Trigoria írta:off:
mondjuk erről egyeztethettünk volna előtte
de már mindegy
Én már tippeltem ugyan, de ha uj szabalyok lesznek, tippelhetek ujra.
Trigoria írta:off:
mondjuk erről egyeztethettünk volna előtte
de már mindegy
fogkefe1 írta:Ezt a tulaj dolgot én sem tudtam. Elvileg DDR és Ranieri volt a két jelölt. Amúgy a Seria B ezek szerint ilyen milliárdosok gyülekezete. A Como 1907 tulajának pedig 45 milliárd dolláros vagyona van.
Egyelőre szerintem igyekeznek legalább őt megtartani, de láthatóan nem tudnak épkézláb bért ajánlani neki.F.Totti írta:Fábián Ruizért odaadnám a teljes DM sorunkat azokkal együtt, akik itt sincsenek csak szóba hozták velünk. Remélem semmi esélyünk nincs rá, mert ha van és nem adtuk oda érte a világ pénzét, akkor komolyat hibáztunk.
Nekem is Kaka ugrott be egyébként róla, de a kinézete miatt csupán. A többi majd kiderül.F.Totti írta:jazon írta:A Milan meg úgy tűnik, csak megszerzi a belga csodagyereket.
Ráadásul alig több, mint 30 milkáért. Ez kb olyan deal lesz, mint mikor Kakát vették meg 10ért.
Nem örülök. Ha elől nem erősödnének, szerintem előttük lehettünk volna.
jazon írta:A Milan meg úgy tűnik, csak megszerzi a belga csodagyereket.
A szerződősében -ahogy már írtam-, elvileg (úgy olvastam) a kivásárlási opciót ki lehet lőni egy előre meghatározott fizuemeléssel. Szóval, ha valóban meg akarjuk tartani, akkor csak élni kell azzal az opciónkkal.fogkefe1 írta:A srác biztos, hogy ebbe a 4.5+1.5-be nem fog bele menni jövőre, azért direkt ilyen a szerződés, hogy ha jó szezont fut ki tud lépni. Ha tartani akarjuk ide jelentős emelésre lesz majd szükség.
fogkefe1 írta:Nem azt mondom, hogy elmegy, hanem jövőre lesz pénze rá az Internek.
Jelenlévő fórumozók: danikov valamint 1 vendég