Ilyen vedelmi hibat reg lattunk. Sok lenne belole ha nem Mou az edzo

Zsolti írta:Nem lehet már pirosat adni ezért.
Köpés is volt...
Kívánom, hogy Mancinit állítsák ki.
Ritka egy unszimpatikus féreg.
F.Totti írta:Uh, tényleg El Shaarawy. Mellett ne menjünk el szó nélkül. Ahányszor bejön, mindig hozzátesz. Ráadásul évekkel korábban azt sem éreztem rajta, hogy nagyon megfeszülne. Amióta nem stabil a helye, hihetetlen motivált. Kevesen reagálnak ilyen jól az idő múlására. A gólja igazi extrém SES-es mozdulat volt. Onnan jobb lábbal, apám... Persze ha kihagyja, akkor elmegy a ..csába, hogy nincs bal lábaAmikor jöttek a kölkök feltűnő volt, hogy mennyire a csapat élére akart állni. Nagyon szép teljesítmény volt a tegnapi és úgy általában is jó időszaka van. Pedig ő sem tűnik épp Mou-kompatibilisnek.
Spinazzolát én nem írnám még le. 2 éve a legjobb játékosnunk volt. Az EBn pedig a legjobb olasz. Oké, sérülés+idősödés, de az ő techinkai képzettségével ezek bővel kompenzálhatók. Di Lorenzo a liga jelenlegi legjobb jobbhátvéde. Küzdött vele és nemis volt alárendelt. Ahol megfutotta őt, az egy rosszul megtolt labda volt. Pont át tudta venni az ütmet a védő, nem kellett fordulnia. Én nem látok gondot Spina sebességével. Azegyenesvonalú sebessége felső 10% még mindig a ligában. Cserés térdszalaggal persze fordulni, kitámasztani már nem tud úgy, mint korábban. A gondolkozása viszont valóban belassult. Elvileg ez majd visszaáll, ha többet lesz pályán. Szóval az olasz foci nem veszítette el, csak mi. Zalewski talán a legígéretesebb játékosunk. Őt semmiképp nem lehet padoztatni Spinazzola miatt és át sem tenném jobbra. Így nálunk csak második számú az alapposztján. De bőven jó játékos ő még. Sajnálom, hogy így alakult a keret, de ez azért kellemes gond.
Zsolti írta:Mou át is esett a ló másik oldalára, hiszen szerinte győzelmet érdemeltünk volna. Na azért na...![]()
Jelenlévő fórumozók: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot] valamint 1 vendég