Hozzászólás a hírekhez

FIGYELEM! MODERÁLT FÓRUM!
Szigorúan az AS Romaval kapcsolatos hozzászólások fóruma.

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2024.08.31. 14:02


Dehogy választom Dybalát :D
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 10267
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2024.08.31. 13:53


Bovéra tök jó érveket írtál. Simán viselte volna a szerepét. Azok után is, hogy Mou-nál már padra tette Pellegrinit.
Viszont az érveid meg nemigen támasztják alá a tételmondatod, miszerint Dybalát választod. :)
Zsolti
 
Hozzászólások: 12025
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2024.08.31. 12:54


Zsolti, ez nálam egyáltalán nem kérdés. Nagyon, nagyon nem.

Persze ha De Rossinak nem jó Bove, akkor hülyeség megtartani, de akkor is csak kölcsönbe (visszavásárlásival) szabadott volna elengedi.
Dybalában nagyon maximum kétszer 20 meccs van. Bovéban 10 szezon. Persze nem az a szint, de a ettől még messze több hasznot hoz. Egy kurva szó nélkül padozott volna még évekig, ha a rotációban figyelembe vesszünk mint 12-13. játékos. Hol találunk ilyet, És akkor az érzelmi kötődést nem is nézem.

Amúgy Bove karakter jelenleg nincs a keretben. Valószínűleg De Rossinak fizikálisabb emberek kellenek középen. De akkor se kellett volna végleg lemondani róla.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 10267
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2024.08.31. 12:25


Nem tudom, mennyire függ össze, de ti bevállaltatok volna egy Dybala megy, Bove marad kombót?
Egy órája agyalok rajta. :)
Én igen.
Zsolti
 
Hozzászólások: 12025
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: F72Quadraro Dátum: 2024.08.31. 11:54


Összességében szerintem érkeztek jó játékosok. Egy Konéhoz hasonló középpályás régóta nagyon hiányzott. Souléban van potenciál, hogy igazi klasszis legyen. Danso mindenki szerint egy hatalmas igazolás lett volna, nem tudjuk úgysem meg, hogy pontosan mi történt. OK, nem ment át a Liga orvosi vizsgálatán… Ez a Liga egyébként sosem szerette nagyon a Romát, persze nem akarok nagyon összeesküvés elméleteket… de emlékszem, amikor Buffon és Cannavaro a 2001-es bajnoki cím után nem igazolhatott rekordpénzért sem Romába, majd mentek cserekapusért cserébe a Juventusba. Nem akartak egy nagyon erős Romát, amelyik 3-4 évig végigveri a mezőnyt. Az ukrán remélem, hogy beválik, nyilatkozatai alapján egyszerű, alázatos gyereknek tűnik.

De az egész elmúlt két hónapból mégis a mérhetetlen és hihetetlen tervezetlenség, improvizálás jeleit lehetett látni. Most keressük az átigazolási időszak végén a középső védőnket. LLorente 5 millióért lett volna megtartható. Szeretett volna maradni, nagy hibái sosem voltak, megbízható teljesítményt nyújtott mindig. Annyi pénzért mindenki számára érthetetlen volt, hogy mégse kellett.
Volt néhány poszt, amire évek óta jelzi mindenki, hogy gondok vannak. Jobbhátvéd… Egész jó nevek is felmerültek, amik tényleg megoldást jelenthettek volna. Jött egy szerintem mindenki számára ismeretlen. De még tegnap is óránként jelent meg a cikk, hogy jöhet még Assignon is… Megint lett volna 3 jobbhátvéd, mint tavaly, akikből igazán egyik sem jó. Néha Ghisolfi egyébként, mintha csak a francia bajnokságot ismerné, ez mint vád megfogalmazódott vele szemben többször is.

