Aktuális meccs

FIGYELEM! MODERÁLT FÓRUM!
Szigorúan az AS Romaval kapcsolatos hozzászólások fóruma.

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: SPQR Dátum: 2024.09.02. 23:39


Nagyon tetszett az elemzés Pellegriniről, köszönet érte!
SPQR
 
Hozzászólások: 105
Csatlakozott: 2022.08.07. 08:14

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2024.09.02. 21:18


Amúgy az egész aspektus kérdése. Én (és gondolom Eric és tomm sem), nem olvasok olasz fórumokat, nem beszélünk olasz szurkolókkal, nem jutnak hozzánk el olyan mennyiségben pletykák, mint hozzád. Ráadásul ami el is jut hozzám, az számomra csak egy hang az ezerből. Romával kapcsolatban nem követek ki senkit, csak azért mert más a véleménye, de ettől még így is kialakulhat egy buborék. Látom a Pellegrini kritikákat (követek olyan srácot is, aki folyamatosan beleszáll), de gyakorlatilag mindenki azt állítja, hogy az ő forrása aztán a tuti. A dícséreteknél ugyanez. Így én nem hiszek egyiknek sem jobban. Abban hiszek amit a pályán látok és amit közvetlenül hallok a játékosoktól és a stábtagoktól. Tudom persze, hogy a szövegek 90%-a púder, de pálya azért mindig beszédes. Viszont Balázs te egész másmilyen alapokról építed a véleményed. Neked az "ezer hang" nem ugyanolyan súlyú. Van akinek jobban hiszel, van akinek egyáltalán. Mert ismered őket, vagy ha őket nemis, de ismersz olyanokat, akik ismerik őket. Sok lépcsővel közelebb állsz hozzájuk, mint én. A véleményed így egész biztos szubjektívebb, ugyanakkor te tudhatsz olyasmiről, amiről én (mi?) nem. Azaz a szubjektum ez esetben nem szinonímája az elfogultnak. És épp ezért fogadom el teljesen a véleményed. Másképp látom, de nem gondolom, hogy csak nekem lehet igazam.

Annyit kövezvetlen források nélkül is megtanultam, hogy a csapat körül mindig forr a levegő. Mindig megy az adok-kapok, folyamatosak a belső vagy a félig belső konfliktusok. Mindig minden jelentős szereplőről lesz pro és kontra vélemény is. Egyetlen módja a kontrák elhallgattatásának a scudetto vagy valami egyéb nagy siker lenne. De ettől rohadt messze vagyunk. Így ez állandósult állapot 2001 óta.

