ericcartmen írta:2. Sérülésekkel nem állunk jól, de most már lassan lesz mindenki, és akkor full csapattal mehetünk az internek meg az októbernek. Ott már nem lesznek kifogások, meccseket kell nyerni.
Erre azért nem vennék mérget. Dybala mellett Pelle is sérüléssel bajlódik, illetve Spina se volt 100-as és akkor még nem tudjuk azt se, hogy ebben a válogatottbeli bohóckodásban ki fog kidőlni pár hétre/hónapra. Nem értem, hogy miután becsűrtek a bajnokság közepére egy vb-t, miért nem lehetett ezeket kihagyni, vagy későbbre halasztani.
ericcartmen írta:3. Shomurodov jelenleg semmivel nem rosszabb, mint Abraham, vagy Belotti, játszhatna nyugodtan többet.
Shomurodov nem Roma szint, bárkinek is köszönhető az ő jelenléte, az egy hatalmas hiba volt. Tammy hullámvölgyben van, Bello-t meg túl későn hoztuk el, a nyári edzőtábor kimaradása szerintem nagyon látszik nála, talán október végére/novemberre már többet fog tudni nyújtani. De még így is messze jobb ez a két játékos, mint az üzbég. Szinte hallani, ahogy római csecsemők ezrei sírnak fel, amikor megjelenik a 14-es szám a partjelző tábláján.[/quote]
ericcartmen írta:7. Kikapott a juve. Ez nem tartozik szorosan ide, de ilyet mindig jó leírni
Én remélem azért nyernek majd párat, mert ameddig Allegri az edző, addig van esélyünk a bl helyekre.