Hosszasan lehetne folytatni, nekem nagy bajom egyébként nem lett volna, ha nincs Bove esete, amit viszont nagyon nehéz feldolgozni. Tényleg olvasom a római fórumokat is és a hozzászólok 90 %-a értetlenkedik. Mit tett De Rossival? Lenyúlta a nőjét? Miért nem kapott 30 perceket sem nagyon? Akkora sztárok játszanak a Roma középpályáján? Tényleg az számít, hogy, akik játszanak, azok az edző haverjai? Minimális fizetése van, fiatal, saját nevelés… biztos nem lesz Modric, de ebben a Romában bőven lehetne neki hely. Még Mourinho mondta róla, hogy nagyon jó családból jön. Minden nyilatkozatából nekem egy alázatos, szerény fiatalember köszönt vissza. Lehet, hogy nem volt jó a sajtója, mint néhány szenátornak vagy Dybalának, akiknek megvannak a haver újságíró ismerőseik, akikről így csak jókat lehet írni, akik ha 3 öngólt lőnek, és nincs egy jó átadásuk sem, akkor is 5,5-ös osztályzatot kapnak legrosszabb esetben. Én írtam tomm, nekem attól is szimpatikus volt, hogy nem a fülétől bokájáig tetovált, mint már szinte az összes átlag labdarúgó. Meg is említette valaki, hogy lehet, hogy ez volt a baj vele. Meg pont DDR, aki májusban lenyilatkozza, hogy Calafiori és Frattesi mennyire fáj neki, nehéz megemésztenie… Ebben pedig sajnos erősen szerepe van neki is, ezt is nehéz lesz megemésztenie!!! De nekem, nekünk is...
F72Quadraro
asroma.hu szerkesztő
 
Hozzászólások: 992
Csatlakozott: 2004.10.01. 12:29

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2024.08.31. 10:50


Amúgy olyan fura, hogy a Romához képest a többi nagyobb klub is milyen bátran bedobja a fiatalokat.
Juve, Atalanta, Barca, stb.
Még a City is beveti Lewist vagy Bobbot. Hamarabb, mint mi Pisillit.
Nálunk az elmúlt 3 évben Bove és Zalewski vitte a legtöbbre...
Zsolti
 
Hozzászólások: 12025
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2024.08.31. 10:30


Hunszi írta:Azért maradjunk annyiban, hogy a Barcának egy picit könnyebb úgy 17 éves játékosokat a kezdőbe tenni, hogy Gabi és Lamine szintű játékosaik vannak.

Valószínű, ha Bove is ezt a szintet képviselné, akkor nem jutott volna erre a sorsra.


Egy. A roma meg nem barca szint.
Ketto. Nem, valoban nem jut erre a sorsra, mert mar sokkal korabban eladjak.
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10688
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: SPQR Dátum: 2024.08.31. 10:04


Inkább hibás üzleti döntéseknek nevezném, mint hozzáállásnak. Tartós deficittel nem működhet egy klub, vissza fog ütni idővel, a problémát helyesen azonosították. Viszont: ha van egy leépült keret, de a célok magasak, biztosan szükség lesz kölcsönökre és/vagy ingyen igazolható játékosokra, esetleg a 4-5 milliós kategóriából kell válogatnod. Konkrét mulasztásokat és hibákat látok, valamint rugalmatlanok voltak a valósághoz való alkalmazkodásban. DDR a kiszűrődő információk alapján azért veszekedett Souloukouval, mert nem kapta meg az ígért keretet. A csapat legjobb játékosát júniusban talán el lehet eladni (de csökkenti azt a képességet, hogy nevesebb játékosok a klubhoz akarjanak csatlakozni), a bajnokság kezdetekor már késő. Mondjuk megérne egy külön elemzést, hogy mennyit visz és mit hoz Dybala, mert a bevételi oldalon nehezen számszerűsíthető tételek is szerepelnek.
Nekünk van a legszűkebb keretünk, konkrét hiányokkal, miközben Pellegrini, Dybala, Smalling, Le Fée és Koné is kifejezetten sérülékeny. A létszámstop egyébként érthetővé teszi DDR döntéseinek a nagyobb részét, hiszen minden egyes kényszerszünet a bőrére megy.

Amire nincs mentség, az a felkészületlenség az átigazolási szezonra és a tulajdonlással kapcsolatos bizonytalanság okozása. A nap végén egyébként valóban a tulajdonos az elsőszámú felelős.

