Nyáron egyértelműen töredékét éri majd. Ha most 30M lett volna az ára, akkor egy fél év lelátó után és egy évvel a szerződése lejárta előtt majd kapunk érte egy 10est.
Példát statuáltunk? Kinek? ezek után nem mer majd eligazolni tőlünk játékos? Dehogynem. Viszont szerződést kötni sokkal nehezebb lesz velük. Persze az erkölcsi győztesek mi vagyunk, de mire mentünk pl a Cassano balhé erkölcsi győzelmével? SES fasza, ezt kibeszéltük, de csere nem lesz a poszton, hacsak Solbaken be nem épül rövidesen. A hisztis Zaniolohoz képest valóban nincs játékerőbeli veszteség, de még El Shaarawy sem tudja azt a szintet, amit egy közepesen jó Zaniolo tud. Mou játékához pedig kell a zsenialitás előre, mert rendszerből építkezni nem tudunk. Szóval szerintem elég sokat bukunk és nem csak pénzben.
Szóval tartom, hogy bukó ez mindenkinek

És Shomurodovot tökre sajnálom. Rajta is komoly pénzt veszítünk és még arról sem vagyok meggyőződve, hogy használhatatlan.
Llorente viszont megpelően jó dealnek tűnik. Nem értem a Leeds miért engedte el. Amikor láttam őket, kezdő volt náluk és még jobb is, mint vakegér angol párja. Valami osztrák vállogatott csávót igazoltak a posztra. Lelkük rajta.