sajnáltam, hogy félbeszakadt, totál úgy érződött, hogy az Udinese teljesen megroppant, és meglesz a fordítás. Itt le is mondhatunk szerintem a 3 pontról...
Huijsen balf*szkodása konkrétan az orrunk előtt zajlott, már az első próbálkozásainál égnek állt a hajam és nem értettem mit akar, aztán látszott, hogy totál belezavarodott ő is, meg közben hallhatta, ahogy közeledik felé az ellenfél, mert hördült fel a hazai közönség, aztán kész, teljes pánik, és nem tudta mit kezdjen a labdával. Rossz volt megint egy ilyet átélni Karsdorp esete után.
Aki még nagyon vakon volt szerintem, az Llorente, olyan érzésem volt, hogy pont mindig egy ütemmel később ért oda, ahova kellett volna, ahol éppen az akció volt. Mire odaért, a labdát már továbbtették. Futkosott csak, épkézláb dolgot nem csinált. De vele együtt Zalewski is borzasztó halovány volt az első félidőben.
Baldanzi nagyon sokat futott, pörgött, rohangált, kérte mindig a labdát, de kb az esetek 80%-ban nem kapta meg, így érdemben sokat nem tudott hozzátenni. Aouart kb észre sem lehetett venni (lehet mert messze volt
) De ugyanilyen semmilyen volt Paredes is. Akik kicsit a többiek fölé nőttek az akaratukkal, azzal, hogy próbáltak valamit csinálni, valami pluszt hozzáadni, az Cristante és Angelino volt. A többiek nagyon halványak voltak.
Ja, és Lukaku 10 felpasszból 9-et nem tudott megtartani. Agyrém volt. De a gólja, azt átélni frenetikus érzés volt, végre a fiaimmal örülhettünk közösen és nem csak a tévé előtt.
Az a csávó meg b*zdmeg, amelyik befutott szelfizni... hihetetlen. Azt hittem rosszul látok