1996. Ott voltam én is haverral! Örök emlék a hóesées feelingAz utolsó nagy élmény, amikor 93-ban vagy 94-ben az Üllőin 2-1 vertük a skótokat Olimpiai seljetezőn.
jaja, az utolsó teltházas meccs a Népstadionban. Fent voltam legelselgfölül, mögöttem már le tudtam nézni a stadionból. Fa.sza volt onnan is.Az nem is magyar-olasz meccs volt, hanem Horváth Feri-Pippo Inzaghi meccs. 2-2 lett a vége.
tomm írta:En (meg mindenki mas nyilvan, csak ki, hogyan dolgozza fel) annyi csalodason vagyok tul, hogy nekem csak tegnapkezdett vegre-valahara beszivarogni a tudatomba, hogy a magyar valogatott ertekelheto, rendes, magybetus focit jatszik. Nem egy meccsen, nem mazlival, hanem rendesen, ahogy kell.
És tudod mit?
Én büszke vagyok magunkra!:)
Mert soha nem adtuk fel és ott voltunk a válogatott mellett és végigszenvedtük a hosszú nehéz évtizedeket.
Nem csak most lettünk újra szurkolók mondjuk 2016-óta.
azok mikor voltak? nem is rémlenke már, bár a focimemóriám nem jóelső válogatott fociélményeim élőben az izland elleni 1:2 otthon, meg ausztria elleni 0:4
A statisztika alapján szerencséje is volt a magyar csapatnak az első félidőben: a várható gólokat mutató xG 0,25-0,71 volt a szerbeknek, a kaput találó lövés 4:2 – vagyis mindkét kaput találó magyar lövés gól lett –, a labdabirtoklás 63:37 százalék volt a javukra.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég