Rómaiak a válogatottban

FIGYELEM! MODERÁLT FÓRUM!
Szigorúan az AS Romaval kapcsolatos hozzászólások fóruma.

HozzászólásSzerző: Totti8 Dátum: 2006.06.13. 16:29


Totti 0428 írta:Róma miért nem válik ki olaszországból?
És akkor lehetne honosítani : Mexest, Chivut, Mancini, stb....
És így külön indulhatnának a VB selejtezőkön, természetesen tovább jutnának és így mindenki szurkolhatna a VB-n Rómának!!! 8)
(De ettől a serie A-ban indulnának!) 8)

:D :D :D :lol:
ez tetszett...
Amúgy nem is lenne rossz ötlet :D Csak az a baj, h úgyse jönne össze, nagy bánatunkra :D :D :D :lol:
KépKépKép
Avatar
Totti8
 
Hozzászólások: 814
Csatlakozott: 2005.01.06. 17:02
Tartózkodási hely: Budapest

HozzászólásSzerző: fradista romanista Dátum: 2006.06.13. 14:14


snatch írta:Én sajnos nem érzékelem azt a húdenagy felháborodást. Inkább azt érzem, hogy szépen lassan ellaposodik az ügy,.


Egyelőre tényleg folyik rendesen a vizsgálat, és tisztességes külső emberek végzik. Nem lehet naponta újabb szenzációs leleplezéseket várni.
Különben is, ha az oalszok szarul szerepelnek a VB-n, akkor simáén kikiálthatják a leleplezőket, a megtiszutláast követelőket bűnbaknak, hogy miattuk volt olan a légkör, amiben a válogatott nem tudoptt rendesen a VB-re koncentrálni.
Avatar
fradista romanista
 
Hozzászólások: 9244
Csatlakozott: 2006.02.06. 17:52
Tartózkodási hely: BP XIV

HozzászólásSzerző: snatch Dátum: 2006.06.13. 13:58


Én sajnos nem érzékelem azt a húdenagy felháborodást. Inkább azt érzem, hogy szépen lassan ellaposodik az ügy, a végén, hogy azért valami legyen is, kap a juve egy (számára) kisebb pénzbüntetést, plusz pár pont levonást, amitől még simán bajnok lehet jövőre is, hiszen a bírók továbbra is le lesznek zsírozba, csak most már nem a "nyugállományba" vonult moggi intézi az ügyeket, hanem valaki más. the show must go on...

"Egyáltalán: mennyire tehetnek a játékosok a dologról?"

Hát hogy mennyire? Kérdezzük meg Buffont például, hogy most is fogadott-e a meccsek előtt szépen. Vagy a kedves Cannavarocskát.
Avatar
snatch
Site Admin
 
Hozzászólások: 8160
Csatlakozott: 2004.07.14. 10:00
Tartózkodási hely: Érd

HozzászólásSzerző: Conti Dátum: 2006.06.13. 13:57


nem értem, h miért kell kiakadni azon, ha vannak olyanok, akiknek nem tetszene az, h azok röhögjenek bele a képükbe, akik eddig szívatták őket. az olasz válogatott és a környéke tele van ilyen emberekkel, függetlenül attól, h most három római is keveredett közéjük.
asromatiamo
Avatar
Conti
 
Hozzászólások: 201
Csatlakozott: 2004.12.06. 14:01

HozzászólásSzerző: fradista romanista Dátum: 2006.06.13. 13:53


Ne féljetek: az olaszok a brazilok ágán vannak, úgyhogy legkésőbb az elődöntőben találkoznak velük. Ha nem verik meg a cseheket, akkor meg a 16 között. Szóval nem kell VB győzelemtől tartani.
De egyébként meg akkora a felháborodás, olyan a helyzet, hogy még akkor se úszhatja meg a juve & co komoly büntetés nélkül. Nem is is ezzel van a baj, hanem azzasl, hogy hiába most esetzleg a pédás büntetés, rendcsinálás, pár év múlva majd jön egy újabb Moggi, stb, stb.. De ettől mág hajrá Roma, hajrá digók.
Avatar
fradista romanista
 
Hozzászólások: 9244
Csatlakozott: 2006.02.06. 17:52
Tartózkodási hely: BP XIV

HozzászólásSzerző: Conti Dátum: 2006.06.13. 13:45


i can't belive it írta:Conti: ha úgy teszed fel a kérdést hogy zárják ki a Juvet vagy legyen világbajnok Olaszország Tottival, DDR-val és Perrottaval akkor a 2. lehetőséget választom, sé még akkor lehet hogy nem zárják ki a juvet de hátrébb sorolhatják ami még mindig jelenthet BL indulási helyet nekünk..


hidd el, én sem rúgnám fel a tévét, ha vb-t nyernének az olaszok, köztük a római játékosok is. de sajnos nagy valószínüséggel ez azt jelentené, h szeptembertől ott folytathatnák a most megborult taknyok a játékaikat, ahol májusban abbamaradt, és még sértődötten ki is oktatnák azokat, akik a büntetésüket követelték, h mégis hogyan gondolják ezt?
na, ezt nem szeretném végignézni.
asromatiamo
Avatar
Conti
 
Hozzászólások: 201
Csatlakozott: 2004.12.06. 14:01

HozzászólásSzerző: Conti Dátum: 2006.06.13. 13:41


részemről azért gondolom, h a sikeres vb után futni hagynák a bűnösöket, mert ezt többször volt szerencsém végignézni, egyszer történetesen olaszországban is. a 80as évek elején egy kb a mostanihoz fogható totó- és bundabotrány volt odakint, aminek első körben az lett az eredménye, h a milant kiszórták a serie b-be. de természetesen nem csak ők voltak hunyók, hanem még más csapatok is. húzták, halasztották a dolgokat, nagyon nagy volt a felzúdulás, ekkor következett a '82es vb. már a válogatott összeállításánál örjöngött a közvélemény, h miért a bearzot a kapitány, és egyáltalán miért tesz be olyan súlyosan kompromittálódott embereket a csapatba, mint pl az akkor a lanerossiban játszó paolo rossit, aki éppen a három éves eltiltását töltötte. a csapat megnyerte a vb-t, rossi lett a gólkirály. a hazatérőket hősként ünnepelték (egyébként én is nagyon örültem, akkor lett a kedvenc futballistám bruno conti), és egy "pillanat" alatt (ha jól emlékszem még egy fél évig nyűglődtek) lecsengett az egész botrány, és visszaállt a régi rend. rossi pedig elment a juvéba, ahol tárt karokkal fogadták.
sztem nagy valószínűséggel hasonló lenne a dolog lefolyása most is, azzal a kivétellel, h mivel elég friss a téma, még az is vastagon benne van a pakliban, h senkit sem meszelnek el úgy, mint anno a milant.
asromatiamo
Avatar
Conti
 
Hozzászólások: 201
Csatlakozott: 2004.12.06. 14:01

HozzászólásSzerző: Virga Dátum: 2006.06.13. 13:37


Hát én elhiszem hogy ti jobban át láttok a dolgon.És az is igaz hogy itt mindenki imádja a Romát!És ha már itt tartunk az is eléggé köztudott hogy olasz sem vagyok,így nincs bennem az hogy a hazámnak szurkolok.De közöm nem volt a Romához amikor elkezdtem nekik szurkolni.Bevett szokástrólmindenki tudja hogy nehéz leszokni :) Komolyabbra fordítva a szót én tényleg nem is tudok másoknak igazán szurkolni.És azt is tudjátok hogy a fél karomat odadnám hogyha kizárnák a merdákat a bajnokságból.Szóval elég nagy dilemmában szenvedek.Amúgy kint hogy látják a dolgokat?
Avatar
Virga
 
Hozzászólások: 2432
Csatlakozott: 2005.05.19. 21:24
Tartózkodási hely: Lil' bronx

HozzászólásSzerző: Conti Dátum: 2006.06.13. 12:46


Tiszteletben tartva mindenki véleményét...


ezt írta F72 a hsz-e elején. azt is tartsuk tiszteletben aki egyetért vele, és azt is aki nem, mielőtt átcsap örjöngősbe a bugi.

viszont érdemes hosszútávon nézni a dolgokat. most van három-négy hét, amíg tart a vb. ha az olaszok számára eredményes lenne, akkor a hátukon hoznák haza a népek az egész brigádot, élükön lippivel.
fradista romanista írta lejjebb, h már felmerült egy törvényjavaslatként, h sikeres vb esetén, legyen amnesztia az olasz futballban. jellemző módon a berlusconi mellől nyomták a témát, aki szintén nem akárki a (futball)maffiában. milyen érdekes, h azután kezdődött az egész balhé, h az öreg megborult a választásokon...
ha ez így lesz, azaz semmit, vagy csak látszatbüntetéseket kapnának a fő gyökerek, akkor majd neki lehet állni ősztől ismét harsogni, h "bakker, mit fújt be a bíró vmelyik meccsen ennek, v annak", "bakker, megint miért maradtunk le a dolgokról..." "bakker, megint a púposok lettek a bajnokok" stb.
senki sem mondta azt, h ki kell menni a vbre és el kell kezdeni üvölteni, italia vaffanculo!
de azért nem árt végiggondolni, h mi a fontosabb? a vbnek vége lesz, de a Roma Roma marad. engem momentán jobban izgat a capitano válogatottbeli előmenetelénél az, h a kedvenc csapatomat egy balf.szként kezelik-e a bajnokságban továbbra is, vagy végre a helyükre kerülnek a dolgok. sajnos jelen pillanatban egy olasz vb arany/ezüst/bronz/mittudomén érem leesése után, nem hiszem, h nem simítanak el mindent és ne ünnepeljék azokat a gazembereket, akik eddig szivatták a népet, köztük közvetve minket is.
és akkor izgulhatunk továbbra is azon, h megverjük a bajnokságban az empolit, vagy sem, mert többet tuti, h nem fognak engedni.
asromatiamo
Avatar
Conti
 
Hozzászólások: 201
Csatlakozott: 2004.12.06. 14:01

HozzászólásSzerző: F72Quadraro Dátum: 2006.06.13. 12:16


Kép
F72Quadraro
asroma.hu szerkesztő
 
Hozzászólások: 943
Csatlakozott: 2004.10.01. 12:29

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2006.06.13. 11:41


Totti pedig ne a válogatottal nyerjen (ahogy itt sokan mindig ezt a nyerést emlegetik), hanem a Roma csapatával, mert az az igazi otthona.

Mielőtt bebipulok finom hangnemben még leírom!
Ki vagy te hogy megmondjad hogy Totti mit és hol nyerjen? Honnan tudod hogy mit szeretne ő és mik a vágyai?
Párszor kifejtette már hogy a válogatottal is szeretne sikert elérni, pláne ha tényleg ez az utolsó vb-je!
Beszarok az ilyen beszólásokon, amikor innen próbálunk okosan belelátni egy Capitano lelkébe, és megmondani hogy ő mit is akarjon és akar igazából!

És most a saját álláspontom: HAJRÁ OLASZOK!
Leszarom a bundabotrányt, ha lesz következménye ha nem! Mindig is a Rómának fogok szurkolni, de mindig is lesznek ilyen aljas dolgok az olasz fociban. Ha érintett Cannavaro ha nem, én sosem gyűlöltem a másik csapat játékosait, a vb idejére meg pláne félreteszem azon ellenérzéseimet hogy ki hol játszik! Gondolkodjunk már, ha a csapatban játszó rómaik félre tudják tenni, és láthatóan örülnek egymásnak (vagy jól játszák el), akor nehogy már én ne örüljek, csak mert Moggi keverte a szart!
És ha nem az olszakonak drukkoljak akkor kinek? Ahhhhhhhh......
Én meg ezt a fajta hozzáállást nme fogom megérteni soha, pontosaban értem de nme szertem! Persze nem becsülök le senkit, és tisztelem mások véleményét, de ha elkezdődik megint a szidjuk a másikat mert drukkol az olaszoknak dolgot, akkor én sem hagyom annyiban! :wink:

Ja és a lényeg, senkinek nem kell az olaszoknak szurkolni, attól hogy Róma drukker, de ha valaki mégis ezt teszi attól még ember!
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 28092
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

HozzászólásSzerző: FANATIC-AS ROMA! Dátum: 2006.06.13. 11:18


Egyetértek fradista romanistaval!!!
Akit zavar h én az olaszoknak szurkolok attól most kérek elnézést de hosszú idő ota olaszoknak drukkor és akár mennyire is szemétség én most is az mondom h HAJRÁ OLASZORSZÁG!!!
De ezt mindenki tudja itt h a lényeg h FORZA TOTTI,DDR és PERROTTA!!!
Perrotta nagyon jól nyomta tegnap!!!Nagyon tetszek!!!FORZA SIMONE!
FORZA AS ROMA!!!
"Insieme verso il trionfo"
AS ROMA EGY ÉLETRE!!!
Avatar
FANATIC-AS ROMA!
 
Hozzászólások: 561
Csatlakozott: 2005.03.04. 22:38
Tartózkodási hely: Komárno,Szlovákia

HozzászólásSzerző: fradista romanista Dátum: 2006.06.13. 11:03


Csak egy adalék: Egy Forza Italia-s képviselő mát benyújtotta a törvényjavaslatot, hogy ha az olaszok megnyerik a VB-t, akkor legyen amensztia a fociban...
De szerencsére ellenzékben vannak..., meg lehet itt más nehézség is.

Egyébként: Roma olaszország része, és szerintem egy romaistának mindennek ellenére igen nehéz nem az olaszoknak szurkolni. a FORZA ITALIA egy kicsit FORZA ROMA is! Pláne, ha elég római ez a válogatott. És szerintem ehhez nem is kell olasznak lenni, elég romanistának.
Avatar
fradista romanista
 
Hozzászólások: 9244
Csatlakozott: 2006.02.06. 17:52
Tartózkodási hely: BP XIV

HozzászólásSzerző: F72Quadraro Dátum: 2006.06.13. 10:55


Conti írta:amúgy, ha valami leesne a vbn az olaszoknak, akkor sztem elfelejthetjük, h komoly retorzió éri pl a púposokat, vagy akár lippit és a kis munkaközösségét. nem szívesen nézném végig, h csalók hősként menjenek haza. már csak ezért sem repedek meg a sikereikért, bár amúgy sem érdekelt különösebben a bugijuk.
és mi a fontosabb? h a főnök odaérjen esetleg egy jó helyezésre, vagy h aránylag normális esélyekkel indulhassunk a bajnokságban? úgy, h mondjuk, ha olyan a szitu, akkor akár kétszer egymás után is bajnokok lehessünk. mert ha marad minden a régiben, akkor ezt is elfelejthetjük, és tök mindegy, h kit vesznek a sensiék.


Többek között nekem ezért is nehéz megértenem azokat, akik Olaszországnak szurkolnak ezen a VB-n.
Tiszteletben tartva mindenki véleményét, ezek az emberek, akik 1000x keresztbetettek a Romának, akik működtették az egész szisztémát még a végén megdicsőülnek. S valaki még örülni is fog neki.

Én nem tudom elfelejteni, hogy mit tettek a Romával, miket mondtak róla, mit tettek Zemannal, hogyan irányították a játékospiactól kezdve a doppingon át a játékvezetőkig a rendszert. S ennek a Roma rendszerint áldozata volt. Hát valahogy az én gyomrom ezt nehezen veszi be, ezeknek nehezen tudok szurkolni.
Persze, hogy szorít az ember 3 játékosért, ők nyújtsanak jó teljesítményt, de ez az egész szar, mocsok bukjon meg Cannavaróstól, Lippistől, Gigi Rivástól, Gallianistól együtt...
F72Quadraro
asroma.hu szerkesztő
 
Hozzászólások: 943
Csatlakozott: 2004.10.01. 12:29

HozzászólásSzerző: Conti Dátum: 2006.06.13. 08:22


azért csak nyomott egy gólpasszt + jobbnál jobb zsugákat a főnök!
még úgy is, h állítólag nagyon szar formában van..
viszont azt a gánai gyökeret aki rátaposott, legszívesebben megkergettem volna egy vendégoldallal! hogy lehet ilyet csinálni??? most túl azon, h totti volt az áldozat, de akkor is! barbár állat!!
kuffur meg bátran mehet vissza a nácikhoz.

amúgy, ha valami leesne a vbn az olaszoknak, akkor sztem elfelejthetjük, h komoly retorzió éri pl a púposokat, vagy akár lippit és a kis munkaközösségét. nem szívesen nézném végig, h csalók hősként menjenek haza. már csak ezért sem repedek meg a sikereikért, bár amúgy sem érdekelt különösebben a bugijuk.
és mi a fontosabb? h a főnök odaérjen esetleg egy jó helyezésre, vagy h aránylag normális esélyekkel indulhassunk a bajnokságban? úgy, h mondjuk, ha olyan a szitu, akkor akár kétszer egymás után is bajnokok lehessünk. mert ha marad minden a régiben, akkor ezt is elfelejthetjük, és tök mindegy, h kit vesznek a sensiék.
asromatiamo
Avatar
Conti
 
Hozzászólások: 201
Csatlakozott: 2004.12.06. 14:01

HozzászólásSzerző: Trigoria Dátum: 2006.06.12. 23:05


Nyugi skacok! Tottinak láthatólag nme a bokája fájt, hanem sokkal feljebb annál, és mivel lesétált, ezért szerintem nincs agy baj. A visszajátszásokon mert nme is tűnt annyira vészesnek az hogy ráléptek...
Na mindegy, reméljük még csodálhatjuk őt, bár ez a frizura kiakasztott! :shock:
Avatar
Trigoria
 
Hozzászólások: 28092
Csatlakozott: 2005.06.19. 00:25
Tartózkodási hely: Budapest

HozzászólásSzerző: fradista romanista Dátum: 2006.06.12. 22:47


Egyébként hészleltétek:: többször csak a poo-popopo-poo-poo-t lehgetettt hallani a stadionban.
Avatar
fradista romanista
 
Hozzászólások: 9244
Csatlakozott: 2006.02.06. 17:52
Tartózkodási hely: BP XIV

HozzászólásSzerző: fradista romanista Dátum: 2006.06.12. 22:34


Jó volt a csapat, és jók a rómaiak! Remélem, Totti csak egy kecskatúrót kapott, ahogy a Vitray mondta anno. A Kuffourral ne dicsejkedjünk, adjuk el! Menjen vissza a Bayernba,.
Különben ez a legunszimpatikusabb afrikai csapat, amit valaha láttam.
Avatar
fradista romanista
 
Hozzászólások: 9244
Csatlakozott: 2006.02.06. 17:52
Tartózkodási hely: BP XIV

HozzászólásSzerző: fradista romanista Dátum: 2006.06.12. 19:16


Ki más?
Avatar
fradista romanista
 
Hozzászólások: 9244
Csatlakozott: 2006.02.06. 17:52
Tartózkodási hely: BP XIV

HozzászólásSzerző: FANATIC-AS ROMA! Dátum: 2006.06.12. 19:16


Abszolutt HAJRÁ Olaszország!!!Ha van hülye Lippi ha nincs ha van Cannavaro ha nincs!!!
Ha ez az olasz válogatott nem nyeri meg ezt a tornát akkor Totti szinte semmit nem nyert a válogatottal karrierje alatt és én ezt nem akarom!!!
Egy iylen remek focista mint ő!!!????Muszály!!!
Gyerünk srácok!!!
És igen is hajrá Camoranesi,Cannavaro,Nesta,Pirlo és a tobbiek a Romaiakkal együtt!!!
FORZA AS ROMA!!! :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil:
"Insieme verso il trionfo"
AS ROMA EGY ÉLETRE!!!
Avatar
FANATIC-AS ROMA!
 
Hozzászólások: 561
Csatlakozott: 2005.03.04. 22:38
Tartózkodási hely: Komárno,Szlovákia

HozzászólásSzerző: fradista romanista Dátum: 2006.06.12. 19:10


Most soraolta a RAIUNo, Perrotta is kezd. 4 római a pályán!
Avatar
fradista romanista
 
Hozzászólások: 9244
Csatlakozott: 2006.02.06. 17:52
Tartózkodási hely: BP XIV

HozzászólásSzerző: Virga Dátum: 2006.06.12. 14:21


Én nemtudom.Egyszerűen nem tudok másnak szurkolni csak az olaszoknak.Én most Totti Toni De Rossi és Perrotta miatt fogok a válogatottnak szurkolni...Sajnos ez van
Avatar
Virga
 
Hozzászólások: 2432
Csatlakozott: 2005.05.19. 21:24
Tartózkodási hely: Lil' bronx

HozzászólásSzerző: tomm Dátum: 2006.06.12. 13:32


hát én 3-2-t tippeltem nekünk...
elég merész tipp...

a nemzetisporton ez az összeállítás szerepel:
1 Buffon
22 Oddo
5 Cannavaro
13 Nesta
3 Grosso
10 Totti
16 Camoranesi
21 Pirlo
4 De Rossi
9 Toni
11 Gilardino
Avatar
tomm
 
Hozzászólások: 10373
Csatlakozott: 2004.10.13. 00:29
Tartózkodási hely: Bp

HozzászólásSzerző: fradista romanista Dátum: 2006.06.12. 12:30


A várható összeállítás: 3 rómaival!


ITALIA (4-3-1-2): 1 Buffon; 2 Zaccardo, 13 Nesta, 5 Cannavaro, 3 Grosso; 16 Camoranesi, 21 Pirlo, 4 De Rossi; 10 Totti; 11 Gilardino, 9 Toni. All. Lippi


GHANA (4-1-3-2): 22 Kingston; 15 Painstil, 4 Kuffour, 5 Mensah, 6 Pappoe; 18 E. Addo; 10 Appiah, 8 Essien, 11 Muntari; 9 Gyan, 14 Amoah. All. Dujkovic
Avatar
fradista romanista
 
Hozzászólások: 9244
Csatlakozott: 2006.02.06. 17:52
Tartózkodási hely: BP XIV

HozzászólásSzerző: fradista romanista Dátum: 2006.06.12. 11:50


Hát Beppének van igazsága, de azért ő is az olaszoknak fog drukkoni. Ahogy én is, fancullo.
Avatar
fradista romanista
 
Hozzászólások: 9244
Csatlakozott: 2006.02.06. 17:52
Tartózkodási hely: BP XIV

ElőzőKövetkező

Vissza: AS Roma

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 12 vendég