Nekem ez a Matic sztori is ilyen. Alapól fenntartásaim vannak a délszláv "hatalomátvétellel" kapcsolatban. Az Intert is évekig mérgezték. Matic nem volt rossz, de jó sem. 22/23-ban Dybala után Pellegrini kapta magasan a legjobb osztályzatokat. Cristante az 5. volt, Mancini a 8. Matic 9. Mindhárman 8 évvel fiatalabbak. Ha konfliktus volt egy érkező öreg szerb és 3 már itt lévő fiatal olasz között, akik mindannyian jobban is játszottak, akkor nem kérdés ki mellé állok. Mármint úgy, hogy igazából azt sem tudom mi a konfliktus oka és alapja. Ha elfogadom hogy volt ilyen, akkor miért gondoljam, hogy Matic áll a jó oldalon? Link volt Pellegrini, Cristante és Mancini? Hát a pályán ez nagyon nem látszott. Ráadásul a kettes számú kedvenc Pellegrini momentumom is ebből a szezonból való, amikor a Venezia ellen egy végigürcölt 1-1es meccsen a kilencven sokadik percben, egy támadásunk utáni kontránál ért vissza egy kb 70 méteres sprinttel, az egyik frissen becserélt velencei színes bőrű gyalogkakukkot lefutva (márpedig ugye ilyen nem létezhetne) és mentett a tök üres kapunkkal szemben. 1 pont jött vele. Egy sima megelőző szerelésként került a jegyzőkönyvekben. De ahogy ott a földön maradt, a fejét is alig bírta felemelni, olyan szinten elkészült az erejével. A Venezia ellen, egy szaros szezonban. Nem csinálsz ilyet, ha azt hiszed te vagy a kiskirály és érted vannak a többiek, nem fordítva. Nekem az a Venezia elleni meccsbe beledöglő, a földön fekvő srác Pellegrini. Mindig előttem a pillanat, ahogy annyi ereje maradt, hogy megnézze kiment-e oldalt a labda a szerelése után és visszaejti a fejét a fűre, mert tartani sem bírta. NEm nyertünk ezzel semmit, de nem hagyhatta, hogy 50ezer római előtt megverjenek minket. A látszólag semmiért kikészülni játékost én így még nem igazán láttam.
Lehet Matic jót akart (a mentalitását bírtam, szőrös tökű profi), de akarja már ésszel és ne ajtóstul. Jobb lett volna nekünk, ha Mourinho mellé áll és kiteszi Pellegrinit (és a másik kettőt is)? Kizárólag akkor, ha ők hárman tényleg mérgezik az öltözőt. De akkor miért nincs folyamatosan mindenkinek baja velük? Pont Maticnak volt. Aki mellesleg utána a Rennes-nél is összebalhézott valakivel, mert ha nem volt kedve, nem ment edzésre. llyet pl nem csinált egyik szenátorunk se. Én ez alapján ítélem meg ezt a konfliktust. Te pedig minden bizonnyal olyan helyről hallottad, amit megbízhatónak ismersz. Tök más a nézőpontunk, így az ítéletünk is.

DE épp ezért örülök, hogy gyakrabban írsz mostanság. Jó hallani alternatív véleményeket. A végén úgyis ugyanott kötünk ki: Forza Roma!
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 10298
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2024.09.02. 20:39


Ez a maticot eluldoztek egy kicsit nekem is eros. Matic a harmadik csapatba kovette mourinhot. Kvazi az embere. Mourinhot, aki narcisztikus, bekepzelt, stb. Mindazonaltal tobbszor is elnyerte a mindenfele legnagyobb trofeat es pellegrininel meg cristantenel szazszor jobb es valoszinuleg szazszor kezelhetetlenebb jatekosok tomeget edzette. Kevesse hiszem, hogy ket ilyen, mondjuk a realban edzett jatekosokhoz kepest hurkagyurka focista megvtudta volna hatni. Mert ugye nem pellegrini vagy epp cristante hatarozza meg a helyet a csapatban, a palyan, hanem az edzo. Meg ha masrol lenne szo, akkor ok, talan, de pont mourinho...
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10713
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: ericcartmen Dátum: 2024.09.02. 20:09


F.Totti, jó hogy te irtál előbb, én nem tudtam volna ilyen szépen megfogalmazni, de amúgy egyetértünk.
F72, a kvalitást nem igy értettem, hanem hogy ilyen tipusú játékos nincs még egy a keretben. Nem a minőség, hanem a poszt volt előtérben.
Amúgy elbeszélünk egymás mellett. F.Totti arról beszél, hogy ebben a csapatban, ezen a középpályán miért kell Pellegrininek játszania, amivel én is egyetértek. Ő egy olyan hibrid 8as/10es, amit más nem nagyon tud játszani a többiek közül.
Ezzel szemben F72 az emberi oldaláról beszél, hogy állitólag Pellegrini kiskirály, bomlaszt, neki nem kéne. Én nehezen hiszem el ezeket a hireket. Mármint biztos van alapja, miért ne lehetnének az olaszok, akik ráadásul évek óta itt vannak a hangadók. De hogy elüldöznek valakit, akivel amúgy jobb a csapat...Miért lennének maguk ellenségei? Amúgy Maticnak 1 éve lett volna még Rómában, franciaországból meg talán 3 éves szerződést kapott. Lehet hogy volt viszály, de hogy elüldözték, az nekem erős. ELképzelhető persze, hogy ezzel inkább homokba dugom a fejem, de nekem kell az állandóság, kellenek a rómaiak, olaszok a csapatba, nem akarom lerombolni a szobrukat.
Avatar
ericcartmen
 
Hozzászólások: 1039
Csatlakozott: 2014.10.31. 22:08

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Zsolti Dátum: 2024.09.02. 19:46


Bármelyikőtöket olvasom Pellegrinivel kapcsolatban, mindig meg tud győzni a maga igazáról. :)
Zsolti
 
Hozzászólások: 12065
Csatlakozott: 2006.07.28. 21:45

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: F72Quadraro Dátum: 2024.09.02. 18:57


Nem fogunk összeveszni, máshogy látjuk, tiszteletben tartva egymás véleményét…
Álmodozol egy Romáról Bovéval, Pisillive, Calafiorival. Én is. De nekem ebben nagyon nincsen benne „Lollo”.
Én szerettem és ragaszkodtam Pellegrininél nyilvánvalóan sokkal „botlábúbb” játékosokhoz,
akik ráadásul rómaiak sem voltak, meg romanisták sem. De volt bennük valami plusz, amit én Pellegriniben sosem látok.
Statisztikák relatív érdekelnek. Kosárlabdához egyáltalán nem értek, de nézek néha egy-egy NBA meccset, mert látványosnak gondolom. Utána szívesen olvasom olyanok véleményét, akik játszottak vagy értenek ehhez a sporthoz, mit láttak ők és mit láttam én. Ott elég egyértelműen azt olvasom mindig vissza, hogy a hány lepattanó, pontpassz, pont… s megannyi statisztika, relatív számít. Sokszor egy védő szinte 0 mutatóval százszor hasznosabb a pályán, mint egy dupla duplával záró csapattárs.
Nézem a meccset és azt látom, hogy Pellegrini a meccs elején félmagasan erősen hátra passzol a szorongatott helyzetben lévő csapattársának, kis híján baj van belőle… meg sok minden mást, amiket korábbi hozzászólásokban már említettem.
Igen, játszott mindenkinél az elmúlt 6 évben. Az elmúlt 6 évben, ami azért elég középszerűre sikerült.
Az elmúlt 6… a 6. – 7. helyezések szezonjai, amikor egyszer sem sikerült ez első 4 helyen végezni, sokszor jelentős ponthátrányban a 4. helytől… S pont az volt a kritika gyakran, hogy a középpályán „Lollo” és Bryan kirobbanthatatlan helye az egyik ok… oda kellene pedig erősítés. 2022/23 jön is a középpályára Nemanja Matic, a közénség hamar megszereti, mert küzd, hajt, szerel, előre játékban is jó… az idény egyik legjobbja, UEFA menetelésben nagy része van. Majd augusztusban teljesen váratlanul bejelenti, hogy eligazol. Persze, római újságok, szurkolók, oszd el mindig kettővel… lehet, hogy Te úgysem hiszed el… de mindenhol arról olvasol, hogy a Pellegrini, Cristante, Mancini hármassal van a nézeteltérés, akik túlzottan ragaszkodnak a saját helyükhöz és nem szívesen engednek konkurenciát magukhoz közel. Matic el is megy, a Roma egy személytelen, hideg hangvételű közleménnyel búcsúszik tőle. Minden persze állítólag… Matic jelzi ezt Mounak, pénz persze nincs, lehetőség sincs az egész csapatot kicserélni, forradalmat csinálni… megy a szerb. Erre írta akkor több szurkoló is, miként lehetséges, hogy ez a három ember nagyobb hatalmat szerzett magának Trigoriában, mint előtte Totti vagy De Rossi fele akkora futballtudással…
Római közeg persze valóban sokszor mérgező. Mert nincs középút. Sosem! S mindezt naponta ontja magából 100 honlap, 30 rádióállomás…. S pont ezért nehéz ebből a helyzetből kimászni. Pellegrininek azért lehet szerintem a képességeihez mérten lényegesen magasabb fizetése, de mondhatnék más csapattagot is, ne mindig ő legyen terítéken… mert Rómában elég 2 gól, 3 jó meccs… sőt, látjuk Adriáno esetében meg másik 100 esetben, hogy sokszor az sem kell… 3 jó meccs, 2 gól… imádunk, bajnokok leszünk, lazio merda, ku..a jók vagyon, ez egy zseni… Gyorsan 4 milliós fizu… 2 gyengébb meccs… minek van ez itt, miatta kapunk ki, hogy lehet ennek ilyen magas fizetése, eladhatatlan, gyenge, minek kellett 3 éves szerződés… Néha elég kimenni a kanyar elé lengetni egy lazio patkányos zászlót és imádni fognak. Csókolgatod a címert a mezen. Hogy ez mennyire őszinte vagy sokszor mennyire mesterkélt és mennyire azért csinálja valaki, mert tudja, hogy ezzel bevágódik a szurkolóknál… Na itt már nagyon elkanyarodtam témától.
Cassano csak azért jött szóba, mert eric Pellegrini kvalitásairól írt. A kvalitás meg nem minden, erre meg Cassano jó példa. Mert kvalitása volt neki, olyan mint senki másnak… Maga nemében még szimpatikus is volt a figura. Csak egy idő után azt gondolod, ne az én csapatomban játsszon!

De azért 2004-ig jó volt nézni őket együtt...
https://www.youtube.com/watch?v=luiFwZxBHDc
F72Quadraro
asroma.hu szerkesztő
 
Hozzászólások: 1005
Csatlakozott: 2004.10.01. 12:29

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2024.09.02. 15:25


Olasz edzőnél azzal a játékossal fog kezdődni a középpálya, akinek a legtöbb agya van a játékhoz. Aki a tempót tudja gyorsítani és lassítani. Konét ilyen szempontból nem ismerem, de erősen meglepne ha ez lenne a legjobb skillje. Sokra tartom, épp most írtam, hogy nagyon vártam, de én nem láttam még olyan színesbőrű játékost (és bocs, ebben most tényleg nulla a rasszizmus, mert elismerem hogy más tulajdonságokban pedig verhetetlenek), aki ebben kiemelkedő lett volna. Még a 2016-os toptop Pogba kezéből is kikapta a pálcát Allegri, miután megaláztuk őket az Olimpicoban. Pedig az egy 100 milkás játékos volt és elvileg regista. A vak Marchisio kellett a csapatba, hogy bajnokságot nyerjenek.

Pellegrini pedig pont ebben a legjobb. Klasszikus regista. Átlátja mi folyik a pályán. A letámadásunkat ő szervezi és indítja, a labdákat rajta keresztül osztjuk el. Rendkívül gyorsan dönt, mert a legjobb szkenner a csapatban. Nézd egyszer a mozgását labda néélkül. Folyamatosan tekergeti a fejét, hogy lássa ki merre van. Sokan kritizálják azért mert nem sprintel eleget, de a szakértők kivétel nélkül a labda nélküli mozgását emelik ki legfőbb erényeként (a passzkészsége mellett). Alapember volt Ranierinél, Di Francesconál, Fonsecánál és Mourinhonál is. Pedig ők nem is voltak a haverjai. A passzávokba hihetetlen érzékkel áll bele. Nézd meg hányszor forgatnak vissza az oldaláról akkor is, ha a labda közelében sincs.
Igazi two-way játékos. minden meccsen tőle jön a legtöbb vertikális passz és minden meccsen ő vállalja fel a legtöbb párharcot. 90%-kal passzol és 60-65%-ban nyeri a párharcait. Látatlanban mondom, hogy nem találsz a Serie A-ban még 3 ilyen játékost az összes középpályás között.

Amúgy ha ilyen barátai vannak, mint a 5, 5,5 és 6-osra osztályozó újságírók, akkor nem kellenek neki ellenségek. Az összes statisztika alapú szoftver 6,8-7,2ig érétkelte a tegnapi egyébként tényleg nem túl erős teljesítményét. De csak magához képest volt gyenge, mert a csapatból kizárólag a két középső végő és Cristante kapott jobbakat. A Juvéban is csak a védők. Egyáltalán nem lógótt ki (de ennek ellenére én sem voltam elégedett vele, mert ő nem elég ha nem lóg ki).

Nem álmodozom BL helyről. De gondolom azok sem, akik "megkönnyezték" Bovét. Én egy olyan Romáról álmodozom, ami tele van Boveval, Pisillivel, Zalewskivel, Calafiorival, Pellegrinivel. Lehetünk hatodikok, nyolcadikok. Sőt az sem fog zavarni, ha közülük valakik sokat keresnek vagy jobban odafigyel a szavukra az öltöző.

A Cassano párhuzamot pedig nem tudom hová tenni. Egy istenáldotta zseni volt, de amikor kifordult magából, akkor már rombolt, bomlaszott. Mikor tett ilyet Pellegrini? tudom, hogy a "szenátor" titulussal ezt próbálják sokan sugallni (hisz egy szenátor a szabályok feleltt áll), de nulla konkrét hír jött erről, pedig aztán ha valahonnan kiszivárog minden, az pont a Trigora. Legyen bármekkora zseni Koné, kizárt hogy rá tekintsen majd egy edző sarokkőnek Romában. Na jó, van rá 1%-nyi esély. De arra pedig pontosan nulla, hogy én jobban akarjam a csapatomba, mint Pellegrinit (Bovet, Pisillit, stb.). Pedig baromira örülök, hogy jött, de más dimenzió.

Tudom, elfogult vagyok. De te is, csaka másik irányba. 1-1. Dönteni pedig az edzők döntenek. Évek óta Lorenzo mellett ;)


Na, akkor most már hétfőn letudtam az aktuális heti Pellegrini védőbeszédemet :D
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 10298
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: F72Quadraro Dátum: 2024.09.02. 13:51


ericcartmen írta:Kiváncsi vagyok mi lesz a legerősebb kezdő középpályán.
Pellegrini adott, nincs hasonló kvalitás a keretben, max Baldanzi tudná pótolni de az nem az a szint.


Jaj... szerintem ő az első, akit ki kell hagyni végre.
Milyen kvalitás láttok? Eltalál néha jól egy-egy szabadrúgást vagy lövést...
Mi nála a kvalitás? Tényleg minden irónia nélkül, őszintén kérdezem.
40 éve nézek meccsket, 36 éve ASR meccsket, szeretem a Romát,
a történelmét, sok játékosát. Lehet, hogy ezt ennyire másként látjuk?
"Lollo"-t nem tudom nagyon hova tenni. Sassuolo... nekem az volt a dimenziója.
Vagy lehet ASR is, de akkor ne álmodozzunk és ne beszéljünk BL helyről.
Cassanónál nagyobb zseni nem sok volt, de egy idő után
alig várta az ember, hogy menjen már a pi...ába valahova máshova.
Persze az más történet kicsit.
Tegnap 10 perec után nem volt a pályán. Még a baráti újságírók is
közepesnél kicsit gyengébbre minősítették, 6, de inkább 5,5 és 5...
Celikkel lefelé lógtak ki szerintem a csapatból.

Nálam (szerintem DDR-nél is) a középpálya Konéval kezdődik majd,
ő lesz az alap. A többiek ellenfél függők lesznek.
F72Quadraro
asroma.hu szerkesztő
 
Hozzászólások: 1005
Csatlakozott: 2004.10.01. 12:29

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: ericcartmen Dátum: 2024.09.02. 13:34


Köszi a választ, de tommal értek egyet, ennyi mindent leszűrni egy TT szezonelőzetesből/összefoglalóból az nem emberi. Azért kiváncsiságból meg fogom hallgatni az idei beharangozót hátha kiderül rólam is valami.

Dzbala meg tényleg nem hiányzott, sőt nem is látom ebben a rendszerben a helyét. Reméljük megelégszik a csereszereppel. Játszani azért fog, csak talán kezdőként kevesebbet,
Amúgy az se rossz, hogy végre mi is be tudunk hozni padról egy Dybalát, és nem azért nem kezdett mert épp csak fél lába van.
Motta elég jól rá tudott cserélni a kezdőjére, de most végre mi is tudtunk épkézláb embereket behozni. Remélem DDR játékban tartja őket, ne csak mecshiányos emberek üljenek a padon.
SES is játszhatna végre, nem értem ezt a nagy mellőzést, pláne azok után hogy tavaly még elég fontos szerepe volt.
Avatar
ericcartmen
 
Hozzászólások: 1039
Csatlakozott: 2014.10.31. 22:08

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2024.09.02. 11:09


:D
Egész jó tipp. Ha Isten lennék, kurva sok pénzt keresnék a vízen járással és lenne időm focit nézni napi 24 órát.
Dehogy nézek én Bundesligát. A TT összefoglalót hallgatom meg róluk szezon elején és végén, plusz év közben pár meccs. Innen volt meg a svájci csóka, de lövésem sincs hogy ő például feka vagy fehér vagy kreol vagy milyen bőrű. Gladbachot tavaly egyszer sem láttam, de a húzó neveiket azért ismerem. Weigl és Neuhaus is válogatott. Az összeállításhoz és játékrendszerhez pedig ott ez az internet nevű dolog. Mikor komolyabban felmerül, hogy vki hozzánk jön, akkor megnézem mit játszott és hogy miképp (youtube highlights). Gladbach elemzés pedig bőven van az edzőjük miatt. Ő elég felkapott figura.

Ráadásul Konét (és Johnatan David-et) akartam a legjobban az összes potenciális névből, mert baromi jó játékos a hírek alapján. Akkor persze még volt Bove és nem volt képben Pisilli, de tök ugyanezért néztem meg részletesebben Konét, amit Eric is feszeget. Van egy kicsi traffic jam a centrumunkban.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 10298
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2024.09.02. 10:57


Te minden focimeccset megnezel? Nem alszol? Te vagy Isten? Harom szemely egyben es ebbol ketto csak sportot nez? Azt nem olvastam a bibliaban, hogy Jezus meg a Szent Lelek magy focirajongo lenne. Van csaladod, van munkad. Honnan a francbol ismered reszletesen a felallasat egy monchengladbachnak es meg a nevekkel meg az altaluk jatszott posztokkal is tisztaban vagy?
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10713
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2024.09.02. 10:40


ericcartmen írta:Ez a Kone amúgy milyen tipusú játékos? Inkább 6-os vagy 8-as?
Kiváncsi vagyok mi lesz a legerősebb kezdő középpályán.
Pellegrini adott, nincs hasonló kvalitás a keretben, max Baldanzi tudná pótolni de az nem az a szint.
A másik két helyre meg van Pisilli, Kone, Cristante, Le Fee meg Paredes.


A Gladbach egy elég "buzi" csapat, mert van egy Gerardo Seoane nevű nyilván őssvájci edzőjük, aki háromszor nem áll fel ugyanúgy. 352-t, 433-at és 4231-et játszottak tavaly, ráadásul a 532-t elég sokféleképp. 4231-ben egyértelműen DM volt Weigl mellett. A 352-nek is mindig a centrumában játszott, de általában Weigl volt mélyebben és Kone+Neuhaus kicsit magasabban. 433-ban övé volt a jobb szél, de inkább a félterületet támadta és visszazárt a felfutó szélsővédő mögé. Henry az Olimpián 433-ban középen játszatta, de ott is inkább visszavontan.
Ezek alapján a neutrális posztja szerintem a DM.

Ja, kicsit nagy a tömeg DM poszton, főleg hogy Le Fee is inkább ott tűnt fel eddig. Ha Le Fee feljebb lépne, akkor Pellegrini kitolható balra esetleg (ott mondjuk eddig csak szarul játszott) , de bárhogy számolgatok Pisillinek itt alig jut hely.
Nálam ez az ünnepi kezdő: Celik, Mancini, Ndicka, Angelino - Koné, La Fee - Soule, Pellegrini, El Shaarawy - Dovbyk. Dybala jöhet világmegváltani a második félidőben, plusz kezdhet a kicsik ellen. Így talán végigbírja a teste a szezont. D enem nagyon fogunk így felállni. Paredes vagy Cristante mindig a pályán lesz. SES pedig eltemetve.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 10298
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: ericcartmen Dátum: 2024.09.02. 10:06


Ez a Kone amúgy milyen tipusú játékos? Inkább 6-os vagy 8-as?
Kiváncsi vagyok mi lesz a legerősebb kezdő középpályán.
Pellegrini adott, nincs hasonló kvalitás a keretben, max Baldanzi tudná pótolni de az nem az a szint.
A másik két helyre meg van Pisilli, Kone, Cristante, Le Fee meg Paredes.
Avatar
ericcartmen
 
Hozzászólások: 1039
Csatlakozott: 2014.10.31. 22:08

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2024.09.02. 08:58


Gondolom jokernek szurkolt a batmanben
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10713
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2024.09.02. 08:33


Nem akarom újranyitni a Bove témát (bezártuk amúgy?), de minden nyilatkozat kicsit áthallásos. Pl DDR ezt mondta Pisilliről a Juve meccs után:
"Pisilli kivételes mérkőzést játszott. Mindig van hely az olyan játékosoknak, mint ő, akik dolgoznak, nem panaszkodnak és mosolyognak. Én jobban bánok ezekkel a játékosokkal, mint másokkal. Megérdemlik a lehetőséget."

Lehet, hogy Bove nem mosolygott eleget?
A meccsről pedig annyi gondolat még, hogy Ndicka, Cristante és Mancini nagyot mentek. Kone 5 perc után elkezdte érteni a feladatát és jól is mozgott. Salemaekers védekezésben nagyon jó, de támadásban nulla volt most. Soule viszont fejben még nincs kész, de benne van potenciál labd anélkül is. Dybala azért kellett, mert labdát kellett tartanunk a letámadás ellen. Err ejó volt nagyon, de úgy egyébként nem hiányzott.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára F.Totti 2024.09.02. 09:32-kor.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 10298
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2024.09.01. 22:29


De csak ketto kapott

En vagyok most itt a legnagyobb haborgo, de most en is azt mondom, hogy a harmadik a juve ellen volt idegenben, azert az nem semmi mutatvany!
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10713
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: snatch Dátum: 2024.09.01. 22:26


3 meccs, 1 gól...
Avatar
snatch
Site Admin
 
Hozzászólások: 8284
Csatlakozott: 2004.07.14. 10:00
Tartózkodási hely: Érd

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: ericcartmen Dátum: 2024.09.01. 21:47


Ez szerintem teljesen rendben volt. Elől azért még vannak bajok, de hátul meg középen egészen összeszedett volt a csapat.
Avatar
ericcartmen
 
Hozzászólások: 1039
Csatlakozott: 2014.10.31. 22:08

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2024.09.01. 21:44


Huuu
Jo volt ez a meccs
Joggal bizhatunk benne az elozmenyek utan, hogy nem esunk ki!
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10713
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2024.09.01. 21:42


csak ne lenne az előző két meccs...
na mindegy, hátha
Úgy tűnik, nem érted: ez Róma!
"Azt kijelenthetjük, ha mi nem irányítjuk a játékot, attól még valaki fogja."
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 28471
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2024.09.01. 21:41


Végülis ez így vállalható volt. A végén egész jók voltunk.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 10298
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2024.09.01. 21:30


Baldanziiiiiiii
Na majd o!!
:)
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10713
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2024.09.01. 21:28


Előre cserék. Gondolhatnánk, hogy nyerni akarunk. De tévedés lenne.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 10298
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2024.09.01. 21:19


Pisilli hozta a Bove focit. Kellene a játékidő neki.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 10298
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

Re: Aktuális meccs

HozzászólásSzerző: F.Totti Dátum: 2024.09.01. 21:13


A 60. Percben kezdett letámadni a Juve. Van is baj.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani." (Johan Cruyff)
Avatar
F.Totti
 
Hozzászólások: 10298
Csatlakozott: 2014.08.06. 08:54

ElőzőKövetkező

Vissza: AS Roma

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég

cron