Persze, vannak esélyesebb csapatok, de nem is minimum elvárás a top3, hanem célkitűzés. legalább egyet kiszoritani az esélyesebb csapatok közül nem lehetetlen. Tavaly a Napolinak sikerült.
Egy 4ik hellyel nem lesz sikeres a szezon, max ha van mellé egy jó EL szereplés, mondjuk döntő, ellenféltől függően akár elődöntő. Egyébként a szememben Mou megbukott.
tomm írta:Kik voltak az ellenfelek?
SPQR írta:Sokkal esélyesebb csapatok vannak a dobogóra. Ha 4. hely meglesz, sikeres a szezon
ericcartmen írta:Hát elvileg mi top 3ért megyünk, szóval inkább az Interrel versenyzünk, nem a Lazio-val, ebből kiindulva nekünk ez az eredmény jó.
Viszont simán benne van, hogy a Lazio vagy a lesajnált Napoli bezavar a top4be, szóval nem tudom, hogy ez most mennyire jó. X mindenképpen jobb lett volna.
Zsolti írta:Megpróbálok fegyelmezett lenni és utoljára leírni (mert nem akarlak titeket idegesíteni vele, főleg Trigót), hogy én baromira nem látom magunkat az első négyben. Szerintem ezzel a kőkorszaki, olaszabbnál is olaszabb, ultradefenzív hozzáállással semmi keresnivalónk a legjobbak között.
De a pontszámok úgyis eldöntenek majd mindent.
Én vállalni fogom a fas.ságaimat egy scudetto esetén.
Jelenlévő fórumozók: Bing [Bot], feram89, Zsolti valamint 4 vendég