jazon írta:Valamit rosszul csinálok, mert nekem nem fizet...F.Totti írta:Nekem igen. Kell a rezsire!
Valamit rosszul csinálok, mert nekem nem fizet...F.Totti írta:Nekem igen. Kell a rezsire!
A zárójelben a véleményem az ottani sportigazgatóról. Nem abban vitázunk, hogy szar-e a munkájuk. Vitán felül áll, hogy mióta Massara ott van, dimenzióváltás történt; a drága, félszezonos csodák után, olcsó, okos igazolások, amik sorra bejönnek.jazon írta:Szerintem szánalmas az, hogy a Milan képtelen volt kifizetni a megegyezésben szereplő 4,5m-t (egyébként ezt eljátszották Messias kapcsán Crotonéval is) pláne, hogy az ottani sportigazgatónak (Massara, aki elképesztően jó munkát végez ott) van bőven múltja velünk.
Ugyanezt hallottam, ezért amikor írtam, direkt megnéztem, mennyit játszott. Tavaly a szezon első kb. 2/3-ban fix kezdő volt, aztán sérült volt, majd nem játszott utána (amikor már vélhetően tudni lehetett, hogy elmegy). Emellett ő volt a csk. Ez nálam nagyon nem cserejátékos kategória, de mindegy.F.Totti írta:jazon írta:Emellett ingyen távozott Kessié a Barcába, Romagnoli a Lazioba az alapembereik közül.
Romagnoli alapember???! Dehogyis. Már inkább ötödik, mint negyedik volt a CB rangsorukban.
A Milan velük sajnos nem gyengült jelentősen (vagy semennyire ha csaka kezdőt nézzük). Nem kapkodnak. Ha igazolnak, akkor igazi sztárt akarnak. Ndicka, Ziyech, Renato Sanches és De Ketelaere mind 30-40 milkés játékosok. A kis belga még több is. Szerintem érte legalább 50et fog kapni a Brugge.
jazon írta:Emellett ingyen távozott Kessié a Barcába, Romagnoli a Lazioba az alapembereik közül.
A mennyei a legjobb!tomm írta:Hogyne lenne. Ez nem azt jelenti, hogy a milan gyenge, hanem, hogy a magyar bajnoksag sokszor erosebb, mint az olasz.
:DTrigoria írta:https://infostart.hu/sport/2022/07/09/berlusconi-szigoru-felteteleket-szabott-de-persze-vannak-kivetelekA terv az, hogy a kiszemeltnek olasznak kell lennie, nem lehet tetoválása, fülbevalója, vagy szakálla, a frizurájának pedig „tisztán formázottnak” kell lennie – ez utóbbi a legkisebb gond, a klub fizet egy fodrászt, aki kérésre megregulázza bárki hajkoronáját.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég