatt irigyelhettük kicsit, egy pillanat alatt elveszítette a nagy neveik egy jelentős részét.
Tegnapi hír, hogy újabb kulcsjátékosuk, Fabián Ruiz szerződésével is gondok vannak, az elnök úr az ő fizetési igényét is sokallta, így az a tárgyalás kudarcba fulladt. Egy év van hátra a szerződéséből, és sorban állnak a kérők, szóval nagy az esély az ő távozására is jelenleg.

Ingyen távozott még Ospina és Ghoulam (utóbbiért nem nagy kár, és már pótolták azzal, aki Vina helyett játszik újabban az Uru válogatottban).
Egyébként januárban Manolas is eligazolt tőlük. Aprópénzért hazatért. Most töltötte a 31-et, számomra meglepő hogy ekkorát zuhant az utóbbi időben, hogy sehova nem kellett. Szomorú ez, kedveltem Manot.
Szóval a középső védelemben maradt náluk Rrahmani, és a szép emlékű J Jesus, mint értelmezhető név. :D Persze, majd igazolnak oda valakit.

Insigne helyett a grúz ligából vettek egy 21 éves grúz játékost, egy 10-esért. Elég meredeken hangzik dolog, de elnézve a játékost, akár be is jöhet nekik. Kíváncsi leszek rá.

Szóval komoly átalakuláson megy éppen át a csapat, miközben a játékosok és a szurkolók nem túl elégedettek az elnök tevékenységének hála.
LeszaRomabajnok!ságot
jazon
 
Hozzászólások: 294
Csatlakozott: 2016.02.03. 08:12

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2022.07.12. 08:21


maximálisan egyetértek jazon
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 28078
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: jazon Dátum: 2022.07.12. 07:13


Trigoria írta:https://infostart.hu/sport/2022/07/09/berlusconi-szigoru-felteteleket-szabott-de-persze-vannak-kivetelek
A terv az, hogy a kiszemeltnek olasznak kell lennie, nem lehet tetoválása, fülbevalója, vagy szakálla, a frizurájának pedig „tisztán formázottnak” kell lennie – ez utóbbi a legkisebb gond, a klub fizet egy fodrászt, aki kérésre megregulázza bárki hajkoronáját.
:D
:D
Pinto helyében én ajánlanék nekik a feltételeknek megfelelő olasz válogatott focistát, aki nekünk nem kell, ráadásul volt már Berlusconi játékosa: Shaarawy elférne ott.
Elvileg piacon van, hiszen nálunk csak cserember, miközben az egyik legnagyobb fizu az övé. Náluk lehetne egy utolsó jó időszaka, és annál a csapatnál van pénz a fizetésére. (Azzal a fizuigénnyel Európán kívül, vagy Törökország lehet csupán opció, így maradhatna itt.) Mindenki jól járna. Kedvelem Sárit, így jó lenne látni a ligában jól teljesíteni egy kisebb csapatnál.
LeszaRomabajnok!ságot
jazon
 
Hozzászólások: 294
Csatlakozott: 2016.02.03. 08:12

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2022.07.09. 18:52


https://infostart.hu/sport/2022/07/09/b ... -kivetelek
A terv az, hogy a kiszemeltnek olasznak kell lennie, nem lehet tetoválása, fülbevalója, vagy szakálla, a frizurájának pedig „tisztán formázottnak” kell lennie – ez utóbbi a legkisebb gond, a klub fizet egy fodrászt, aki kérésre megregulázza bárki hajkoronáját.
:D
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 28078
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: fogkefe1 Dátum: 2022.07.08. 22:14


Kicsit ilyen felfújt semmilyen lufi projekt egyelőre, de érdekes az biztos. Nézni fogom őket, de Berlusconi és Galliani miatt nem tudok nekik szurkolni. De igazad van, valszeg szépen lassan építkeznek majd és megszokjuk majd őket az élmezőnyben lassan csak. Olasz focinak jót tesz igazából a minél több pénz. Ahogy nézem a Premier League után a Seria A igazolt a legtöbb pénzért, csak kár hogy 2x szorzó van a két szám között. Pl-t már nem lehet nagyon befogni, de jó lenne azért ha a Seria A lenne a második legerősebb bajnokság, jó pár évig olyan 6-7 éve vagy mikor volt amikor annyira lecsúszott, hogy csak 3 csapat mehetett a BL-be. Meg 2017-ben is ez volt a módi.
"Az eredmény véletlenszerű, a mutatott játék nem." - Zdenek Zeman
Avatar
fogkefe1
 
Hozzászólások: 4196
Csatlakozott: 2013.01.11. 17:39

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2022.07.08. 21:03


simán bent fognak maradni szvsz
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 28078
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: fogkefe1 Dátum: 2022.07.08. 18:20


Az új Milant akarják felépíteni, érdekes a világ. Kiszálltak és most újra meg akarják csinálni... Évek óta szépen építkeznek. Kevin Prince Botateng is játszott ott, illetve ott van most Gaston Ramirez... Plusz a cikkben írják, hogy igazoltak még 5 játékost. Mondjuk ha Belottit elviszik, nem írta a cikk, de ahogy nézem sok kérője nincsen Andreának, oda illene, akkor azt mondom lenne esélyük bent maradni simán, sőt.
"Az eredmény véletlenszerű, a mutatott játék nem." - Zdenek Zeman
Avatar
fogkefe1
 
Hozzászólások: 4196
Csatlakozott: 2013.01.11. 17:39

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2022.07.08. 16:46

Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 28078
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2022.07.03. 20:42


"Ibrahimovic, mint köztudott, nagyon súlyos sérülést szenvedett, de marad, a La Repubblica szerint Serie A-s minimálbérért (100 ezer euró bruttóban) fél évre már most elkötelezte magát a Milanhoz. Így végig a csapat tagja marad, nemcsak öltözőben tölthet be továbbra is fontos szerepet, hanem a kispadra is leülhet – emelik ki az olasz szakértők. A hosszabbítást egyelőre nem jelentették be hivatalosan is, így ezt nem jeleztük még a lenti táblázatunkban."

Tommasi 2.0

https://www.nemzetisport.hu/olasz_labda ... rt-2901145
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 28078
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2022.06.24. 17:15

Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 28078
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

ElőzőKövetkező

Vissza: AS Roma

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: danikov valamint 5 vendég