F.Totti írta:SPQR, jól értem hogy szerinted a Friedkin család hozzáállása okozza minden bajunkat? Vagy leginkább az? Minden egyéb pedig következmény? És náluk mi az ok? Beleszarnak vagy a túlzott fiskális megközelítés?
SPQR
 
Hozzászólások: 101
Csatlakozott: 2022.08.07. 08:14

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Hunszi Dátum: 2024.08.31. 09:57


Azért maradjunk annyiban, hogy a Barcának egy picit könnyebb úgy 17 éves játékosokat a kezdőbe tenni, hogy Gabi és Lamine szintű játékosaik vannak.

Valószínű, ha Bove is ezt a szintet képviselné, akkor nem jutott volna erre a sorsra.
Avatar
Hunszi
 
Hozzászólások: 4068
Csatlakozott: 2008.03.31. 20:14

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2024.08.31. 08:12


A miheztartas vegett: a barcaban 3 db 17(!!!) eves kezdojatekos van.
Hagyjuk bove-t. Mi van pisilivel? Azt mondta az eszo nyaron, hogy lenyugozte! Akkor?
Nezek inkabb barca meccseket, ott meg van megbecsules. Annak a szlogenje: tobb, mint egy klub. A mienk lehetne: kevesebb, mint egy klub.
Varok, hogy a roma ujra minimum fociklub legyen es ne csak egy ceg, az eszo meg edzo legyen es ne csak egy alkalmazott.

Most egyet ertek fereevel. Francnak van erre szuksege!
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10688
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Hunszi Dátum: 2024.08.31. 06:09


Nagy fejetlenség volt az elmúlt 2 nap az biztos... semmi másról nem szólt, mint tűzoltásról.

Ami az ingyen igazolható játékosok témáját illeti, ott egyszerű a történet, azért nem foglalkoztunk velük a nyár elején, mert nem őket kerestük, és valami okból nem feleltek meg az elvárásoknak, de mivel bezárt a mercato, így nem marad más lehetőség. Ha mercato zárás után jönnek ingyen igazolhatók, azok már egyértelműen csak sebtapaszt jellegű igazolások. Egészen biztosan nem egy 35 évest Hummels-et képzeltünk el a védelembe, de nem marad más lehetőség, ettől függetlenül én Mario Hermosonak örülnék. Mégis csak egy olyan csapatból érkezne, ahol minden a védelem.
Avatar
Hunszi
 
Hozzászólások: 4068
Csatlakozott: 2008.03.31. 20:14

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: JOSBOMO Dátum: 2024.08.31. 06:07


Bove elengedése vagy elküldése érthetetlen...és megbocsáthatatlan...
Mou szakasz vége felé egyértelműen látszott, hogy fejlődőképes, gyors, sokat futó játékos, akinek vannak még technikai és taktikai hibái, de ez semmi ahhoz képest, hogy ő római saját nevelés!!!
Csalódtam benned Danielle pedig te voltál a mindenem.... :twisted: :twisted:
Koné és Saelemakers amúgy nagyon jó lesz, örülök nekik, bennük van sebesség és gól is.
Sajnos azt érzem amit itt többen felvetettek F 72 például, igaz lehet Pelle, Paredes féle kis királyok miatt kicsit meghasonult DDR.
JOSBOMO
 
Hozzászólások: 301
Csatlakozott: 2010.10.22. 05:58

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: mcsabi Dátum: 2024.08.30. 23:49


Arra egyébként van magyarázat, hogy a ds miért az átigazolási időszak utolsó óráiban kezd el gondolkodni az ingyen igazolható játékosokon? Nyár elején se kerültek volna pénzbe, csak így legalább pont 2 hónapnyi edzést hagytak ki. Biztos gyorsan bevethető állapotban lesz, bárki is érkezik.
Bár a Djalo történet is magas fokú profizmusra utal. Átrángatni valakit a fél országon, majd közölni vele, hogy várjon az orvosival, hátha találunk jobbat... Persze nem hiányzik egy olyan játékos, aki 16 percet játszott az előző szezonban és a felkészülési mérkőzéseken is szörnyen lassú volt, de attól ez még akkor is kínos.
Avatar
mcsabi
 
Hozzászólások: 6582
Csatlakozott: 2012.02.13. 20:38

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2024.08.30. 23:26


. Sokkal egyszerűbb lenne, ha nem De Rossi lenne az edzőnk. Őt rohadt nehezen okolom bármiért.

Az elso mondattal teljesen egyetertek! Nem eleg, hogy kibuktam a klubra, meg egy legenda is samukalapaccsal esett neki a sajat szobranak. A masodikkal 100%osan az ellenkezojet gondolom! Ha van a klubnal egy ember, akkor pont o az, akitol mas vielkedest vartam! Nyilatkozhatott volna, nyomast helyezehetett volna a sportigazgatora, tulajra egyarant! Masok is megtettek, sokszor, neki is megbkellett volna! Es dafke jatszatni! Egyebkent dybala mar majdnem alairt tevehajcsarnak es csak beallitotta 20 percre, szoval ez az erv kuka! Az egesz eletet a fociban toltotte, latta hogy hogyan mukodik, ha akart volna harcolhatott volna erte, csak nem akart. Nyilvanosan ugy ertem, az az igazi nyomasgyakorlas! "Kedves riporterek, ez az ember kell nekem, romai szuletesu sajat neveles, nagyszeruen futballozik, az elado lostan van, de en nem akarom hogy ott legyen."Ez meg az arat is novelte volna. Nem mondta. Nem jatszatta 20 percet, mint dybalat.
Capitano passato vagy hogy van helyesen...
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10688
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: mcsabi Dátum: 2024.08.30. 23:06


Trigoria írta:és mi van, ha pont azért nem kapott, mert már tudták, hogy eladják?

Dybalat is beállította, pedig akkor már tudták, hogy ott az arab szerződés. Amúgy ha el akarták adni, miért kapott új mezszámot pár hete?
Avatar
mcsabi
 
Hozzászólások: 6582
Csatlakozott: 2012.02.13. 20:38

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: SPQR Dátum: 2024.08.30. 22:57


Így-így. Raádasul a 3 CB-ből az egyik Smalling. Még jó, hogy maradt Cristante, ő már játszott a poszton. :)

mcsabi írta:
SPQR írta:Az egyik legsiralmasabb keret az elmúlt években. 22 fővel nem tudom mi a terv 3 fronton. 3 CB, egy eddig eléggé impotens csatár, akinek az egyedüli cseréje egy olyan játékos, aki tavaly a Cagliariba nem nagyon fért be. Ráadásul kicsit túl van töltve a jobb oldalunk, vérbeli LW nem sok akad...
Az elmúlt években rendesen kijutott a sérülésekből, ha itt csak 3-4 játékos dől ki egyszerre, akkor lehúzhatjuk a rolót.
SPQR
 
Hozzászólások: 101
Csatlakozott: 2022.08.07. 08:14

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2024.08.30. 22:53


Ha De Rossitól kapott volna egy minimális játéklehetőséget, akkor innen ki nem teszi semmilyen DS.

és mi van, ha pont azért nem kapott, mert már tudták, hogy eladják?
na jó mindegy, találgatok, és igazából leszarom, mert ez így is úgy is gyomros
elveszítjük azokat, akikért még félszemmel néztem a meccseinket
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 28461
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: mcsabi Dátum: 2024.08.30. 22:52


SPQR írta:Most hozzáírnám a korábbi listához, hogy 3 belső védővel még nem zártuk egyszer sem a mercatot.

Az egyik legsiralmasabb keret az elmúlt években. 22 fővel nem tudom mi a terv 3 fronton. 3 CB, egy eddig eléggé impotens csatár, akinek az egyedüli cseréje egy olyan játékos, aki tavaly a Cagliariba nem nagyon fért be. Ráadásul kicsit túl van töltve a jobb oldalunk, vérbeli LW nem sok akad...
Az elmúlt években rendesen kijutott a sérülésekből, ha itt csak 3-4 játékos dől ki egyszerre, akkor lehúzhatjuk a rolót.
Avatar
mcsabi
 
Hozzászólások: 6582
Csatlakozott: 2012.02.13. 20:38

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2024.08.30. 22:25


Tomm, értem én. Oké, de ahogy írod, nem tudjuk ki mennyire van benne. A tippem az, hogy leginkább De Rossi, mert neki nem kellett. De lehet simán pénzügyi oka is, mert a saját nevelésből befolyt pénz, egyből javítja a mérleget. Ha ez valamiért fontos a tulajnak (klubeladás vagy finanszírozás), akkor adatott ilyen ukázt ő is. Vagy a DSnek van szabad keze és ő hozza a saját embereit, DDR pedig azért nem játszatta, mert tudta hogy elmegy.

Persze utálhatok érte egyszerre mindenkit is. De ahelyett inkább fásultság és kedvetlenség van.

Sokkal egyszerűbb lenne, ha nem De Rossi lenne az edzőnk. Őt rohadt nehezen okolom bármiért. Zsolti egy mázlista volt Mouval :D

SPQR, jól értem hogy szerinted a Friedkin család hozzáállása okozza minden bajunkat? Vagy leginkább az? Minden egyéb pedig következmény? És náluk mi az ok? Beleszarnak vagy a túlzott fiskális megközelítés?
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 10267
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: SPQR Dátum: 2024.08.30. 22:20


Egy viszonylag hosszabb posztban egy-két napja összeírtam, hogy véleményem szerint mi nem volt rendben. A legfontontosabb, hogy a célok és az anyagi lehetőségek nem fedték egymást, valamint elkésve kezdtünk neki az egésznek. Hogyan lehetséges, hogy február óta nem volt kinevezett DS? Mi az, hogy a mercato elején a tulaj az Everton megvásárlásáról tárgyal, miközben áll a piacunk? De úgy egyébként is megérne egy magyarázatot a sztori. Hogyan kezdődhet el a szezon úgy, hogy a csapatból 4-5 játékos alsó hangon hiányzik és rengetegen a piacon vannak? A feszült légkör és az eredmények önmagukért beszélnek.

Az igazolásokat majd meglátjuk, hosszú a szezon. Le Fée ára szerintem túlzó, különösen annak tükrében, hogy van egy visszatérő sérülése, ami miatt tavalyi is sokat kihagyott. A büdzsét teljesen másképp kezeltem volna ennyi lyukkal a keretben.

Most hozzáírnám a korábbi listához, hogy 3 belső védővel még nem zártuk egyszer sem a mercatot.
SPQR
 
Hozzászólások: 101
Csatlakozott: 2022.08.07. 08:14

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2024.08.30. 22:01


Jaj nemar! Milyen talalgatas? A szomszed mari neni volt, nem? Harom embernek van igazan koze a barmilyen igazolashoz: elnok/tulaj, tehat friedkin, sportigazgato (vagy legyen akarmi a pontos megnevezes, ghilsofi vagy hogy hivjak) es az edzo. Nem a gyuro, nem a szertaros, nem a penzugyi vezeto (illetve o is, de azt mindig ket kezzel kalimpalva jelzik, hogy ffpffpffp) Hogy ebbol a harombol kinek mekkora a felelossege az lehet kerdes. En azert vagyok leginkabb az edzore kiakadva, mert o a helyi klublegenda, o az, akinek nem a profit a lenyeg es o az, akitol minimum egy nagyon eros kiallast vartam volna. Ezert ezt igy arulasnak elem meg a reszerol, bocsanat, ha valakit ezzel sertek.

Én nagyon úgy érzem, hogy a közönségnek fontosabb az eredmény, mint a gyökerek

Ja, kezdem ugy erezni, hogy rossz csapatnak szurkolok!
Sokszor mondjak, hogy minegy csalad vagyunk! De en nem akarok olyan csaladot, ahol nem becsulik meg a csaladtagokat! Sem a vezetes, es talan a kozonseg sem.
Es persze, ha nem jo, nem jo, azt el kell passzolni, a rosi feleket sosem sajnaltam, de ebben a boveban boven van annyi, hogy megerdemelne a megbecsulest!
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10688
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2024.08.30. 21:52


mcsabi írta:Pont erről van szó, a Bovehoz hasonló emberek adják a csapat szívét, lelkét, nélkülük csak egy marék zsoldos marad. A Roma szurkolóknak szerintem még fontosabb egy ilyen helyi hős, akit akkor is imádnak, ha nem olyan kimagasló tehetség, ahogy tették ezt Florenzivel is. A jövő lehetséges kapitányát most váltottuk aprópénzre, ehhez ezúton is gratulálok..

Pontosan így érzem én is. Szóról szóra. De biztos vagy benne, hogy a stadion is? Florenzit simán elengedték. A Milanban visszatérve legalább annyian fütyülték, mint tapsolták. Zalewskit is fütyültek, mert nem igazolt el. Frattesi, Scamacca vagy Calafiori is csak akkor lett szóbeszéd tárgya, amikor befutott játékosok lettek. Dybalát viszont már akkor megkönnyezték, amikor még el sem ment. Én nagyon úgy érzem, hogy a közönségnek fontosabb az eredmény, mint a gyökerek.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 10267
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2024.08.30. 21:44


SPQR írta:Érte adtak pénzt. Borzalmas, amatőr kokányolás folyt egész nyáron, ez az egyik következmény.


Bove-n kivagyok, de azért ne túlozzunk. Soule, LeFee, Dovbyk, Kone, Dahl. 5 olyan ember, aki bőven jó igazolásnak számít a mostani csapat számára. Ez messze nem amatőr munka. Danso se rajtunk múlt.

Két dolog ment félre. Abraham nagyon és Dybala, de azt megint csak jórészt a managmenten kívüli emberek okozták. Az hogy az értéktelen portékát nem sikerült eladni, nem meglepő és nem is hiba. Dicséret járt volna érte, ha összejön.

Egész a mai napig csak az Abraham eladás kezelése zavart. Kibaszott gyomros Bove, de ez nem következik a nyarunkból. Tomm bőven leírta már, hogy miért nem. Ez egy döntés volt. Hogy kié és hogy miért, azt csak találgatni tudjuk innen. Találgatások alapján pedig nem fogok ujjal mutogatni senkire. Felbasz maga a tény és utálom ezt az egészet. De nem személy szerint ikszet vagy ipszilont.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 10267
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2024.08.30. 21:41


Köszi a válaszokat, tomm.
Ez a Bove-ügy egy Florenzi-féle rejtély lesz.
Apropó, Florenzi.
Az ő távozásakor nem sok transzparens vagy molinó volt kint...
Zsolti
 
Hozzászólások: 12025
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: Hozzászólás a hírekhez

HozzászólásSzerző: mcsabi Dátum: 2024.08.30. 21:31


Trigoria írta:ebben miért vagyunk biztosak?
Te vagy DDR, és a tulajok azt mondják neked, hogy Bovét eladjuk, pont. Mi a rohadt életet tudsz ellene tenni? Max felmondani, slussz.
Nem tudom mi zajlott a háttérben, de egyszerűen nem veszi be a gyomrom, hogy Daniele véleményét kikérve, ő rábólintott erre.

Ha De Rossitól kapott volna egy minimális játéklehetőséget, akkor innen ki nem teszi semmilyen DS. Ricket se lehetett kirakni, Bove is megoldotta volna. Ezt nem lehet más számlájára írni sajnos és ettől nekem még fájdalmasabb.
“I can’t stomach the thought that we lost Frattesi and Calafiori.”

Haha... Pont erről van szó, a Bovehoz hasonló emberek adják a csapat szívét, lelkét, nélkülük csak egy marék zsoldos marad. A Roma szurkolóknak szerintem még fontosabb egy ilyen helyi hős, akit akkor is imádnak, ha nem olyan kimagasló tehetség, ahogy tették ezt Florenzivel is. A jövő lehetséges kapitányát most váltottuk aprópénzre, ehhez ezúton is gratulálok...

https://x.com/pellevgrinii/status/18295 ... LkyrA&s=19
Avatar
mcsabi
 
Hozzászólások: 6582
Csatlakozott: 2012.02.13. 20:38

ElőzőKövetkező

Vissza: AS Roma

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég