uglykidjoe írta:Mennyi helyzetünk lesz vajon ma?
a) 0
b) 1
c) nem lesz
b, azt pedig ajtó ablak kihagyja Tammy
uglykidjoe írta:Mennyi helyzetünk lesz vajon ma?
a) 0
b) 1
c) nem lesz
feree80 írta:vina benne van az uru keretbe, hát emberek, ez a csóka vmi emberfelettit nyújtott ebben a fél szezonban, hogy kijutott a vb-re.
szerintem egy két párost leszámítva soha nem utálták egymástAmúgy ez megint csak azt a teóriát erőlteti, hogy a szurkolók és a média többet lát bele. A játékosok nem feltétlenül utálják egymást.
Hunszi írta:Maddison.
Southgate nyiltan kijelentette, hogy formán kívül van Tammy, ezért nem viszi.
Forwards: Harry Kane, Callum Wilson, Raheem Sterling, Phil Foden, Jack Grealish, Bukayo Saka, Marcus Rashford, James Maddison
mcsabi írta:fogkefe1 írta:Nekem az volt fura, hogy láttam, hogy a Lazio ellen Rick egyből bement az öltözőbe, ami egyértelmű jel, nem értek egyet az edzővel. De aztán végül csak ott ült a kabátban a padon
Ehhez kellett az is, hogy valaki utánamenjen és szóljon neki, hogy a spori még nem fújta le a meccset. Kár, hogy ez a valaki azt nem mondta el neki, hogy nem feltétlenül célszerű mérkőzés után elmenni a Lazio játékosokkal bulikázni.
Ferkosz írta:Feree-nek beköszöntött a korai karácsony…
fogkefe1 írta:Nekem az volt fura, hogy láttam, hogy a Lazio ellen Rick egyből bement az öltözőbe, ami egyértelmű jel, nem értek egyet az edzővel. De aztán végül csak ott ült a kabátban a padon
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég